Dovlecei de septembrie-octombrie 2009(10)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna dimineata

Ce vreme frumoasa...voi scoateti afara copilul daca e soare dar inca frigut?

Dana cu Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://family.webshots.com/album/571857525bqSALN?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Da, eu o scot in fiecare zi!

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

ralucapaun si eu am zis ca merg pana la biblioteca sa iau ceva carticele dar inca nu mi-a iesit figura....te anunt cand se va intampla.
Cu atat mai mult cu cat am pierdut si PIN-ul de la cardul de la biblioteca...sper sa-mi dea altul.

Mos Craciun multumim de cadoul atat de frumos.

Mi s-a parut mie sau am vazut pe aici o mamica relaxata si fericita ? Monis5
Mai zi-ne ce face piscotul

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Eu l-am scos si ieri cand n-a fost soare deloc.
Acum dorme,dar dupa ce se trezeste,mergem si noi afara.

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Buna dimineata

Ce vreme frumoasa...voi scoateti afara copilul daca e soare dar inca frigut?

Dana cu Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://family.webshots.com/album/571857525bqSALN?start=12

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Poze noi:
http://community.webshots.com/album/575454801vRuKAQ

Poze cu Mihnea:
http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Da, eu o scot in fiecare zi!

si eu

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Ioana, imi pare rau ca treci printr-o stare proasta, dar sigur trece, promit eu.
Chiar citeam ieri pe blogul sotului tai si m-am gandit ca imi place tare mult cum scrie, cu umor, are un stil cursiv, intrasem de curiozitate si am sfarsit prin a citi mai multe postari. Si citeam acolo ca povestea ca si tu esti satula de sfaturile binevoitorilor, care mai de care mai intelepte. Asa si trebe, sa le mai tai un pic din avantul muncitoresc ce si-l mai iau unii si altii cand e vorba de sfaturi.

Am vazut ca te doare spatele de la schimbat: nici eu nu am masa de schimbat, dar o schimb pe Ana pe pat. Stau asezata pe marginea patului, in fund, si ea este pe lungimea patului, asta pentru a nu sta in picioare, aplecata. Stau un pic intoarsa de mijoc, dar oricum e mult mai bine decat daca as sta in picioare, cu spatele in pioneze. Si merge de minune, sa incerci, macar nu te mai doare spatele de la schimbat scutece.

Cu caruciorul, din pacate, n-ai ce-i face daca stati intr-un bloc fara lift. Mi-e groaza cand ma gandesc daca era sa fi fost acasa in Timi, sa urc si sa cobor carucuirul cu Ana in brate 3 etaje! Si al meu carut e usor, l-am luat asa micut special pentru greutatea mica. Ai putea sa investesti in carrier, dar si acela costa si nu stiu cat de bine face la spate, pe termen lung.

Hai, nu mai fii trista, o sa vezi ca asta a fost numai o pasa proasta!

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

apropos de cafea.. voi stiti ca eu mai am o luna si fac un an de cand nu am mai baut o cafea!!??!?! parca fara o tigara nu merge!! si cum in ianuarie fac un anisor de cand nu am mai tras vreun fumulet se cheama ca dimineata beau ceai de soc cu lamaie mai nou!!!!

Ioana de Carol Ioan

Pataniile noastre

Eu in octombrie anul asta am facut doi ani de cand nu mai fumez (am fumat vreo 13?! ce-o fi fost in capul meu, nu stiu). Dar de cafeluta nu se poate sa ma las, nici nu mi-a trecut prin cap macar... atata bucurie am si eu, acel frapucino!!!

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimfitmada spune:

Buna, va rog sa treceti si puiutul meu la dovleceii lunii octombrie. Este fetita, Bianca Maria, nascuta in ziua de 12.10.2009, 3.300 kg, 51 cm, apgar 9, nastere naturala la 40 de sapt si 4 zile la Braila. Azi avem deja 5 sapt si 4 zile. Dimineata, cand suntem odihnite gangurim si zambim un pic (mai mult zambim lui tati cand vine de la servici). Eu de cateva zile am descoperit acest forum si sunt cu cititul la capitolul 3. Numai copilasi frumosi am vazut. O sa-mi fac si eu o galeria sa va pot arata poze cu minunea mea mica. Sanatate tuturor si o zi buna. Va pup.

Mergi la inceput

inca una si ma duc .....
Am uitat sa va spun ca ieri am fost si noi la cantar si avea Davidutu:
6350 grame si mami e foarteee fericita. A inceput sa copieze linia de sus a graficului....sper sa nu devina prea grasun
Acum plecam sa ne plimbam pana nu vine ploaia mare ca sunt nori inchisi.
Nu-i nimic.....ne adapostim la mall langa un magazin cu bomboane

O zi minunata sa aveti
Fete dragi capul sus, pieptul inainte, spatele drept, zambetul pe buze !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Pana acum n-am avut ocazia cu Razvi,dar eu pe Alex l-am scos si la temperaturi cu minusinfofolit bine,o plimbare scurta (uneori se intindea si mai mult de 2 ore) nu ne-a stricat...si Alex avea pe vremea aia ( decembrie-ianuarie) 2-3 luni
Si in zi de azi nu e deloc sensibil la temperaturi scazute,nu raceste usor...e "calit" bine

Mos Craciun,multumim de cadou
Pupam protagonistii

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput