FIV sau inseminare cu donatoare/donator (27)
Raspunsuri - Pagina 14
diana23ct spune:
buna dragele mele.
bytzi eu zic ca mergi dupa ce iti spune inima ca e mai bine sa faci. Daca tu crezi ca meritat sa mai incerci o luna fara stimulare si daca nu merge asa faci si stimularea. Eu iti recomand mai intai varianta fara, poate ai noroc si reusesti asa si nu mai irosesti banutii aiurea.
fetelor, eu ce fac pana la urma cu duphaston? il mai iau sau nu? eu il luam luna de luna pt reglarea cm. Cand iau imi vine la 32-33 zile, daca nu am luat 2 luni a sarit peste 40 zile. Nu stiu ce sa fac. pe mine ma intereseaza ca ovarele mele sa ovuleze lunar si la fertilizare sa am o productie buna. Voi ce imi recomandati?
pupici pt toate fetele mele dragi
montytaiana spune:
buna nasicile mele virtuale dragi
un pupicioi mare la toate fetele
eu sunt foarte trista bulversata si intoarsa
cum de ce
adevarate mai sunt vorbele astea din batrani
socoteala din targ nu se potriveste cu cea deacasa
sa va spun si de ce
in primul rand vreau sa va cer scuze ca am disparut dar am fost in concediu obligat fortat 3 zile
e si de aici mi se trage nebunia
am fost obligati sa ne luom concediul acum cica in decembrie nu are voie sa isi ia nimeni
mult de munca plus ca vor fi si zile alea multe libere la sf de luna
si eu oricum nu mai aveam decat astea 3 zile
deci pica eco z14 si IAD meu in Z16
oricum ma gandesc ca poate e un semn aici
ca daca era sa fac pe 7 dec tr sa fac cu mr. BM
ca la Ion Ionut mi-am facut programare la cab recomandat de voi deabia pe 10.02.2010
abia atunci avea un loc liber
e foarte solicitat si el
dar asta tot nu ma bucura
ca in ianuarie nu pot sa incerc la fel ca cip
teoretic dupa calculele mele ar cadea IAAD pe 3-4 ian si atunci la Giulii e pustietate mare
stiu eu de anul trecut ca nici la telefoane nu raspund in decembrie ca sa nu aiba de lucru in ian
cred ca fug cu totii la schi
dar o sa o iau incet
trebuie mai intai sa imi treaca dubla suparare
ca acum sunt la Cm care sunt cele mai triste zile din viata mea
mi se pare ca sunt o confirmare a faptului cat sunt de neputinciosa
si de fiecare data cand vine parca sunt cu o luna si cu inca o luna si tot asa mai departe de visul meu
am sa incerc sa imi refac analizel a hormonale papul si secretiile
HSG si histeroscopia mi-au iesit bine si oricum nu le mai fac nici obligata
o sa incerc sa umblu si la moral
si in rest rabdare si tutun, glumesc, nici macar nu fumez
sa am si eu un viciu si o alinare
yarrina spune:
Buna dimineata dragalaselor! dar ce logoree ati avut ieri! Am vorbit si eu ieri cu dr I si i-am zis ca dupa luna de pauza urmatoarea monitorizare si inseminare ar pica in jur de 24-25 decembrie. A ras si mi-a zis ca da, au inchis atunci...chiar cu cateva zile inainte si deci ne vedem in ianuarie.
Bytzi nu ai nimic de pierdut! Ia si incearca tot ce-ti trece prin cap...sa stii ca le-ai facut pe toate. Nu stii de unde sare iepurele.
Cip nebunatico! Ce vrei sa faci si tu cu I? Stai la coada ca si noi asteptam de ceva vreme. Glumesc normal...eu zic sa te programezi o data la el...sunt in aceeasi clinica si nu cred ca sa fie concurenta intre ei. Si eu am facut o inseminare cu I si nu s-a suparat nimeni. Tot pacienta lui I raman ca in el am cea mai mare in credere si m-am si obisnuit cu el...ca sta si-mi explica amanuntit...vine in salon cand sunt acolo sa vada cum ma simt...care e starea de spirit...nu ma "injecteaza" si ma abandoneaza in salon.
In legatura cu banutii eu am gasit banca la mine in oras dar nu vor sa mi-i primeasca cum ca este ordin de la BNR sa nu poti nici macar depunde daca nu ai imputernicire pe cont. I-as pune si eu la posta dar daca va dori Monty sa-mi dea o adresa...sau un nume si ii trimit la un oficiu postal de la ea din oras.
