Montignac (128) - STIL DE VIATA , NU DIETA!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

PUISORULE da' dovleacul nu intra la faza 1 ,nu?parca eu asa retin ...sau tu esti acum la 2? de fapt la cate kg. ai tu nu trebuie sa-ti faci griji...

nu stiu ce-i cudin primul mesaj..iertare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Maya, esti mortala

Dovleacul e conform dar pt ca briosele sa fie conforme trebuia sa pun jumate faina integrala si jumate tarate.

Aseara am incheiat glorios cu dovleac copt, cred ca am mancat vreu kg .

Dar azidimineata am avut un cantar tare suparat care a luat-o in sus asa ca de azi am inceput din nou serios si cu numaratul caloriilor.

Meniu:
MD: salata de vinete cu ceapa,ridichi, coaja de la o chifla si o bucatica minuscula de carnat prajit(doar l-am gustat )
P: varza calita cu o bucatica de friptura de porc
c: poate niste fructe

O duminica frumoasa

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Pot sa va mai stresez cu niste intrebari?
1. Am inteles ca pot manca migdale, alune,nuci, ca si gustare pt ca au IG mic dar multe grasimi. Intrebarea e: pot fi consumate prajite sau neaparat crude?
2.Dimineata prefer lapte si cereale. Am incercat lapte 0% grasimi si fulgi de ovaz dar apoi am citit ca nu exista diferenta intre IG-ul lactatelor nedegresate si cel al lactatelor cu O% grasime. Lactatele, desi au un IG foarte mic, au un index insulinic ridicat.
E mai bine sa folosesc lapte de soia in locul celui de vaca, chiar daca nu e dregresat? Sau nu e prea fericita combinatia lapte(indiferent de natura lui) + cereale (fulgii de ovaz au IG 40)?
Multumesc!

Mergi la inceput

Yannia, incerc eu sa raspund intrebarilor tale:
1. Migdalele, fisticul,alunele sunt permise ca sigustare dar in cantitati mici. Cele nesarate si neprajite sunt mai sanatoase si de aceea de preferat.

2. Fulgii de ovaz au IG 40 si de aceea nu se pot combina cu grasimi, deci sunt permisi doar in combinatie cu lapte degresat sau cu iaurt, kefir.

Uite o sinteza a dietei:
cel mai bine va impartiti alimentele pe care le consumati frecvent in 3 categorii:
A: neutre (IG<35, fara grasimi) (ex. legumele verzi gatite sau crude, ciuperci, radacinoasele crude, boabele: fasole, mazare, naut, taratele de cereale, etc.)
B: glucide (IG cuprins intre 35 si 50, fara grasime) (ex. paste integrale, orez integral sau basmatti, cereale integrale, lactate degresate, adica 0-0.5% grasime, etc.)
C: lipidele (IG<35, cu grasime, ex. carne, branzeturi uscate, uleiuri, etc.)

combinatiile se pot face asa:
A cu B
A cu C
niciodata B cu C

ar mai exista o categorie, alimentele interzise, adica cele cu IG>50

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

hop si eu putin off topic .... trebe sa spun fetelor de suferita nu ???????
ne-am intors .... obositi dar victoriosi , au reusit si dedata asta Podium = locul III ... e tare bine avand in vedere ca erau categoria 12-15, bucurosi de cupa, medalie, diploma, cadouri .... fericit ca probabil ii trece in alta clasa ... e un progres pentru ei

mergem sa ne odihnim , suntem de la 5.30 in picioare ... la 7 si ceva eram la Arad deja ... trebuiau imbracati, frezati , incalziti ... destul de obositiau fost cu trezitul devreme .... zicem noi ca din cauza asta e numai atat.. da nah sa ne imbatam putintel cu apa rece

si-acuma la topic

am fost la mall sa sarbatorim si binenteles ca am mancat tampenii ....constand in cartofi copti cu busuioc si oregano de la kartoffeln .... de parca nu puteam sa iau altceva si am luat o combinatie de diverse salate de nu am putut sa o mananc .... s-au amestecat de nu am putut sa mananc , erau amestecate de nu mai simteai nimic decat un gust ciudat ... nu mai fac asemenea greseli .... cred ca fac hepatita ... am luat 2 redigest ca am mancat putin din ea cu o scarba de nu am mai putut ... si dupa am luat cartofi de la copil si am comis-o
ma refer la abatere ce sa fac .... asta e ma mustra constiinta de nu mai pot .... am impresia ca m-am ingrasat o tona

va pup , mai vorbim

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Puisorule,. Cred ca nu e prea placut sa repeti regulile tuturor nou venitilor in clubul Monti. Incerc sa ma adaptez din mers dar uneori sunt confuza.

Mergi la inceput

Andanii,felicitari . Off, greu e cu abaterile astea

Yannia, nici o problema. Ti-am raspuns cu placere si ne bucuram cand ni se mai alatura cineva

Eu azi am fost cuminte, am papat doar conform si tocmai am scos din cuptor o rulada cu masline si usturoi pe care intentionez sa o mananc la micul dejun cu kefir. Asa macar o masa o am asigurata si conforma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Andanii, felicitari! Pt podium, nu pt cartofi Lasa ca maine mai faci tu ceva bun bun si Monti si-ti revii.

Io am tras azi niste biscuiti care nu's f Monti, ca au unt da's pt copil, bineinteles ca am gustat si tot gustat... Iar pt mami niste clatite cu faina integrala si lapte degresat , doar ca inca nu stiu cu ce sa le umplu, nu mai am branza degresata in casa.

Puisorule, de unde ai luat faina de migdale? Eu ma gandeam sa o fac in casa, e musai sa fie decojite?

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Monica, poti face si in casa dar nu stiu daca nu se lipeste si se face pasta.Dar gasesti in Metro, Kaufland iar la Plus am gasit cu 5 lei punga de 200 gr dar nu sunt decojite.

Pt clatite daca nu ai gem conform iti faci pe loc unul. Din mere rase cu scortisoara sau ce fructe ai in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Multumesc, Puisorule. Din pacate nu ajung eu in Plus, iar pe net am vazut ceva gen 25 lei o pungutza de 200g, ceea ce mi se pare prea mult. Mai bine cumpar migdale (50lei/kg) si le bag ori la masina de tocat nuci, ori la robot, ca am bagat azi si a mers, nu s-au facut pasta. Si daca tot suntem la capitolul asta, pasta de susan unde ai gasit?

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput