Montignac (128) - STIL DE VIATA , NU DIETA!
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
melany72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas ce ziceti, am sanse sa ajung ![]() Monica mami de ![]() (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
Ai sanse f mari, garantat.Daca esti cuminte si tii corect dieta si o transformi si in mod de viata, nu numai ca slabesti ci te mentii si sanatoasa!
![](cor.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
melany72 spune:
citat din mesajul lui andanii melany cum adica parintele omniprezenta .... adica prezenta la toate ??? da , eu nu lipsesc , ceilalti fac prin rotatie, ba unii , ba altii , da eu sunt sigur prezenta , eu nu lipsesc nici sa tune ![]() ![]() maya copii danseaza vals lent, vals vienez, quiq step, cha cha, samba, jive .... si mai sunt si rumba .... fain de tot .... ![]() |
Da, adica nu m-am exprimat eu bine, parca te vazusem facandu-i cocul fetitei si ma intrebam daca mama fetitei e cu voi.Acum am inteles.
![](icon_smile_big.gif)
Eu intrebasem si de dansuri dar bine ca ai raspuns...rumba e preferata mea.
Te pup si un weekend linistit.
Puisor, sanatate si hai iesi din oala cu melancolie!!
ymca spune:
de ieri tot gugalesc si nu gasesc nimic. in afara de parada militara si de un teatru de papusi la tandarica (bun prentu copii de 6-7 ani) oare chiar nimeni nu mai organizeaza nimic in bucuresti? sau nu e bun gugalul asta de nimic?
am si eu zi libera, vreau sa fac cu fetele ceva interesant si nu stiu ce
am inceput ziua cu 2 crenvursti fierti.
stie cineva de vreun spectacol?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
NEATA FETELOR .... o zi libera frumoasa va doresc
pe mine ma doare in continuare gatul , durere care s-a transmis in jos pe mana ... deci ma doare mana de abia o pot folosi ... aseara am plans de durere ...nu stiu ce poate fi , reumatism , spondiloza, .... nu stiu si ma indop cu medicamente si ma cremui de numa toata ziua, stau in casa la caldura, nu mai stiu ce sa fac
de papat am papat cumintica foc sunt , am reusit sa dau jos un kg .... sper ca sa nu se opreasca aici scaderea .... ar fi cazul sa mai dau jos si eu ceva dupa atata stagnare
cine doreste sa-mi vada cioara in finala uitati aici http://www.youtube.com/watch?v=8zYyCyuYqcc
si urcand pe podiumul mult visat aici http://www.youtube.com/watch?v=aann_C4x6s8 sa vedeti ce emotii si ce sentimente i-au incercat dragii de ei
va pup pe toate
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
dsisoo spune:
Buna, eu sunt , pe numele meu 'adevarat' Daniela. Mi-am facut utilizator de curand, inca nu prea stiu sa ma misc printre rubricile si subiectele de pe aici. Voiam doar sa va zic ca si eu sunt o adepta inraita a lui Monti, l-am descoperit anul asta prin iunie, am inceput sa mananc Monti, sunt inca in Faza 1 si pana acum am ajuns de la 64 de kg la 49. Initial voiam sa ajung la 50Kg, numai ca nu am reusit sa ma mai opresc :D acum inca imi place, desi hainele nu prea mai stau pe mine. Din punctul meu de vedere, Monti a devenit chiar stilul meu de viata, nu stiu daca as mai putea manca altfel.
in fine, sper sa mai postez si eu mesaje, pe masura ce invat sa ma descurc prin forumul asta :)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Monnvas/Monnvas.jpg)
Monnvas spune:
Dani, bine ai venit. CUM ADICA AI AJUNS LA 49??? Te urasc
OK, hai sa ma "desconspir". Desi-s noua la topicul asta, deja fac prozelitism. Dsisoo e prietena mea si fosta colega de facultate. Si zau ca nu-i statea rau nici cand era mai pufoasa.
Andanii, super piciul!
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Monnvas/Monnvas.jpg)
Monnvas spune:
Melany, asta m-a si sedus la Monti, parca nu mai sunt asa lipsita de energie. O fi placebo, nush, ideea e ca pap sanatos si ma simt bine.
Andanii, pentru durere nu te ajuta un masaj?
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
dsisso bine ai venit printre noi si felicitari pentru kg date jos .... sti de viata , da ..... sper sa scrii zilnic aici sa ne mobilizezi si pe noi ... cele ce-am mai ramas pe baricade
monnvas mi-am facut si masaj si de toate si tot degeaba ... durerile persista ... si multumesc de aprecieri
restul fetelor ?????? unde sunteti , ce mai ziceti ??? chiar asa lipsa ????
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
Catalishka spune:
Buna dimi!
Hop si eu noua adepta a stilului de viata monti...nu stiu cum de am fost atat de ignoranta pana acum si nu am citit despre acest stil de viata, intrucat mi se potriveste minunat.Simteam de mult timp ca cartofii si faina alba sunt balasturi, si iata ca acum aceasta carte imi confirma si explica de ce timp de 5 ani am tot pus si pus si pus peste tot depozite de pufosenie peste tot corpul...
Ma bucur mult ca descopar acest stil de viata...so far mi se potriveste destul de bine...desi l-am inceput doar de 2 zile
Si acum cate ceva despre mine, sper sa ma primiti ca am nevoie de un suport group ca sa mai adresez cate o intrebare celor stiutoare intr-ale Montignacului:
Greutate initiala - 83
Greutate target - 60
Inaltime - 1.73
Ce ziceti voi reusi???
In alta ordine de idei, sunt mamica unui baietel minunat de 5 luni (sarcina a lasat si ea vreo 7-8 kg la mine), inca alaptez si Monti mi s-a parut a fi foarte foarte compatibil cu alaptarea.
Va pup si o zi super truper sa aveti!
melany72 spune:
citat din mesajul lui andanii cine doreste sa-mi vada cioara in finala uitati aici http://www.youtube.com/watch?v=8zYyCyuYqcc si urcand pe podiumul mult visat aici http://www.youtube.com/watch?v=aann_C4x6s8 sa vedeti ce emotii si ce sentimente i-au incercat dragii de ei ![]() ![]() va pup pe toate ![]() ![]() ANDANII ![]() ![]() ![]() "Licuriciul Emma din sufletul meu" "Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie" www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Andanii frumosi rau.Mie imi plac tare mult.S-au mai ciocnit ei cu aia de pe locul unu, dar au scos-o la capat.