FIV sau inseminare cu donatoare/donator (27)
Raspunsuri - Pagina 7
roxica31 spune:
Hello!
Azi am facut analizele din ziua 3, rezultatele abia in 23. Am vazut ca mai trebuie sa fac in z14 si z21. Cand ma gandesc cate mai am de facut....Sincer imi e groaza de HSG si de ceea ce urmeaza in continuare. Nici nu imi vine sa cred cum mi s-a schimbat viata de doua luni incoace, de cand am aflat de azoospermie si FSH.
copilutzu spune:
Salut fete voioase si misterioaaaaseee !!!
Bytzishor , mamica "vad" ca esti mai in tema cu dr. Ion Ionut.
Nr. de tel este bun?? ( nu am sunat inca ... la anul ma pregatesc...)
Pe unde are cab. privat??
Si daca are "repulsie" ptr. fomeiili mai grasane. Am cam 10/15 kg. in plus..
Apropo de kg. Niculescu m-a facut de cacao ...
Nu mai vreau sa trec prin aceeasi experienta...
Andruuuutzaaaaa ??? Hai mamicaaa!!!
Yarinaaa te imbratisez!!!
SI daca Symonete tot zicea "hai trezirea"
Eu zic :Hai cuuulcaaareea!!!
diana23ct spune:
buna fetelor. scuze ca am disparut iar in ceata. Asa cum ati apucat sa ma cunoasteti in vara, o parte din mine s-a dus cu plecarea unui om drag de pe aceasta lume, apoi esecul de la a doua IAD m-au facut sa stau departe de forum sa imi revin. Acum una din activitatile mele de zi cu zi este aceea ce a duce mai departe ceea ce am invatat in 28 de ani de la cel pe care l-am pierdut, asa ca am infintat o asociatie care ii poarta numele si pregatim o petrecere de inaugurare care imi mananca aproape tot timpul liber, de aceea se intampla sa raspund mai greu o perioada.
Yarina, cip imi pare tare rau ca nu a fost sa fie nici de data asta. Eu cred ca anul 2009 a fost un an cu prea multe nereusite, un an care nu a adus prea multe realizari pt multe dintre noi asa ca in mod sigur in 2010 vom avea mai multe sanse si cu siguranta o sa fie un an mult mai bun decat acesta.
yarina eu zic ca ai incercat sufiecient IAD-urile, nu mai are sens sa bagi atatea tratamente hormonale in tine si sperante. Mergi pe FIV ca este mult mai sigur. In februarie intru si eu in lupta, sper ca pana atunci sa reusesc sa mai dau ceva kg jos....
bytzi ma bucur tare mult ca vrei sa o iei de la capat si nu ti-ai pierdut speranta, stiam ca poti, esti puternica
monty felicitari pt decizia pe care ai luat-o de a face inca o incercare, trebuie sa fie cea norocoasa.
Cip vreau si eu datele pt monty sa trec pe la banca luni sau marti.
Va pupic pe toate si mult succes celor care isi incearca norocul acum
roxica31 spune:
Buna!
Aseara am primit pe mail rezultatele analizelor care suna asa:
FSH 6.6,LH 5.6,TSH 2.52, estradiol 84. Cred ca sunt bune. Acum astept z14 pentru urmatoarele. Care e diferenta intre histeroscopie si HSG?
Va doresc un week-end placut si
diana23ct spune:
roxica31 in principiu par bune analizele, dar ar fi bine sa ne dai si valorile de referinta date de laborator.
HSG este o radiografie care se face la trompe si iti injecteaza o substanta de contrast pe ele sa vada daca sunt permeabile sau nu.
Histeroscopia daca am inteles eu bine este o vizualizare a uterului cu o camera care se introduce. Fetele care au facut aceasta procedura iti pot spune mai multe. Pt IAD tu ai nevoie de HSG.
cipcirip spune:
Eu abia ieri am intrerupt utrogestanul, am repetat BHCG in zi 15 sa ma conving ca nu e nimic shi cum a iesit <0.1 am intrerupt tratam . Acum ashtept rushii.
Voi face la sf lui ian o inseminare cu stimulare, sa nu mai ratez ovulatzia , sunt sigura ca mi s-a spart mai devreme foliculul si ovocitul a fost prea imbatranit cand s-a intalnit cu
Bytzi nu se poate sa ma mut, tzi-am explicat ca dr e mai tot timpul in clinica, dc nu e sus este jos shi deci nu pot.
Diana am sa-tzi trimit datele lui Monty acum pe PM.
Cirip
andrabirni spune:
Drage prietene, imi cer scuze ca nu am postat in ultima perioada, dar am fost stresata, si datorita unor comentarii la alte topicuri scrise de unele persoane(critici la adresa clinicii si a doctorilor, unele adevarate, altele exagerate), am hotarat sa ma detasez de forum o perioada si sa am incredre in sansa noastra.
Sunt bine, am 3 copilasi la purtator, stau cumintica in pat.Va multumesc pt gandurile bune si sper sa avem numai vesti bune.
Ma mai doare un pic burtica, dar sper sa imi revin repede si sa am grja de mine.Cu Dumnezeu si Maica Domnului, inainte.
Maya_I spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andrabirni Drage prietene, imi cer scuze ca nu am postat in ultima perioada, dar am fost stresata, si datorita unor comentarii la alte topicuri scrise de unele persoane(critici la adresa clinicii si a doctorilor, unele adevarate, altele exagerate), am hotarat sa ma detasez de forum o perioada si sa am incredre in sansa noastra. Sunt bine, am 3 copilasi la purtator, stau cumintica in pat.Va multumesc pt gandurile bune si sper sa avem numai vesti bune. Ma mai doare un pic burtica, dar sper sa imi revin repede si sa am grja de mine.Cu Dumnezeu si Maica Domnului, inainte. |
Andra, sa fie intr-un ceas bun!!! Imi pare tare rau ca pleci dintre noi, sper sa revii in curand sa ne dai vesti bune,
Yarrina, imi pare tare rau ca n-ai reusit. dar sigur vei reusi odata si-o data, vei fi mamica.
Roxica, bine ai venit, cred ca sunt bune analizele. Normal ca dr Matei te-a sfatuit sa te duci la Tutunaru, e colegul si colaboratorul ei, la clinica lui numai pretul unei spermograme este de 200 lei, din cate am inteles.
Raluca, sanatate la fata.
Diana, e bine ca ai o ocupatie si faci ceva atat de frumos, asta o sa-ti mai aline putin durerea, . Numai sa nu ne uiti.
N-am reusit sa ajung la banca, ca inca n-am primit salariul... dar azi mi-a venit o idee, sa rog luni o prietena care are cont la bcr sa trimita bani on-line sa fiu mai sigura si cand o sa primesc salariul ii dau banii. E imposibil ca Monty sa nu reuseasca, cu atatea nasici virtuale pe care o sa le aibe puiul ei.
Va pup pe toate
bytzi spune:
raluca,imi pare tare rau pt ce ti s-a intimplat
andra,tu ce crezi ca io ma satur cu atit????3 embrioni in burtic????eu vreau amanunteciti foliculi-cite ovo-citi embrioni-cum au rezistat sperm.,tot tot,eu sint consumatoare de detalii,astept aici sau pe PM ,pleaseeeeeeeeeeeeeee
te pup si cum ti-am zis si la topicul celalalt embrioni lipiciosi sa ai in burtic
nu te mai gindi la discutii ...norocul de la dumnezeu vine
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)