Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Se trezise si m-a intrerupt.

Arturicii vaai, eu mi-as dori sa am burta mai mica, stiu clar ca acum la varsta asta a sarcinii nu e de la bb, e de la grasimita si de la muschi lasati si stiu ce ma asteapta sa o indrept - abdomene, electrostimulari etc...
Asa ca bucura-te ca ai sa faci 3 copii si o sa ramai frumoasa si cu abdomenul plat
Cristina parca si mie mi-a fost greata in ultimele zile, am zis ca de la mancare, nu de la sarcina, ce e asta, suntem deja trecute de pericol, nu??? sper sa nu dureze!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 19+ Ana Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Drgi burtici

Am scris si la sf cap 18, dar nu m-ati citit (probabil, fiindca mesajul nu apare in timp real, fiind nou venita)
Ziceam ca va urmaresc de la inceput si as vrea sa vin si eu printre voi, daca ma primiti

Sunt mamica de baietel nazdravan (Matei - 21.02.2008) si 16+.
Datele mele pentru listutza:
U.M. 28.07.2009
D.P.N. 5.05.2010
Nastere doctor Ion Ionut - Panait Sarbu

Sorana

P.S. Carucior nu stiu inca, vineri merg la eco si sper sa vin cu vesti... bune!
Nu stiu sa activez pm, sa pun semnatura, etc, sper sa invat repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna seara burtici!
Am intrat sa va multumesc pentru felicitarile pentru , eu sunt inca euforica....sper doar sa nu-i creasca cocosel, desi dr a fost foarte categoric in privinta sexului bebelinei! Bietul om, imi tot explica pe acolo si eu nu vedeam nici o "pasarica", imi amintesc ca la Razvan, la 16 s, pana sa ne spuna medicul sexul, in timp ce manevra scograful, ne-am prins si eu si sotul ca s-a vazut extrem de bine!
Eu am niste arsuri cumplite, imi vine sa ma urc pe pereti! Am baut cred vreo 4 cani de lapte in speranta ca ma va lasa dar degeaba! Cred ca de la ceaiul cu miere cu care ma tratez si eu si piciul, mi se trage.
Am fost cu puiul meu si la dr de familie sa-l vada un pic ca face febra de sambata (38.5 - 39.2)si tuseste dar se pare ca inca nu e caz de anibiotic, doar antitermice. I-am spus ca am o stare nasoala rau, ma doare carnea pe mine si cred ca racesc si cica sa bag multa Vitamina C, preferabil Redoxon. In prospect scrie ca se recomanda doar in caz de nevoie pt ca nu e testata pe gravidute. Voi ati luat? Noi (eu si sotul) ne tratam frecvent cu Redoxon si chiar face minuni mai ales in faza incipienta dar acum ca sunt mi-e cam groaza.
A, si voiam sa va intreb: i s-a mai recomandat cuiva Diazepam impotriva contractiilor? Dr de la Tg Mures mi-a recomandat Diazepam 10 mg in loc de No-Spa si dr de familie cica e mult mai ok ca No-Spa dar sa iau doar 1/2 tableta altfel o sa dorm vreo 2 zile. Ati mai auzit de tratamentul asta?
Sper sa intru maine sa si raspund fetelor, ma omoara arsurile astea (a luat cineva Dicarbocalm in sarcina?)
pupici si noapte buna!

Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) si 15+ cuSonia
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna fetelor,
Ieri n-am mai reusit sa intru sa va multumesc pentru raspuns referitor la vitamine, Dana81, dunemaire, Reallaura, cris_09, Ramona80. Oricum nu am reusit sa rog persoana respectiva sa-mi aduca ceva, dar mai pleaca peste o saptamana si o satin cont de sfaturile voastre.

Mey, puteti arunca cu rosii in mine dar eu nu cred ca o mama nu poate alapta (doar cazuri rare sunt exceptii). Si o spun din propria experienta. Cami s-a nascut cam mica, sanul "l-a gasit imediat" dar sugea faorte putin. Pana la o luna o tineam mai nonstop la san, desi aveam niste rani si urlam de fiecare data cand ea papa laptic. Apoi, m-i sa pus pata! copilu nu mananca suficient, odata ce sta mai mereu la titzi, ca doar na-m cum sa vad cat a supt din san. Intro noapte cand plangeam amandoua, sotul pleaca la miezil noptii dupa NAN. Ii dau san+vreo 15 ml NAN si pentru o vreme sa mai linistit. Noua nea placut faza, si am ajuns ca peste 2 saptamani, tot marind doza de formula ea sugea tot mai putin. Atunci am inteles ca pierdeam laptele:ea nu mai vroia sa suga din san pentru ca din bibe e mult mai usor sa suga. Atunci am recurs la metoda poate cam drastica, dar care a functionat! Am inceput s-o tin doar la san (pentru ca imi si trecu-se ranile) a fost foarte greu la inceput, pentru ca plangea dupa bibe, dar am insistat. Credeti-ma intro saptamana am scapat de bibe si copilul meu a mancat pana la 5 luni san exclusiv, si adauga bine. Si a mancat tzitzi pana la un an.
Dunemaire, ma mir de insistenta ta! Imi dau seama ca nu e deloc usor sa pompezi laptele 5 luni! Insanatosire cat mai rapida printesei tale!
Ramona80, eu cred ca toate mamicile te vor ajuta cu un sfat si incurajari si vei reusi sa-l alaptezi pe bebe2.
Gabitza felicitari pentru bebe sanatos!
R,Cata, bafta multa si tinem pumnii.
R.Cata, nu-ti face griji, la prima sarcina unele mamici in simt pe bebe dupa 20 sapt.
mommy_to_be, felicitari pentru incheerea cu succes a primului trimestru. Tot asa pana la termen!
Chetulina, sarcina usoara si bine ai venit!
Hai ca mai citesc ce ati mai scris si poate mai postez ceva.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 11+

