Dovlecei de septembrie-octombrie 2009(10)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81
[br
beau ceai de soc cu lamaie mai nou!!!!

Ioana de Carol Ioan

Pataniile noastre

Mamå ce curioasa m-ai facut ce gust o fi avand..ca suna bine mie imi place mult socul adica socata

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Buna dimineata

Fetelor, dar ce e azi cu necajeala asta?
Vin si eu cu 1 si cu 1 la echipa de sustinatoare / optimiste (ca io inca pot sa zic ca-s fresh )
cu drag

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

moni_iulia si la noi baita se desfasoara cam la fel cu exceptia orei (domnu' meu vine pe la 9 jumate acasa asa ca baita e la 10 seara) si apoi ii pregatesc masa si stam amandoi cat mananca el (asta dupa ce a mancat si adormit Carol). nu stiu ce m-as face fara el, sincer va spun. cand este acasa face cam tot ce fac eu pentru copil (mai putin alaptatul )

iulika eu am cumparat de la plafar ceai de soc cu lamaie. are un gust foarte parfumat, ca sa zic asa. foarte bun. cu o lingurita de miere la 1 litru de ceai... miam miam

Ioana de Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Fetelor acum ma simt ca Mos Craciun..

Tocmai am vorbit cu o doamna tare draga noua care nu a avut timp så mai intre dar a zis ca va iubeste si va pupå si v-a trimis ceva frumos Aici..

Pupåm pe mami Aida

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Dimineata pe la 5, in timp ce-mi potoleam fomistul chioara de somn ma gandeam la discutiile din frumoasa noastra odisee si ma intrebam daca isi mai noteaza careva sanul la care a alaptat, kk, ora...
Grasanul meu are 5 kg la o luna,nu plange,(de vreo 2 zile nici nu-i mai dau sab simplex) si n-am tinut cont de san(oricum de la unul suge si celalalt curge de mama focului) sau, nu de ordine. Ca din unul tasneste iar din altul curge bine si in functie de cata foame ii e i-l ofer pe cel potrivit(sa nu se innece) sau pe ala care ma doare mai tare.

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Am reusit sa citesc o carte saptamana asta!!!! Prima de cand am bebele!!

Incet, incet se aseaza lucurile..

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

neata fetelor si de la mine!

raportam o noapte linistita si o dimineata mai putin linistita, cea din urma nu inteleg din ce cauza! din pacate pentru mine azi mi-am pierdut rabdarea poate si din cauza faptului ca nu am ajutor din partea nimanui (in afara de sot care este cam 12 ore la serviciu) si mi-e din ce in ce mai greu. norocul meu este ca este tare cumintel carol in 75% din timp pentru ca altfel cred ca as fi cazut in cea mai mare depresie.

ma plang si eu voua ca in alta parte nu am unde. socrii mei nu sunt din bucuresti si nu au cum sa ma ajute cu ceva, cumnata mea e studenta deci nu are cum, in schimb mama si-a anuntat intentia de a ma ajuta numai ca aproape de fiecare data cand am solicitat-o nu a putut din varii motive. dar vine sa se joace cu el atunci cand eu nu am nevoie de ajutor. dar sfaturi cat cuprinde din partea tuturor. de fapt nu sunt sfaturi, sunt apecieri negative la ceea ce fac (nu fa asa, tine-l asa nu asa, fa aia, drege aia) asa ca ieri nu i-am raspuns la telefon! poate si de asta e agitat copilul.

nu mai pot sa-l tin la baie pentru ca s-a facut greut (oricum asta cu baia e cu dus si intors ca trebuie sa incalzesc apa la boiler de fiecare data si sa-l tin la cada), spatele ma omoara pentru ca urc si cobor carucioarul pe scari 2 etaje singura si pentru ca stau aplecata la schimbat ca nu avem o masuta de infasat

am uitat sa va zic ca noi stam intr-o garsoniera asa ca toate alea se amplifica de 1000 de ori...

si ar mai fi atat de multe de spus dar nu are rost sa va intristez si pe voi!

o zi frumoasa sa aveti!

