FIV sau inseminare cu donatoare/donator (27)
Raspunsuri - Pagina 15
gabri-ela spune:
Buna seara fetelo!!!!
Ce nebunatice mai sunteti
Nu stiu ce este cu mine dar aseara am cazut intr-un butoi. Am plans si iar am plans intrebandu-ma de ce ne este dat iar sa petrecem sarbatorile de iarna singuri, cand eu ii cer in fiecare an lui Mos Craciun sa-mi aduca un bebe. Oare pe noi de ce nu ne aude? Parca suntem condamnati sa fim iar singuri de sarbatori.Offf, dar nu vreau sa va intristez si pe voi, dar nu stiu am avut niste stari aseara pe care cu siguranta si voi le cunoasteti foarte bine.
yarrina spune:
Cunoastem Gabi...Eu stau ca pe ace acum ca trebuie sa astept luna ianuarie...Mi-e greu sa ma gandesc ce sarbatori voi avea...nu am chef de nimic.
cipcirip spune:
Lista finala a nashicilor virtuale este alc din : Cipcirip, Simonete, Iuca, Bytzi, Rodicutza32 shi Gabrie-ela Imi pare rau ca nu au reushit toate fetele sa ajunga la banca, poate Monty tb sa faca ceva analize/ecografii inainte shi cativa banutzi in plus nu stricau.
Monty sa fie cu noroc urmat inseminare
Cip e optimista, va anuntza de acum ca BHCG ala de la inceputul lui februarie o sa fie mare-mare cat pt 2 gemeni.
Cirip
simonete spune:
Monty si eu am acelasi feeling ca sotul tau , sper sa fie cu noroc ,pt. ca a fost din suflet.
bytzi spune:
asa ceva nu se poate ,pe pag 3???????
buna dimineata
la multi ani ,bebe Andrei ,pui mic de iuca,sa fii sanatos,sa cresti mare ,sa ai o viata senina si implinita ,multi de la mine
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
bytzi spune:
la multi ani,tuturor care poarta mumele sf Andrei
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
gabri-ela spune:
Vin si eu cu un [red]LA MULTI ANI![/red]pentru toti sarbatoritii de astazi, de la cei mici pana la cei mari. Sa traiti si sa fiti sanatosi.
inna30 spune:
Buna dimineata gagici, multumim pt urari de sf Andrei, bebeloiul a primit la cadouri...as vrea si eu sa fiu rasfatata asa.
bytzica pupicei dulciMonty sunt sigura ca va fi bine tura asta, pupam dulce fata, nu am mai reusit sa intru, acum am un moment de 10 min cat ma lasa asta mic.
gabri-ela
va pup pe toate , am intrat sa va salut ..uite acum suntem pe prima pagina.
iuca spune:
bytzi, gabriela Multumim mult ptr urari, Inna LA MULTI ANI si din partea noastra sa fiti sanatosi si fericiti