FIV sau inseminare cu donatoare/donator (27)
Raspunsuri - Pagina 5
bytzi spune:
cip,o daza mai mare de pregnyl ii coace, ii matureaza,timpul nu-l modifica(explicatia asta am pimit-o si eu de la o fata)
si daca ne gindim si la iuca,ei ia dat doza dubla fiindca ea ia zis dr ca de la dim de 18mm ei dau inapoi nu ovuleaza,deci ....
cora,asa e dumnezeu ne da putere sa trecem peste toate
si pt dorinta noastra sintem in stare sa mutam muntii din loc
andra??????????vrem vestiiiiiiii
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
yarrina spune:
Da Monty, de aici vine si nick-ul meu...as vrea o fetita cu numele Yarina. Gata...mi-am dat 2 perechi pe palme...m-am concentrat sa nu ma mai doara burta...sunt fresh din nou.
bytzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui yarrina Gata...mi-am dat 2 perechi pe palme...m-am concentrat sa nu ma mai doara burta...sunt fresh din nou. |
ei vezifa-o mai des ,poate nu te mai doare deloc
fato esti gravi,ai sa vezi
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
yarrina spune:
Gata...sigur sunt gravida...ma inteapa ovarele...mi-e greata...cred ca am tripleti. Eii? Ce ziceti de gandirea mea pozitiva?
Cred ca m-am sclerozat un pic.
roxica31 spune:
Buna fetelor!
Acum doua luni am aflat ca sotul meu are azoospermie, de atunci citesc toate postarile la acest subiect iar acum mi-am luat inima in dinti si am zis sa scriu si eu si sa va cer sfaturile pentru ca de doua luni ma framant si nu stiu in ce parte sa apuc. Am fost distrusa cand am aflat, noi ne dorim enorm mai multi puisori.Hormonalele au iesit super prost, FSH-ul 35 iar testosteronul la limita inferioara. Ieri am fost si la Dr.Matei si ne-a zis ca ar mai fi o sansa la punctie sa gasim ceva gigei, problema este ca noi financiar nu ne permitem sa facem FIV asa ca am luat decizia - foarte grea pentru mine- sa facem IAD in prima faza si apoi om mai vedea. Din ce am citit la Giulesti e cam nasol, eu am facut o programare la Cocei la cabinet in decembrie sa vad ce imi zice. Am sunat si la Gynera dar pana in martie nu este loc la Dracea. Am vazut ca si la Med New Life au banca de sperma. Iar Sibiul mi se pare cam departe....Nu stiu, sunt tare debusolata mai ales ca e asa delicata problema asta si nu pot cere sfatul nimanui. Dr. Matei mi-a zis sa merg la Tutunaru pentru o consultatie dar ce am citit despre el pe net nu prea mi-a placut. Hai ca v-am innebunit cu intrebarile. Voi ce ziceti?
yarrina spune:
A inceput si la mine marea "maroneala". Eu cand zic ca intuitia nu ma inseala....Asta e...dupa sarbatori o luam de la cap...vedem atunci cu ce.
Roxi bine ai venit printre noi!Te intelegem foarte bine pentru ca si noi trecem prin asta...multe dintre noi. Eu merg la Sibiu...e foarte departe pentru mine...8 ore...dar am gasit un dr minunat. Scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare si apoi putem vorbi in timp real.
roxica31 spune:
Problema e ca pentru Sibiu trebuie sa imi iau zile libere sau concediu, si ma simt prost ca am senzatia ca trebuie cumva sa ma justific. Oare as putea sa imi fac o programare intr-o sambata?
roxica31 spune:
Acum am citit si despre dr.Anca Gherasie si ma gandeam sa incerc o programare si la ea sa vad ce zice. Mie aseara mi-a venit CM si ma gandeam maine dimineata sa merg sa fac analizele hormonale. E ok ca zi, nu? Adica ar fi a 3-a. Cand ma duc la medic vreau sa am analizele facute.
rodicuta32 spune:
Bun gasit dragelor!
Sunt bucuroasa ca am reusit sa ajung azi la banca si chiar n-am intampinat nici o problema!
Roxica bine ai venit! e ok sa faci analizele hormonale in ziua a 3-a,despre unde sa mergi nu stiu exact ce sa-ti spun,dar tu fiind din Bucuresti,ma gandesc ca in toata capitala vei gasi o clinica si un doctor potrivite pt. problema voastra.
rodicuta32 spune:
Yarrina-inca nu e sigur,exista si ciclu peste sarcina,nu? (asta ca exemplu de gandire pozitiva)
Andra-te asteptam cu vesti bune!