Roxica eu HSG l-am facut la Medsana si a costat 400 de lei. Nu m-a durut nimic...in 10 minute am fost gata...
la toate fetele care nu si-au pierdut simtul umorului desi trecem prin niste clipe grele.
bytzi spune:
monty,imi pare tare rau pt tot ce ti se intimpla
mi se pare tare departe 10.02,poti face o prima consultatie la Giulesti,acolo te primeste mai repede
este in fiecare dim de la 7.30 jos la colposcopie,stii tu doar ai stat mult si bine pe salile Giulestiului, cum am stat si io
e bine sa-ti mai faci odata hormonalele sa vezi macar cum mai stai
si apoi te duci cu ele la dr,eu zic ca e o varianta buna si Giulestiul ca sa nu astepti atit ,suni cu o zi inainte la cabinetul lui si o intrebi pe asistenta daca il gasesti in ziua urmatoare in spital...
la Giulesti pe 10 ian incep lucrul
hai nu mai fi tristutza ca se vor rezolva toate
yarrina,bei tu nu te-ai lecuit de inseminari???am zis io ca te corupe I am zis
in vacanta cind pleci???
da ,ai vazut ca am avut de lucru aseara,numai seara ne prostim cind nu ne vede nimeni,pe gabi nu am putut-o corupe,fata serioasa,dar daca erai tu sigur nu rezistai
dianain leg cu duphaston nu stiu ce sa zic,nu am studiat problema,poate stiu fetele mai bine
iuca,cip,simon
pup toate fetele mele dragi
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
yarrina spune:
Nu vrea fata draga omuletul asta sa ma lase sa fac FIV. Am impresia ca a prins dragan la mine si vrea sa ma mai vada. El imi tot spune ca sigur vom reusi asa...ca macar sa incerc 4 inseminari si apoi vom mai vedea. M-a prostit gata...sunt de acord cu el. Ati vazut Peta, aspiranta de la Inseminare, a reusit la a saptea inseminare. Deci eu sunt mic copil cu 3. Deci ne intalnim in ianuarie la Sibiu?
Diana eu iau duphaston doar dupa inseminari...si nici nu-mi intarzie nici nu ma dereglez daca nu-l iau. Cu el sau fara el e exact la fel. Deci n-as putea sa-ti spun...
Deci eu la halca si panarama ma prind repede. Ca doar atat ne-a mai ramas...sa facem haz de necaz...si mai bocim o zi...si iar facem panarama...si uite asa vine ziua cand ne va face altcineva panarama.
roxica31 spune:
Am sunat la Medsana pentru HSG si mi-au dat o lista de analize premergatoare printre care: eco transvaginala,hemoleucograma cu formula completa,coagulograma,VSH,examen bacteriologic al secretiei vaginale. Voi le-ati facut?
yarrina spune:
Da Roxi, imi amintesc ca mi le-au cerut si mie. Eu le aveam deja facute in dosarul pentru IA, doar eco am facut atunci inainte. Nu mai tin minte la ce dr am facut eu...ar trebui sa caut pe net...poate imi amintesc. A fost super ok...eu am crezut ca-i cu anestezie...dureroasa...dar nu...nimic. Doar o jena...ca la CM. Plus ca era o asistenta super draguta care a stat cu mine de mana...si mi-a explicat de ce nu se face anestezie...si m-a incurajat.
montytaiana spune:
da stiu ca e tarziu
deaia nici nu ma las
in ianuarie in functie de cum imi vine CM cred ca si incerc o IAD
dar sa vedem in ce zi imi vine in decembrie si cand se fac cele 12-13-14 zile
poate cine stie imi mai intarzie
si fac repede repede o inseminare
nici nu mai conteaza cu cine
sotul meu e foarte entuziasmat si optimist
nici nu se gandeste sa asteptam degeaba pana in februarie
are el un feeling ca de data asta o sa fie bine
si va multumeste din suflet fetelor
uite acum sta langa mine sa fie sigur ca v-am transmis asta din partea lui
mereu ma intreaba le-ai salutat si le-ai multumit la fete din partea mea
so, gracias a todo
bytzi spune:
monty
sper din suflet sa fie ok de data asta
fetelor????in seara asta nu-i nimeni pe aici???
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)