FIV sau inseminare cu donatoare/donator (27)
Raspunsuri - Pagina 13
bytzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonete Lasa ca la agatat ma descurc si cu cei 40 ai mei , ca nu-mi dai mai mult de 33. Dar ovocitele stiu ! De unde oare or stii ?! Ca eu nu le-am spuuuus!! |
or aflat ele de undeva
da,gabi ii serioasa,dar nu o corupem noi
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
cipcirip spune:
Wau, 2 pagini intr-o ora. Cand am vazut cat s-a scris am crezut ca e vre-un test pozitiv pe aici shi am pierdut paharul cu shampanie. Dar uite am venit eu shi s-au mutat pe PM fetele
Eu CM-ul asta il las pt ca e prea repede dupa tona de utrogestan care am bagat-o in mine iar la urmatorul imi pica inseminarea pe 2-3-4 ian shi ciuciu monitorizari de revelion shi poate M e pe vre-o partie (de-ar ramane inzapezita sa fac shi eu cu I ). Aman pana la sf lui ian shi pe ala il fac stimulat pt k nu vrea bb sa se prinda pe nestimulat, mi se sparg foliculii cand vor mushchii lor.
Cirip
simonete spune:
I-auzi la Bytzi , cica in ajunul Craciunului vine I. si ma insemineaza pe mine si de revelion vine si-ti face tie echo
roxica31 spune:
Fetelor, eu am facut analizele standard din secretie si Pap si au iesit bine. Presupun ca e ok sa ma duc cu rezultatele analizelor sa fac HSG.
Gabri-ela voiam sa te intreb cum e Dr.Cocei, daca face IAD-urile doar la Giulesti sau colaboreaza si cu alte banci?
Raluca poti sa imi spui si mie Dr.Gherasie ce impresie ti-am facut? Am vazut ca tu ai facut cu ea 3 inseminari. La MNL care e procedura cu donatorii, te lasa pe tine sa alegi sau tu le spui ce si cum si aleg ei?
bytzi spune:
roxica,trebuie sa fii logata si in stinga sus in meniu scrie"mesaje private" dai clic, in dreapta iti apar 4 casute,dai clic pe casuta "obtiuni"pifezi cum vrei sa-ti apara mesajele si trimiti,asa ai PM
nu trebuie sa te duci cu analizele alea sint pt tine sa stii ca esti tu in regula
dar fa-ti mycoplasme,ureaplasme si clamidia si secretia ,alea sint importante
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
bytzi spune:
simon,dap cip ne intrece ,e mai nebunatica ca noi
auzi ce-si doreste sa ramina inzapezita M ,sa faca si ea cu I
ufff ...am vrea noi un test pozitiv ,dar nu vine
pup si ma bucur ca ai mai ramas printre noi
simon,citit,da e super da e nu mai cred in minuni de astea
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite