Montignac (128) - STIL DE VIATA , NU DIETA!
Raspunsuri - Pagina 4
puisorul spune:
Buna dimineata fetelor, rise and shine
Haideti, inghesuiti-va la raport . Eu ma inscriu cu 52.3 kg chiar daca nu am mancat monti 100%. Dar cred ca sportul ma ajuta la greu
De observat ca am modificat si targetul sa fiu motivata in continuare. Singura nemultumire e ca o multime de haine dragute cumparate in ultimii doi ani stau pe mine ca naiba, iar cele vechi nu imi mai plac . Ca urmare ieri mi-am cumparat o rochita redusa de la 230 la 90 de ron
Ymca, la ce film ati fost? Noi vrem sa mergem la vestitul 2012 dar numai daca vin ai mei de la 70 de km distanta sa stea cu pitica
Alayna, au iesit buni covrigii?
Andanii, cum a fost la Mures? Ati fost la gradina zoologica?
Ieri am facut si rezervarea pt Budapesta. Am gasit o pensiune tinuta de o romanca mutata acolo la doar 20 de euro. Nu e chiar in centru dar am inteles ca transportul in comun e super ok deci nu vor fi probleme. Plus ca parcarea e gratis si la toate hotelurile se platea, daca aveau .
Meniu azi:
MD: salata cu somon afumat, ou fiert, avocado si sos de smantana si lamaie
P: spaghete cu un strop de ulei de masline, ardei iute si patrunjel
C: probabil fructe
O zi frumoasa si monti
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X
melany72 spune:
Buna dimineata la fete frumoase!
Eu nu am ce sa raportez, ma "recuperez"dupa concediu si incepand de azi imi revin si cu controlul absolut a ceea ce mananc.Toata saptamana care a trecut am fost in limite.
Desi sunt vizitata de vecinii de culoare rosie sper sa pot sa ma si misc nitel azi.
In program am ,pt ca sunt libera, e sa bag niste rufe la spalat, sa bag 2 pulpe de curcan la cuptor, pt la pranz si sa merg in parc cu rolele cu copilul.In rest, o iau usurel ca nu ma grabeste nimeni.
Deja ne gandim la cadouri pt cei dragi si sunt intr-o mare dilema in legatura cu cadourile copilului.A crescut, am convenit sa nu-i mai ceara Moshului multe papusi si asa ca suntem in pana de idei.
Deocamdata sa trecem peste primul mosh ca e mai simpl...doar dulciuri pe 6 decembrie!
Voi ce ati mai vazut interesant pt copii?
O saptamana excelenta,Puisor, felicitari inca odata.
ymca spune:
puisorul, felicitari din inima. am fost la The box (interesant) si la Le concert (foarte frumos, regia Radu Mihaileanu, parti f bune si parti mai slabe din cand in cand; per ansamblu am plecat multumita de la el). vestitul 2012 inca nu l-am abordat....e inca aglomeratie, asa ca asteptam sa se duca elementul de noutate. eu nu port rochii, nici fuste...numai pantaloni si a inceput sa remarce fii-mea cea mare...sper sa nu se ia dupa mine si ea sa poarte de toate.
melany, ce program frumos ai...e cam frig afara azi. pana la pranz sper ca se incalzeste, eu cand am plecat erau afara 5 grade.
eu sunt fan pantaloni de la zara si bluze de birou de la debenhams. dar colectia asta de toamna iarna de la zara m-a zapacit de tot...nici macar nu inteleg ce tip de pantaloni sunt aia: de calarie, de purtat in timpul liber...m-au facut varza, tot intru si sper sa gasesc ceva clasic si pentru mine...ba sunt cu talia pana in gusa si nu-mi sta bine, ba sunt cu turul lasat si din lana, superb s-ar mula pe grasimi, ba sunt pana la genunchi...numai ciudatenii. ca sa nu mai spun ca toate bluzele sunt transparente
mi-e si frica sa mai intru in magazine. bluzele de la debenhams mi-au placut dar parca sa dau 230-290 Ron pe una inca nu pot...asa ca nu cumpar nimic si astept reduceri.
andanii, m-am gandit la voi duminica la pranz, dupa ce am iesit de la film. ce ati facut?
despre cadouri, mie imi plac tot felul de chestii de la imaginarium. e un magazin deschis in auchan militari si cred ca au si site; au jucarii interesante si diferite. dar sunt cam scumpi; mie mi-au dat un catalog printat si umblu cu el in masina; la semafor mai rasfoiesc, mai aleg o jucarie. tot prin magazinele de la auchan am vazut un puzzle cu schelet pe care de-abia astept sa-l cumpar. imi place sa asamblez oase si poate se bucura si fetele mele. in rest, pe la 6 ani cred ca cel mai cool raman iesirile cu mami pe la patinoar...la casa retro mai au tot felul de chestii de bricolat, margelit, daca sunteti genul. alte idei marete nu cred ca mai am.
