Montignac (128) - STIL DE VIATA , NU DIETA!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Andanii, arata de milioane chiflele . Ale mele cu jumate faina integrala si jumate tarate au iesit umede si cleioase . Asa ca acum mananc doar coaja si ma intorc spasita la wassa mea cea de toate zilele.

Ymca, Melany,pe unde bantuiti?

Maya,s-a mai miscat cantarul?

Fetele noi, haideti la o poveste

Azi am facut un pandispan foarte bun de pe culinar http://www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/24482/Pandispan-Rodica/. Eu am pus si prune uscate si a iesit delicios. Dar neaparat sa il lasati la cuptor macar 35 de minute. Eu l-am lasat mai putin, dupa ce l-am scos am vazut ca nu era copt asa ca l-am mai bagat o tura.Diseara o sa il savurez cu o cana de ceai de visine uscate

Si in weekend am mai facut reteta asta de crackersi cu susan http://www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/22642/Crackersi-cu-susan/. Ar fi foarte buni si pt craciun.

Faina de migdale gasiti la Metro si mai nou am gasit la Plus cu 5 lei punga de 250 de gr.

Acum ma tot gandesc ce sa mesteresc pe post de cadouri de craciun. Anul trecut am facut niste cosulete dantelate de ciocolata uumplute cu bomboane tot home-made. Au aratat foarte bine si toata lumea a fost surprinsa placut .Daca aveti astfel de idei dati de stire cat de repede sa ma pun pe treaba.

Meniu azi:
MD(pe la 12): creier prajit cu muraturi si coaja de chifla
P: mazare sotata cu usturoi si jamon serrano
C: pandispan cu ceai

O zi frumoasa in continuare

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

PUISORULE daca se misca se auzeaupana la CLUJ...stagnez...mi s-au dus sperantele sa ajung la 80 pana la sfarsitul anului..am in ultimul timp niste pofte de paine[pe care le si satisfac] -cu secara ,integrala[de astea fac eu pt. ai mei]-alba[de asta face mami-si asa fain miroase in casa]-iar de cand am vazut chiflele facute de ANDANII incontinuu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

puisoare bantui pe-aici pe forum. nimic notabil. am fost plecata in acelasi timp cu tine pe-aici prin tara. am avut meniu nemonti asa ca am tacut si-am asteptat sa-mi revin.

Mergi la inceput

Ymca, in ultimul timp si eu tot calc stramb dar nu ma las . Parca e mai greu acum cand am cam ajuns unde voiam. Si problema cea mai mare e ca sunt tot plecata de acasa( adica la ai mei) si nu am cantarul care ma motiva...Dar no,sper sa nu fi urcat cantarul prea tare

Maya, stiu ca e greu sa te lupti cu tentatiile .

Si de Craciun ce faceti? Noi, pt ca de revelion nu avem planuri, mergem de Craciun la Budapesta la hotel Ramada si la Aquaworld. O sa ne balacim ca ratustele si de mancat vom manca probabil mult la ce bine gatesc ungurii . Dar una peste alta sper sa fie bine.

Tocmai am mancat trei felii de pandispan cu ceai. E foarte bun, nu-l ratati.

Mergi la inceput

oare ce se intampla cu noi ? se pare ca toata lumea e pe langa dieta zilele asteasa fie perioada asta rece a anului de vina?observati cum imi caut scuze ,nu?PUISOARE ai mare grija ca ungurii au niste mancaruri delicioase de prajituri nici nu mai vorbesc...iti spune asta un sfert de unguroaica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

deci .... nu e buna painea asta , nu ma pot abtine si mananc la ea de numa ,, gata nu mai fac .... cat m-o tine spusul asta oare ????

maine mergem la concurs , sa ne tineti pumnii maine dimineata ... va rog intre 9-12

sa aveti o zi buna buna, alerg la curatenie

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Andanii, succes la concurs! Nush ce am, si pe mine m-a palit o pofta de paine, si ieri si azi am halit cate 2 felii... goale... si e 50-50 integrala si faina alba

Oricum, Pusiorule, am intrat si eu pe culinar.ro la Monti si am mai luat niste retete. Mi-am dat seama ca ce tin eu acum e un Monti f f aproximativ, amestec kestii de faza 1 cu alea de faza 2, asa ca azi, in semn de protest, am bagat o bucatica de pandispan de la bunica-mea, ne-Monti. Nu mai fac Am la crackersii cu susan, asa ca acum fac lista de cumparaturi.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Andanii,tinem pumnii

Maya, ma innebunesc ungurii cu mancarea lor.Bine ca nu avem decat demipensiune

Monica, sunt foarte buni crackersii dar au o tona de calorii. Nu stiu de cand ne urmaresti dar eu ultimele kg le-am dat jos asociind monti cu numaratul caloriilor. Mai ales cand ai putine kg de dat jos devine greu pt ca Monti e destul de permisiv.

Tocmai am terminat www.culinar.ro/forum/continut/Dulciuri/24414/Briose-cu-dovleac-si-varf-nins/" target="_blank">briosele cu dovleac. Le-am facut doar cu faina integrala(nu am mai pus tarate deci nu sunt monti ) si am pus si miere ca nu mi-a ajuns fructoza. Eu am mancat una iar restul le va papa familionul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Andanii, multumesc tare mult pentru raspuns. Bafta la concurs!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Maya, ma innebunesc ungurii cu mancarea lor.Bine ca nu avem decat demipensiune

apoi eu ce sa mai zic .... am avut toata viata cazare la ALL-INCLUSIVE
si ieri am crezut ca am reusit sa duc ziua la bun sfarsit si-mi apare piticu'meu cu bomboane raffaelo[inca mai are stoc de la NICULAE]-una am subtilizat-o eu...azi toate bune si frumoase pana la 17 cand sotu' propune degustare de clatite am rezistat pana ce le-am terminat de uns ...doua cu branza de vaca am topitmi-e mila de ei sa nu le fac ca ei saraci n-au nici o vina da' mi si ciuda ca le tot trebuie una alta
ANDANII succesuri multetinem pumnii

Mergi la inceput