Ioana de Carol Ioan

Ioanna ce zici?! iti ofer umarul meu drept..mi-l dai si tu pe-al tau?!

pupam mamica frumoasa si baietul ochios..sa treaca toate relele!
Deci:- si noi tot singurei; tati sta la serviciu pana la ora 16 si vine cam rupt (ca noi inca ne mai trezim de 2 ori pe noapte pt gustarici si pana apucam sanul ne afla tot blocul)..dar ne ajuta!!!
-si Ana este tare cumintica in cea mai mare parte a timpului;
-sfaturi de la mame si soacre am primit si noi..dragele de ele, sunt bine intentionate, dar amandoua m-au intrebat in aceeasi zi "da' un picut de ceai nu-i dai? sa nu sufere fata de sete"..mama inca imi mai spune din doua in doua seri, cand vb la telefon, sa nu uit sa "trag" fata..adica sa o masez.."da, mama, o tragem, o tragem"; norocul nostru este ca suntem la distanta si de unii si de altii..altfel, nu stiu pe unde scoteam camesa! eu am ajuns la concluzia ca mai bine eu de capul meu, decat sa intru in conflict cu bunicile..si de obicei, se intampla din cauza unor chestii marunte;
asa ca nu te simti vinovata ca nu i-ai raspuns mamei la telefon...fa-o mai des, daca simti ca te incarca negativ!
- noi stam la 4 si de o saptamana iau landoul la spinare (vorba vine), cu mandra in el, si cobor si urc cele 4 etaje in fiecare zi..dar asa bine doarme fata la aer! nu poti sa lasi cadrul carutului in masina? sau la scara blocului? cred ca ti-ar usura mult greutatea ce trebuie sa o porti;
-schimbatul scutecelelor are loc in patul nostru..pe o aleza..ma doare coloana cervicala de numa'..de astazi am inceput niste exercitii usoare in fata oglinzii, sa nu raman "adunata de spate";
-traiasca garsoniera de 23 m patrati!!! bine ca exista si asta! (in cazul nostru, nu suntem proprietari)

lasand gluma, este greut! mi-as fi dorit sa fie altele conditiile, dar cum nu sunt, mi-am dat seama ca pt psihicul meu este mai bine sa ma bucur de ce am; recunosc, ca de cand am nascut nu o singura data mi-am pus intrebarea "ce mi-a trebuit copil acum? nu mai bine asteptam sa ne luam o casa?!"..asta nu inseamna ca nu imi iubesc enorm copilul!!! dar sunt si eu om si ma mai "clatin" din cand in cand; l-am intrebat pe barbat daca a simtit vreodata chestia asta..mi-a spus un "nu" hotarat..noroc cu el!

pupici

ma pregatesc sa ies afara..este asa frumos la cluj! sper ca si la voi!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Fetelor acum ma simt ca Mos Craciun..

Tocmai am vorbit cu o doamna tare draga noua care nu a avut timp så mai intre dar a zis ca va iubeste si va pupå si v-a trimis ceva frumos Aici..

Pupåm pe mami Aida

Bruce, minunea noastrå

Pupam mami de crestin si... mosul

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Fetele,

Ioanaam vazut ca esti necajita...stai linistita ca bebe te simte.
Si eu am o situatie asemanatoare,parintii mei nu stau in Bucuresti iar din partea sotului il mai avem doar pe socru-meu,care nici el nu-i aici.
Sotul pleaca dimineata,vine seara,la fel,munca este foarte importanta.
In concluzie,eu de vreo doua zile il iau pe puiul meu cu carutul ba in bucatarie sa mananc (si dau drumul la hota care-l fascineaza),ba la dus (apa care curge il adoarme),deci incercati si voi ca functioneaza.
Inainte incercam sa-l mut din carut in patut sa doarma,dar se trezea si nu faceam nici o bravura.
Acum doarme de vreo doua ore in carut si totul e ok .

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Poze noi:
http://community.webshots.com/album/575454801vRuKAQ

Poze cu Mihnea:
http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

O pupatura maaaaaare pt Craciunitza noastra Iulika! Si o imbratisare calda pt mami Aida!

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput