Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Onana, Nati sunteti pe listuta!! GAbitza, la tine nu am modificat, mai astept o confirmare.

Arturicii, sa stii ca si eu sunt innebunita dupa ciocolata !!! La prima sarcina sa nu fi auzit de dulciuri, acum am cateva ciocolate in frigider, in special cele cu alune imi plac...

Laurita, asa sper si eu, dar uite ca starile astea nu vor sa treaca deloc.

Onana, bine ai venit! Scrie 10 mesaje pentru a scapa de moderare.Mesajele personale le activezi din stanga paginii, de la MENIU , unde ai optiunea "mesaje private". BAfta la eco vineri si te asteptam cu vesti bune

Ioana, eu nu am mai auzit de Diazepam ...stiu ca are efecte adverse destul destul de rele, comparativ cu Nospa. E intr-adevar si relaxant muscular , dar e si anxiolitic.

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 15+ cu

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

'neatza burtici!

cristina, ai dreptate... mai bine nu il modifica, ca nu are sens, oricum ma incadrez la mai-iunie!

va pe toate, o zi frumoasa si linistita va doresc, fara greturi si stari de rau!!!

Gabitza
mami de Denis Stefan (07.11.2008) si 13+

Mergi la inceput

Gabitza, daca vrei modific, nicio problema...Doar ca imi aduc aminte ca la prima sarcina Mihaita a avut DPN mai mic pana la 20 de saptamani, dupa aceea a inceput sa stagneze si DPN-ul a crescut cu vreo 2 saptamani... De aceea , practic DPN-ul ramane cel dat de UM..

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Buna fetele

Am terminat si eu treaba, mancarea si curatenia. Acum mi-a umplut Mirci casa de paine - ca a preferat sa manance paine goala decat ce i-am pregatit eu...asa ca o iau de la capat.

Ioana_T chiar acum o prietena in 33 s a avut niste sangerari si s-a internat in spital. Cat a stat acolo i-a facut injectii cu no spa, scobutil si diazepam. Eu zic sa faci cum spune doctorul.
Arturicii cum ai trisat?? cu abdomene?...ooof, sper sa se poata...si sa nu raman cu burta toata viata...
Cu alaptatul, si eu am alaptat un an fara sa am niciodata suficient lapte. Am vazut ca atunci cand ii dadeam supliment - ceea ce faceam o data pe zi, nicidecum la toate mesele- nu mai voia sa traga la tzitzi, doar molfolea. Asa ca m-am panicat, nu am acceptat ideea ca trecem la 4 l pe biberon si am stat numai cu el la san. IN prima luna la fel am facut, san non stop, eram zombi prin casa, cu copilul martisor. Se poate. asta in conditiile in care niciodata nu am avut lapte suficient, desi el sugea non stop, zi si noapte.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 19+ Ana Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Buna dimineata burtici!!!!!

Va invit la o cafeluta cu muuult lapte, sau un ceai, dupa preferinte.

Gabitza, felicitari pentru bebe sanatos tun In ceea ce priveste modificarea DPN, din cate stiu eu, si din cate am citit si aici, la odisee, acesta se modifica pe tot parcursul sarcini, pentru ca apar unele mici diferente de evolutie. Sambureii din burticile noastre nu se dezvolta, totusi, ca niste masinarii. Ar insemna sa-ti schimbi DPN de fiecare data cand mergi la eco...

arturici, te asteptam cu vesti de la medic <-ai distrat teribil cu (,) cutia de bomboane

cristina, in ceea ce priveste convingerile personale, eu simt ca e fetita. Am simtit asta inca inainte de a merge la medic, si am si visat-o, zambindu-mi. Insa nu vreau sa ma fixez pe o idee, pentru ca dupa aceea imi va fi greu sa trec la cealalta. Chiar daca mi-e absolut indiferent sexul, atunci cand ai o convingere ca va fi unul anume, intervine un disconfort psihologic cand afli viceversa. Mult mai vorbesc....
si eu am probleme cu gustul ciudat... de aceea trebuie sa mestec aproape mereu guma. Insa din cate stiu e perfect normal, nimic ingrijorator, ci doar fooooarte neplacut.

Sorana, bine ai venit printre noi. Sarcina usoara si bebe sanatos! Probabil ca ai scris la cap 18 dup ce il deschisesem pe acesta, si de aceea nu te-a mai citit nimeni.

Ioana, iti doresc insanatosire grabnica, tie si puiului tau. Sa scapi de arsuri! In ceea ce priveste Diazepamul... chiar nu stiu ce sa zic, insa mi se pare o recomandare ciudata in sarcina... sper sa nu vb prostii...