Mergi la inceput

Cristina_26, noi nu suntem in listuta. Ne incluzi si pe noi, pleassse! UM 5 sep, DPN: 12iun. Sper sa te simti mai bine cat mai curand. Si eu nu mai scap de greturi, in special dimineata, sau daca nu mananc 2-3 ore.

Onana, bine ai venit! Sarcina usoara!

Ioana, n-am apucat sa te felicitam si noi pentru carutz roz! Tinem pumnii sa ramana asa cu pasarica. Nici eu la Cami nu am vazut-o nici la o eco.

Va pup pe toate, si am fugit sa ma joc cu Cami. Azi a fost pana la 12, prima zi, la gradi. E incantata... deocamdata. Acum imi zice: Mami, mii dor de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dunemaire spune:

Multumiri fetelor pentru urarile de sanatate - se pare ca au avut efect de vreme ce doctorita de ORL a lasat-o sa scape fara antibiotic. Asa ca meritati toate un mare .

Am iesit din perioada de greturi, oboseala, mirosuri insuportabile - urmeaza cele 3 luni michteau. Daca ma fofilez pe langa primitul vreunei raceli ori gripe de la scumpii mei pacienti pana la jumatatea lui ianuarie cand intru in concediu de odihna - > prenatal, se cheama ca e bine.

Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani ) si un puiut de 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

buna seara fetelor!

va multumesc mult pt felicitari, si eu ma bucur mult ca bebe e bine si din tot sufletul va doresc tuturor numai vesti bune!

mamanati, ai dreptate in privinta alaptatului! eu am gresit mult, de teama ca Denis nu papa suficient direct de la san, am inceput sa ma mulg cu pompa si sa ii dau lapticul meu cu biberonul. si bineinteles ca el s-a lenevit si nu a mai vrut sa suga direct la san... si pentru ca asta a fost greseala mea (trebuia sa insist in prima luna si se invata el, dar mi-a fost teama, ca daca moare copilul de foame!!???!!), timp de 6 luni m-am muls, Milka scria pe mine. doar asa am reusit sa "alaptez" eu pe Denis in primele 6 luni...
si, de teama ca o sa pierd laptele, imi puneam ceasul si noaptea si ma trezeam sa scot lapticul cu pompa...a fost un cosmar, e ceva foarte obositor, slabisem si eram ca o stafie... la bebe 2 nu mai fac asa o greseala, o sa "intepenesc" cu el la san, de va fi nevoie!

Gabitza
mami de Denis Stefan (07.11.2008) si 13+

Mergi la inceput

Gabitza, si tu esti o luptatoare. Eu, zau, n-as putea sa ma mulg atata. E mult mai greu decat sa alaptezi direct la san. Si vorba ta, oboseala de dupa nastere e un cosmar, dar merita. Imi parea ca nu mai vine ziua cand o sa pun si eu capul pe pierna macar pe 3-4 ore. Si Cami o luna urla pana la 4 dimineata, fix; daca nu era tinuta la san. Mey fetelor, sa explic ceva sa nu va bag in sperieti. Sunt si bebei mancaciosi si necolicisi si care dorm bine. Cami era mai "dificila" primele 2 luni, dar chiar si asa e dulceata noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello tuturor,

Sorana, bun venit!

Laurita, treaba nu e chiar asa, am trisat un pic acum 2 ani ca sa pot sa nu mai am burta dupa ce am avut sarcina gemelara (au avut impreuna 5,400 si am avut un burtoi imens).

Eu am alaptat fix 4 saptamani gemenii; mi se spunea Food Factory; ii puneam pe amandoi in acelasi timp sa ii hranesc. Insa cand a vazut pediatrul ca nu mai iau in greutate ne-a trecut pe Milumil.
Acum om vedea, poate doar unuia ii ajunge "productia".

Ioana, de Diazepam nu am auzit; urata treaba cu arsurile; eu mi-am gasit niste alimente cu care vad ca nu am probleme si nu ma abat de la ele; practic mananc in fiece dim, in fiece pranz si in fiece seara. Sanatate lui Razvan si tie!

Sa aveti o zi frumoasa,

Ioana
~6ani, ~6ani, 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

neata!..

fug sa modific listuta...

Gabitza, ma gandeam ca , practic DPN-ul ramane in functie de UM. Desi, de-a lungul sarcinii la eco se va modifica in fucntie de evolutia bebeului , DPN-ul real este cel dat de UM...Chiar vrei sa il modific???

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 15+ cu

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput