Montignac (128) - STIL DE VIATA , NU DIETA!
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
melany72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dsisoo Buna, eu sunt dsisoo, pe numele meu 'adevarat' Daniela. Mi-am facut utilizator de curand, inca nu prea stiu sa ma misc printre rubricile si subiectele de pe aici. Voiam doar sa va zic ca si eu sunt o adepta inraita a lui Monti, l-am descoperit anul asta prin iunie, am inceput sa mananc Monti, sunt inca in Faza 1 si pana acum am ajuns de la 64 de kg la 49. Initial voiam sa ajung la 50Kg, numai ca nu am reusit sa ma mai opresc :D acum inca imi place, desi hainele nu prea mai stau pe mine. Din punctul meu de vedere, Monti a devenit chiar stilul meu de viata, nu stiu daca as mai putea manca altfel. in fine, sper sa mai postez si eu mesaje, pe masura ce invat sa ma descurc prin forumul asta :) dsisoo |
Bine ai venit Daniela.Ai reusit o performanta frumoasa, noi cand auzim de 49kg ne cam infriguram.Poate ne zici si inaltimea..
Oricum, te asteptam pe aici.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
melany72 spune:
Bine ai venit si tu, Catalishka!
Hai Andanii ca scoatem subiectul din umbra.Uite ca mai descopera lumea pe Monti..
Catalishka spune:
Na ca mi-am tras si ticker
Si acu' sa incep sa va stresez...
1. e corect ce am inteles ca laptele de 1.5% grqasime nu se poate consuma in faza1?
2. Iaurt 3.5% pot consuma la mese lipido proteice?
3. Semintele de floarea soarelui au IG 35. pot constitui o gustare?
Sar'na de raspunsuri anticipat!www.phenforum.com/ticker/img,44,75,0,kg,84,83,60,/weight.png" border="0">
Catalishka spune:
Oups! Tickeru' apare cam urat...ce gresesc?www.phenforum.com/ticker/img,44,75,0,kg,84,83,60,/weight.png" border="0">
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
melany da s-au ciocnit , cioara mea se chinuia sa se departeze de ei da nu au voie sa taie colturile la vals ... da nah s-au redresat pentru ca deja au invatat sa se ciocneasca si sa nu se piarda si sa-si continue dansul de unde au ramas
catalinska bine ai venit
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
melany72 spune:
citat din mesajul lui Catalishka Na ca mi-am tras si ticker ![]() Si acu' sa incep sa va stresez... 1. e corect ce am inteles ca laptele de 1.5% grqasime nu se poate consuma in faza1? 2. Iaurt 3.5% pot consuma la mese lipido proteice? 3. Semintele de floarea soarelui au IG 35. pot constitui o gustare? Sar'na de raspunsuri anticipat! |
1.Monti recomanda doar degresat 0.1%
2.Da
3.Nu stiu exact, sa zica alte fete.
Catalishka spune:
citat din mesajul lui danamiha Fetelor, e voie la monti prune uscate? |
ia sa vad daca stiu, raspund si sa ma corecteze fetele: prunele uscate au IG 40 deci as crede ca sunt ok la mese glucidice, deci la mese in care nu am consumat nici un fel de lipid.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
seminte de floare crude daca se poate intre mese ca si gustare sau la mese lipidice ....
prune uscate cu simtul raspunderii intre mese ... ca-s fructe chiar de-s uscate
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"