Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 20
R.Cata spune:
Buna burti-liliace 
Vreau sa va intreb dc pe timpul sarcinii ati luat echinaceea? Mie mi-a fost recomandata pt imunitate, dar am vazut pe prospect ca nu este indicata in perioada sarcinii si alaptarii
. Am ramas doar cu catina cate 2 gulguloaie/zi dupa masa de dimineata.
Despre ciocolata....ce sa va zic.....taman ce-am terminat jumatate de ciocolata
si ma astepta in sertarul biroului niste napolitane cu ciocolata 
Acum savurez un fel de budnica din soia cu ciocolata of course. 
Cu constipatia recunosc ca nu am probleme....dimineatile ma gasesc pe tron ![]()
Va
si va doresc o zi usoara
17+
BB meu
Ramona80 spune:
Mamanati, ai dreptate, as fi putut evita mastita daca m-as fi luat dupa insticntul meu de mama si nu m-as fi luat dupa multe persoane

care erau atunci in jurul meu care nu se confruntasera cu aceeasi situatie dar care "stiau foarte bine" ce ar fi trebuit sa fac eu, bagandu-mi in cap ca bebe nu prea are ce sa pape si d-aia urla ca din gura de sarpe cand il pun la san. Depresia, oboseala si multe altele m-au facut sa cedez. Si apoi el "s-a nascut cu bibe in gura", pt ca eu am nascut prin ceza si am ajuns dupa vreo trei zile la el, si de fiecare data cand il puneam la san, el adormea, iar asistentele nu ne lasau mai mult de juma de ora cu ei. Asa ca trebuia sa-i dau biberonul ca imi era teama ca ramane nemancat. Eram intotdeauna ultima care pleca de acolo si intotdeauna plecam gonita. Dar de data asta nu voi mai ceda.![]()
Mamica fericita a lui Victor Stefan
din 04 iunie 2008 si
9+
cris_09 spune:
Arturicii eu nu iau vitamine pentru ca nu mi-a recomandat doctorul.
Nu am mai scris ca am fost plecata,dar promit sa citesc si din urma,oricum bun venit fetelor noi venite,sarcini usoare cu momente minunate in ele si bebei sanatosi.
Eu m-am intors cu vesti minunate,am foarte mare bucurie in suflet,ca o colega de a noastra de la "Locul fetelor noi venite"(si o fosta colega de-a mea de munca) a vazut 2 liniute.Dupa 2 ani de chin,speranta,deziluzii,suparari,dezamagiri
etc,Lia73 in sfarsit este insarcinata.
Ma bucur foarte mult pentru ea
si sper sa fie bine venita in odiseea delfinasilor,sa aiba sarcina usoara si bebel sanatos si dragastos
...pentru ca merita dupa atata asteptare.

![]()

