Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Salutare fetelor,

am reaparut si eu dupa cateva zile. Bun venit noilor gravidutze si felicitari celor care au aflat deja caruciorul. Cat despre noi nu suntem tocmai bine, de ieri cam am contractii dureroase. Parca azi imi e mai bine, dar ieri a fost destul de nasol, mai ales seara si noaptea.

Nici eu nu iau vitamine complexe, iau doar Magne B6 si fier cu acid folic. In rest astept indicatiile medicului.

Va doresc o saptamana usoara.

Sabina 18+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Salutare, fetelor si bun benit noilor burticute. Am vazut ca discutati de balonare, la mine nush daca e vb de asta sau asa e burtica de la sarcina. Burta mea arata cum o aveam pe la 20 si ceva de sapt la prima sarcina. Balonare nu stiu daca este, oricum eu vizitez toaleta zilnic dimineata, daca nu, musai la pranz cand vin de la serviciu. De mancat nu mananc mare lucru, deci poate fi vorba de burtica de sarcina.

mamica de fetita si 14s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun_2010 spune:

capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Fetele cred k ar fi foarte util sa trecem pe listuta de inceput si doctorul la care mergem,si la ce spital urmeaza sa nastem...poate sunt gravidutze care frecventeaza acelasi medic si pot schimba pareri.Vad ca doar la cateva gravidutze e trecut,ar fi bine dc am completa toate.Cine se pricepe,sa ma treaca si pe mine cu Doctor Doru Pana,maternitatea Giulesti.
In alta ordine de idei,am deschis un nou subiect "odiseea burticilor vorbarete de 2010",in care ma gandeam sa schimbam pareri si cu alte gravidute cu alta varsta a sarcinii...poate mai experimentate,sau mai neexperimenate sa le ajutam si pe noi,ca tare bine a fost cand a avut cine sa ne sfatuiasca si sa ne incurajeze si pe noi.Hai,alaturati-va si voi noii odisee..

poze
my baby16s+

Mergi la inceput