FIV sau inseminare cu donatoare/donator (27)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

Buna fetelor!
Ati scris ceva nu gluma,eu am avut un ghinion incredibil sa racesc si sa se complice viroza in pneumonie si am stat 4 zile in spital...din pacate cu antibiotice si mai am inca vreo 5 zile de luat,sunt f stresata la ideea ca daca am ramas ce Dzeu voi face..ma tem sa fac testul,am greturi(sper ca e de la antibiotice),ma inteapa prin ovare si mi s-au umflat si sanii(luni ar trebui sa-mi vina CM)...desi speram sa fiu gravida imi doresc sa nu fiu pt ca cu toate medicamentele astea nu stiu ce complicatii pot urma la un bebe...off...
monti- vreau sa contribui si eu, dar nu cred ca voi iesi din casa pana pe luni-marti,nu stiu daca mai e timp.
pe toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Yarrina sa faci BHCG sa vezi cat iese, nu conteaza ca au venit maronelile. Sunt fete carora le vine CM si ele sunt gravi. Shi dc vezi o val mica asta inseamna ca a fost ceva , ca a vrut sa se implanteze dar nu a reushit.
Bytzi am intzeles chestia cu coptul dar ce fac eu ca mi se sparg inainte de a se coace. Ufff , tb sa bag stimulare chiar dc nu am nevoie. Shi de schimbat pe M nu pot, shtii f bine ca nu se poate, e prezenta mai mereu in cab... numai dc o concediaza shefii ma pot muta la alt dr
Raluca ar fi culmea sa ai ghinionul sa fi ramas acum Ai grija de tine. Am sa-tzi trimit datele lui Monty pe PM, nu e urgentza , ii potzi trimite shi sapt viitoare.
Monty ar fi bine sa faci ceva anal dar mai intai fa-tzi o programare la cab shi vezi ce-tzi cere dr sa faci.
Simonete nu-s de acord cu C>I>M , corect e I>C>M

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

roxica cand am citit ce ai scris tu parca ma vedeam pe mine acum vreo trei ani in urma. Tot asa am descoperit aceasta nenorocita de azoo, am gasit un FSH de 25, am mers la dr Matei dar noua ne-a yis ca sunt slabe sanse sa gasim ceva la biopsie, am mers la Cocei la control, am facut si 4 Iad+uri la Giulesti si nimic. Dar fiecare cu sansa ei pana la urma. Dr Cocei este foarte draguta sa stii.
Eu iti recomand sa faci toate hormonalele si HSG+ul inainte , pt ca nu te lasa sa faci nicio inseminare daca nu le ai. Asa ca mai bine sa te duci cu ele facute deja la prima consultatie ca sa nu platesti doua consultatii. Multa bafta iti doresc!
yarinna imi pare tare rau ca nua a fost sa fie nici de data asta dar poate la anul ne intalnim la un FIV impreuna....
raluca offff ce ghinion si pe tine. Insanatosire grabnica
Monty ai sa vezi ca de data asta va fi bine unindu-ne fortele toate fetele, dar te rog nu te mai stresa
Cate un pt bitzi, cip, simonete, dodo, iuca, inna,diana, rodicutza,cora si sa ma iertati daca am uitat pe cineva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Cip am si eu o prietena care de curand a pierdut o sarcina mult asteptata, ca si tine de fapt, dar nu stie din ce cauya. Avea sase saptamani. Poti sa-mi spui ce analize ar trebui sa faca sa-si dea seama ce sa intamplat? Ce recomanzi tu sa faca inainte de a merge mai departe si poate sa nu mai intampine asemenea probleme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

am intrat si io pe fuga ca am o groaza de treaba azi

roxica,bine ai venit printr-e noi,aici vei gasi sprijin in momente grele si orice nelamurire ai nu ezita ,noi te vom ajuta doar sa ne spui
raluca a facut IAD cu dr Gherasie ,poate iti impartaseste ea din expierentele care le-a avut...
cu ti-a zis si fetele fa-ti hormonalele de z3 (le avem pe prima pagina) + HSG (care e f important sa vezi daca trompele sint ok)
multa bafta

yarrina,daca esti tu asa de sigura ca nu esti gravi,imi pare tare rau ca nu a fost sa fie nici de data asta....in ianuarie impreuna la fiv,ok
vezi ca dr I poate te corupe sa mai faci i IA ,nu are rost sa mai bagi iar hormoni pt IA
cazul tau e cam ca a lui dodo,care a facut 10 IA +1 fiv la Giuli tot timpul folicul,endo ok
la fiv a avut un endo excelent si 3 embrioni de A6,A8 calitate f buna si ....
cind a facut o IA ci dr I la Sibiu ,la fel 3 foliculi maturi a avut si ....
nasol sa vezi ca totul e ok si nu se intimpla nimik...

cip...I>C>M?????asta e parerea ta?super...
tu zici ca I este in cabinet cu M
dar la consultatiile lui I nu era niciodata nici C nici M asa ca...
el tot timpul are consultatiile pina in ora 13 ,apoi de la 14 vine C sau M intelesai?deci poate te razgindesti...

pup toate fetele si revin...

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Am tras un bocet aseara si m-am mai calmat. Inca nu e rosu dar urmeaza...cred ca maine dimineata ma invadeaza. Saracu sotu meu nu stia ce sa-mi mai faca. Am discutat apoi calm aseara si mi-a zis ca el ar mai incerca 1-2 inseminari...ca dr ne-a zis ca el crede ca vom reusi asa...sa mai asteptam cu FIV-ul. Acum nu stiu ce sa fac...o sa vb si cu Dr I sa vedem ce zice desi imi imaginez...nici el nu prea vrea sa-mi faca FIV. Din pacate tre sa fac 2 luni pauza...ca perioada buna imi pica acum pe 5-6 cand sunt la Londra si apoi pe 25 decembrie...ca dracu!! Deci tre sa astept sfarsitul lui ianuarie. Pana una alta maine plac singurica la mama mea...care e la 200 de km distanta...singura...imi vad prietenele din facultate...vecinele...mergem in plimbare...Abia astept sa mai uit de toate. A dat sosu banu sa aiba fata ce cheltui asa ca...terapie curata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

andraaaaaaaaaaaaa,te lasa pe tine inimioara sa nu ne zici nimikkkkkkkk
sper din suflet sa fi fost totul ok

yarrina,distreaza-te,apoi vacanta si la anu vom vedea ce-o mai fi ,nu te mai gindi acum

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

am intrat sa va multumesc celor care ne-ati fost si ne sunteti alaturi

celor care ati daruit putin de la voi pentru alina

a plecat spre germania

dimineata la ora 8 a inceput operatia

si inca nu s-a terminat

cred ca sunt multe puncte de tumora
daca dureaza atat
plus ca unele sunt situate chiar la baza creierului si e zona grea de operat
sa vedem

doamne ajuta!
i-a dat si la stirile de la 12
de pe kanal d

offffffff

pentru cei care vor sa o vada la plecarea din tara
accesati
http://www.youtube.com/watch?v=CF6tHIxAvkU

si daca nu stiti povestea cititi pe

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

mii de multumiri
mai e nevoie de bani
dar deocamdata asteptam iesirea din operatie
va asteptam si la umanitare

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Unde sunteti ?
Votarea e abia duminica !
Ati plecat deja spre urne ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Nicio stimulare , nimic ?
Niciun beta ?

Hai, trezirea !!!!!

Mergi la inceput