Imi cer scuze ca nu avea nici o legatura cu ce discutati voi,dar am vrut sa va impartasesc bucuria
poze
my baby16s+
murica spune:
Salut fetele
Eu tocmai am venit de la controlul la dentist, care e obligatoriu aici pana in 5 luni, si mi s-a recomandat o periuta moale speciala pt gravide (de la progesteron mi s-au inflamat putin unele parti ale gingiilor), o apa de gura speciala si din luna a 5-a Fluor care va ajuta dintii mei sa treaca cu bine sarcina si mai ales va fi benefic pentru dintii bebelului. Aici copiii iau de la nastere pana cel putin la 2 ani Fluor pentru o sanatoasa crestere a dintilor.
Despre arsuri: cred ca au sunt campioana pentru ca de la 2 luni fac tratament cu Zantac (ranitidina din RO) si voi continua toata sarcina din cauza de stomac bolnav atacat de sucuri gastrice. Asadar, fetelor, nu va fie frica de antacide in sarcina. Pe toate prospectele de Rennie, Riopan, Dicarbocalm scrie clar RECOMANDAT PENTRU ARSURILE DIN TIMPUL SARCINII. Nu va mai chinuiti inutil.
Despe lapte: este fals mitul ca laptele reduce arsurile. Senzatia e doar de cateva minute, dupa care laptele provoaca stomacul sa secrete si mai multe sucuri. Deci, fara lactate care dau aciditate.
Se spune ca gravidele care poftesc ciocolata vor avea fetita. Eu de vreo 3 saptamani poftesc numai la portocale si mananc vreo 4 pe zi si tot nu ma satur. Poate o fi baietel. Nici la mine nu am simtit ca misca puiutul, dar lumea spune sa stau calma ca va fi cumintel si de aia o sa miste mai tarziu. Dupa statistici, cica ideal ar fi la 18 saptamani sa il simtim miscandu-se.
Cam atat din ce imi aduc aminte ca ati intrebat.
Bine ati venit noi gravidute. Sa fiti sanatoase si voi si bebelinii.
Murica 17+
M&M spune:
contractiile nedureroase sunt usor de recunoascut, simti cum incepe burtica sa se incordeze in dreptul uterului; de fapt cred ca mai corect zis e ca uterul se contracta si il simti asa , ca o minge. NU stiu daca m-am facut inteleasa.
Yo, bine ai venit! Cand e DPN-ul ca sa te pot trece in listuta..
Cata, eu nu am luat echinaceea...deci nu sunt singura cu pofta exagerata de ciocolata..![]()
Cris, si eu ma bucur cand aud de cazuri ca Lia...
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
15+ cu
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_09 Arturicii eu nu iau vitamine pentru ca nu mi-a recomandat doctorul. Nu am mai scris ca am fost plecata,dar promit sa citesc si din urma,oricum bun venit fetelor noi venite,sarcini usoare cu momente minunate in ele si bebei sanatosi. Eu m-am intors cu vesti minunate,am foarte mare bucurie in suflet,ca o colega de a noastra de la "Locul fetelor noi venite"(si o fosta colega de-a mea de munca) a vazut 2 liniute.Dupa 2 ani de chin,speranta,deziluzii,suparari,dezamagiri etc,Lia73 in sfarsit este insarcinata. Ma bucur foarte mult pentru ea si sper sa fie bine venita in odiseea delfinasilor,sa aiba sarcina usoara si bebel sanatos si dragastos ...pentru ca merita dupa atata asteptare.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Imi cer scuze ca nu avea nici o legatura cu ce discutati voi,dar am vrut sa va impartasesc bucuria ![]() poze my baby16s+ |
MERCI CRISULE

+4 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
Onana spune:
Legat de vitamine, nici eu nu iau, n-am luat decat acid folic in primul trimestru, asa a zis dr.
Eu am facut eco de 13 saptamani, la Pop, si m-a chemat din nou peste 3 saptamani, desi urmatoarea eco de morfologie ar fi in ianuarie. Nu am idee de ce m-a chemat, translucenta e ok (1,5), sa fi vazut ceva in neregula? Ca nu mi-a spus nimic.
M-am gandit ca nu a scris nimic de osul nazal, la voi scrie clar ca a fost vazut la eco?
Vineri o sa aflu mai multe, de-abia astept, si-asa nu mi-au gasit loc la eco peste 3 saptamani, cum zicea dr, ci la o luna si ceva
ox,
Cristina, am incercat sa activez pm, zice ca nu am mesaje in inbox, asta inseamna ca e activat acum? Poate cineva sa ma lumineze?
, please!
mommy_to_be spune:
Felicitari Lia!!!! Ma bucur mult de tot pentru tine!
Cred ca esti in culmea fericirii
Sa-ti dea dumnezeu sanatate multa tie si puiului tau si sa fie intr-un ceas bun. Doamne ajuta!!!
Mira
fericita 14+cu
Maya Alexandra
minunea mea
tigruta spune:
Felicitari Lia..sarcina usoara..
ma bucur sa aud de asemenea cazuri cu final fericit, dupa lungi asteptari..
elena
10+
Onana spune:
Cristina, o mica corectie in listutza se mai poate?
La mine U.M. e 29.07.2009.
Daca-i complicat de modificat, nu-i bai! Multumesc