meniu azi:
MD: prelute cu branza si smantana din alea light
D: ciorbita de legume si varza calita simpla, fara carne
C: ceva sunca de praga cu ce-o fi; sau poate ton cu salata verde
o saptamana minunata
maya_m spune:
Salutare fetelor
nu stiu ce sa mai fac- m-am porcit asa rau rau de sambata incoace incat imi vine s-o iau la fuga[ar fi chiar bine]...ieri au fost toate antimontisi cel mai rau e faptul ca imi dau seama ce magarii fac dar pur si simplu nu am ambitia sa ma opresc la timp...puteam sa mananc doar friptura cu salata de varza dar nu...mi-a facut cu ochiul piureul de cartofi aburind, pufos de mi se topea in gura...asta dupa ce dimineata am cedat in fata unei mamaligute cu smantana...cina s-a incheiat in aceeasi nota...am pofte, multe ..numai cand am fostam avut atatea pofte[macar erau de fructe] ...acum mi-e gandul la toate prostiile dulci cremoase insiopate..cantarul e tot la 83...bine ca nu o urcat...cred ca si faptul ca merge asa incet ma demoralizeaza si nu mai sunt atat de severa cu mine insami....azi spersa fiu in norme-iaurt cu wassa..la pranz varza cu carnati de casa iar la cina cred ca supa de spanac..ANDANII ai o bucatarie nota 10..culoarea dulapurilor e suuper iar cuptorul m-a dat gata -s-o folosesti sanatoasafetele
andanii spune:
bine v-am regasit fetelor ... sunt obosita moarta am condus dus intos pe o vremeeeee o ceata de n-am vazut la 10 metri incredibil ce ghinion am putut avea .... da nah macar nu -am obosit degeaba ... au intrat copii in finala , in sfarsit ... si au luat locul IV ...inca nu e podium , da e bine .... sunt bucurosi .... niste pozici vedeti aici http://picasaweb.google.com/andaniii/TgMures22Noi2009#
filmulete cand reusesc sa le pun, se incarca mai greu pe you tube .....
revin dupa ce mai citesc ce ati scris
multumesc pentru gandurile bune
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
alinam spune:
Puisorule felicitari pentru kg! esti tare, eu am vazut ieri 2012 si din punctul meu de vedere nu merita un efort prea mare, de ce nu il descarci de pe net? nu zic ca nu mi-a placut, dar e foarte tras de par, exact genul filmului american in care "eroul" , evident american, se salveaza cand toata lumea moare in jurul lui.
Andanii ce baiat frumos si talentat ai! sa iti traiasca si sa fie sanatos, data viitoare vrem pe podium!
puisorul spune:
Multumesc tu fetelor pt aprecieri
Alinam, filmul e mai mult un motiv sa iesim si noi doi un pic din cotidian. In ultimul timp nu prea putem iesi decat in mall, la restaurant nu mai are rabdare Stefi si cum nu avem cu cine sa o lasam ni dor de o iesire together
Andanii, bravi juniorului. Data viitoare poate va fi podiumul . Ce eleganti sunt copii
Melany, noi inca suntem la jucarii de pitici dar ieri am vazut un joc nou pt copilasi mai mari. Se numea Fisher cumva( nu Fisher price) si are o multime de piese ca niste pufuleti colorati pe care ii lipesti uni de altii umezindu-le capetele. Se pot si decupa, felia, super fain. Doar ca noi trebuie sa mai asteptam sa creasca pitica noastra. Tot la magazinul asta care se cheama Kideea sunt si foarte multe jucarii din lemn, superbe dar cu niste preturi ingrozitoare.
Ymca, nici mie nu imi plac rochiile, asta e prima din ultimi 5 ani. Fara rochiile de gala care erau musai
Maya, pai ce faci mama? Vrei sa pui kg la loc? De acum e clar ca va merge tot mai greu slabitul dar daca ai abatere dupa abatere nu ajuta cu nimic. Poate te ajuta un pic de sport, chiar facut acasa. Eu de cand cu sportul pot face cate o abatere micuta ca nu se simte.
Azi i-am cumparat somon la Stefi dar e asa de scump ca m-am socat: o jumate de kil de fileu a fost 20 de ron . Dar mai nou fitoasa mea doar somon serveste. In weekend am avut somn si nici nu l-a gustat, iar la somon casca gura cat sura
Va las ca ma apuc de sport
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X
andanii spune:
multumim pentru felicitari ... nu sunt prea grozave pozele ... trebuie sa-mi iau obiectiv cu stabilizator ca tare urate sunt ca-s in miscare
in alta ordine de idei .... multumesc pentru laudele privind bucataria mea ... io n-am apucat sa ma joc deloc in ea ... sotul a facut ieri pe cand am ajuns acasa un pui la cuptor ... a fost buunnn ... si azi la pranz am papat tot din el ii place ce bucatarie am facut .... a studiat doua zile cat am lipsit masina de spalat vase ... a si spalat cu ea si a studiat cuptorul ....a si gatit in el .... trec si eu in actiune in curand
ce sa va mai zic ... am papat pui cu muraturi azi
va pup , acusa plec si merg la nani .... is rupta de pe drum
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
melany72 spune:
Puisor, nu mai lua file, eu asa faceam si dadeam cu banii deazvarlita.Cumpara intreg, din ala de 1-2 kg si fa-l tu file.E usor si iesi mult mai bine.In plus e mai slab ala mai mic.
andanii, " cioara" ta e un elegant. Ce dansuri presteaza?