Nati, ce frumos moment cu fetita ta... ma impresioneaza scenele astea numai cand ma gandesc la ele. In ceea ce priveste alaptatul, esti o eroina!!! Felicitari!!!

Andreea rinem pumnii sa nu te pricopsesti cu vreo gripa

Sper ca de data asta sa fii reusit sa nu uit pe nimeni... Stie cineva ceva de Andrada, Carla? Ca fetele nu au scris demult si incep sa ma ingrijorez...

Eu sunt bine... Atata ca... ieri unul dintre sefi nu a venit la birou, fiind racit, iar azi dimineata am aflat ca are gripa sigur, cu posibilitatea de a fi porcina... Cica i-a zis medicul ca e foarte contagios ce are si ca ar trebui sa stea acasa. Am inteles ca el ar vrea totusi sa se intoarca joi la munca... (workoholic...), situatie in care ma trimit pe mine acasa, ca sa nu ma imbolnavesc... ciudata logica...

Si mai am o problema... Fetelor... sunt ingrijorator de balonata... Stiu ca butica mea nu are cum sa fie atat de mare numai de la sarcina... Ideea e ce de balonat, ma balonam si inainte de ziceai ca-s insarcinata. Am fost si la doctori, insa se uitau mirati la burta mea iar apoi dadeau din umeri. Fetele care sunteti medici, aveti idee ce doamne iarta-ma ar putea fi? Singurul moment in care nu sunt balonata e dimineata, fix dupa ce ma dau jos din pat.

Va pup burtici!!! O zi frumoasa!

Mira fericita 14+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Onana

Drgi burtici

Am scris si la sf cap 18, dar nu m-ati citit (probabil, fiindca mesajul nu apare in timp real, fiind nou venita)
Ziceam ca va urmaresc de la inceput si as vrea sa vin si eu printre voi, daca ma primiti

Sunt mamica de baietel nazdravan (Matei - 21.02.2008) si 16+.
Datele mele pentru listutza:
U.M. 28.07.2009
D.P.N. 5.05.2010
Nastere doctor Ion Ionut - Panait Sarbu

Sorana

P.S. Carucior nu stiu inca, vineri merg la eco si sper sa vin cu vesti... bune!
Nu stiu sa activez pm, sa pun semnatura, etc, sper sa invat repede

Bine ai venit..sa ai sarcina usoara,cu momente frumoase si bebel sanatos..si sa ne citim zilnic

poze
my baby16s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Buna dimineata burtici..si eu cu cafeluta..
Sorana bine ai venitsarcina usoara si la termen
Mommy si eu am aceeasi problema cu balonarea, ma umflu foarte tare si parca simt asa o tensiune in burtica..nu suport sa-mi stranga nimic burta..astept si eu parerile altor fete..
Va doresc o zi frumoasa

elena10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Citat:
citat din mesajul lui tigruta

Buna dimineata burtici..si eu cu cafeluta..
Sorana bine ai venitsarcina usoara si la termen
Mommy si eu am aceeasi problema cu balonarea, ma umflu foarte tare si parca simt asa o tensiune in burtica..nu suport sa-mi stranga nimic burta..astept si eu parerile altor fete..
Va doresc o zi frumoasa

elena10+

Elena, ai descris perfect senzatia. Tu aveai probleme si inainte de sarcina?

Mira fericita 14+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput

remediu al balonarii este sa alegem atent mancarea, sa nu facem combinatii aiurea, sa mancam putin si des. Ceea ce cu greu poti face cand esti insarcinata.. Eu am scapat de senzatia asta ciudata acum vreo 2 saptamani; a trecut de la sine..

Ioana, mi-am adus aminte de un caz in care dr a prescris Diazepam unei gravidute...era in saptamana 30 si ceva, de la inceputul sarcinii avusese probleme si mai mult statuse internata , mereu in pat, cu interdictia de a se da jos din pat...

Mira, e mai bine sa stai acasa decat sa te duci la serviciu in conditiile in care sefu are porceasca, desi ar trebui sa ii interzica fiindca o sa imbolnaveasca toti colegii,,,Ce ma streseaza astfel de oameni, in care numai ei conteaza.

Eu azi-noapte am visat ca bebe era baietel...

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Mommy se mai intampla si inainte de sarcina dar foarte rar..cand mancam prea mult sa zic asa..
nu stiu acum de ce ma umflu asa ca nici macar nu mananc foarte mult, constipata nu sunt..beau multa apa..dar ieri am fost foarte umflata si e destul de deranjant..offf

elena10+

Mergi la inceput