FIV sau inseminare cu donatoare/donator (27)
Raspunsuri - Pagina 4
yarrina spune:
Buna dimineata,
Nu fac Bytzi...mi-e frica. Oricum pana la ora asta daca nu luam duphaston imi venea cu siguranta!!! Mai iau azi si de maine gata. Cat poate sa mi-l intarzie duphastonul? Am o jena la burta dar cred ca pastilele mi-l tin in frau.
bytzi spune:
yarrina,CM vine la citeva zile de la intreruperea trat ,dar eu am mai luat cind mi-a intirziat CM si mi-a venit si in timp ce luam duphaston
andruta,hai la apel ,cite outze ai produs,ai umplut un cofrag?
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
montytaiana spune:
multumesc mult fetele mele dragi
si mai jos imi permit sa pun cu copy paste ca sa nu stau mult logata un fragment din ce i-am scris lui bytzi
"sincer eu oricum ma simt acum cam prost fata de voi, simt o mare responsabilitate, trebuie sa reusesc, dar ma gandesc ca poate tocmai deasta o sa reusesc pentru ca sau unit atatea energii pozitive
acum mai am un hop nu reusesc sa prind la tel la cab particular al dr ion ionut (0212120424) as vrea sa vb cu el si sa incer de data asta cu el
sa vedem daca pana in z1 nu reusesc raman la B marinescu
sau sa astept ianuarie ? sa vedem daca mai trebuie sa investighez ceva, acum ma gandesc ca analizele mele fac 2 ani in dec, multe s-au schimbat stresul face ravagii, varsta
dar nu ma las vad eu unde si cum incerc"
am asa emotii stres ma gandesc in o mie de feluri
as vrea sa fie bine
bytzi spune:
monty,nu dai de dr Ion Ionut ca nu-i corect nr0213130424,eee ia incearca acum(de unde ai nr asta?sa caut in urma l-am scris io aiurea pt copilutzu?)
e bine sa te programezi la cab la el ca sa-ti faca si o eco sa vada cum stai cu ovarele(ovulatia daca esti prin preajma),endometru
si daca crezi ca e prea in pripa amina pt ianuarie,ca nu-i prob o luna ,nu ma grabesc io tare... ca vorba aia trebuie sa ma grabesc
nu trebuie sa te simti prost,nuuuuu dar chestia ca trebuie sa reusesti ,trebuie nu ai ce face,vezi tu cum faci
noi speram sa-ti fi dat putin din norocul nostru si de la toate poate se aduna de cit ai nevoie sa reusesti,draga noastra noi sintem alaturi de tine si am fi mindre daca ai reusi si am sti ca am contribuit si noi cite putin pt reusita ta
te asteptam pe baricade,incepe procedura atunci cind te simti pregatita
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
cora79 spune:
Buna fete dragi,va pupacesc de 1000 de ori si va deoresc numai reusite
Monty-sa fie cu noroc aceasta inseminare si sa vina puiul mult asteptat la mami
Yarrina-hai fata draga ,fa testul ala sa mai chefuim si noi un pic,trecem pe vin fiert
"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"
yarrina spune:
Cora. Stii ca intuitia feminina nu da gres...si eu simt ca nu-i bebe. Cateodata stau si ma gandesc oare am sa fie vreodata mamica? Poate ca D-zeu a hotarat sa nu...si eu il supar acum. Off...sunt deprimata rau.
cora79 spune:
Yarrina fato-vin la tine si te iau de mot,nu ai voie sa gandesti negativ,te rog sa iti bagi mintile in cap ca de nu infig mana in parul tau si te zmotocesc
In urma cu ceva vreme,o luna,eram o ruina,dupa IA si FIV nereusite,dar acum stiu ca trebuie sa merg mai departe,ca am pentru ce sa fiu recunoscatoare lui DD si sub nici o forma nu trebuie sa clachez si sa imi pierd speranta ca intr-o buna zi,nu stiu care va fii aceea,voi avea un pui mic ,grasunel si chelios in brate
"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"
yarrina spune:
Da, asa este, dar parca la un moment dat nu mai poti. De parca n-ar fi suficient ca nu-l pot avea cu sotul meu...cu omul pe care il iubesc...mai trebuie sa indur si atatea proceduri si nereusite si dezamagiri. Eu am stresat un finut...ma duc la el si stau cate 3 ore si urmaresc fiecare gest...fiecare firicel de par...Cred ca asta este refugiul meu...cand ma duc acolo sunt linistita...il iau in brate si-l pupacesc tot ca sa-mi treaca dorul de al meu.
montytaiana spune:
Nu eu am scris gresit , de eram in graba, cred ca fac mai intai la plesneala asa cum se zice in decembrei, ca daca incep sa imi caut ca baba in punga ehhei, da apoi nu se mai opres, fa-o si peaia drege si deailalta
nu, am sa incerc asa si daca nu merge caut “vinovati” si incep investigarile ca la carte, ca astea mereu te trag in urma si te amana, cine stie ce brontozauri mai gasesc si tr. sa iau antibiotic etc etc
problema e ca imi e tare tare frica de esec, cu greu imi revin in z1, chiar si cand nu incerc nimik, eu una inca mai cred in minuni, bine sunt si un pic nebuna, dar altfel nu se poate de la atata dorinta cred, altceva nu am in minte, mai e un pic si se transforma in obsesie si asta nu e bine, dar acum ma controlez, acum ma apuca disperarea si intru in fibrilatii, dar am promis ca jucam la botez
asa ca
yarrina hai mai ai un pic de incredere, optimism si rabdare
ce spunem noi mereu stresul si pesimismul face mai mult rau decat toate problemele noastre adunate la un loc, hai ne inviti si la tine nu?
Chiar ma gândeam dimi in metrou ca yarrina e un nume frumos de fetitza
v-am zis, nici nu am luat-o din loc si nu ma mai pot contola