Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 16
M&M spune:
Fetele, am mai modificat lista; am trecut si numele bebeilor din burtici..ma gandesc daca sa las bolduit sau nu numele lor...astept sugestii..![]()
Mira, da , eu eram cu burtica invisibila pana in luna a 5-a...acum a a inceput sa se vada...![]()
Cata, poate ca bebe misca, dar nu iti dai tui seama,,,trebuie sa stai linistita si sa astepti...
Ai pm..
Chetulina, bine ai venit....sa ne dai datele tale sa te trecem in listuta...data ultimei menstruatii, data ta de nastere
O sarcina usoara in continuare si bebe sa fie sanatos.
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
15+ cu
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
mommy_to_be spune:
ChetulianaBine ai venit printre noi! Sarcina usoara iti doresc!!!!
R.Cata, tinem pumnii sa iasa totul bine la analize. Asa va fi! Ai sa vezi. Sa vii cu vesti!!!!
Intre timp mi-am amintit ce voiam sa mai spun
In ultimele 2 sapt am constatat un apetit sexual de speriat.... mi-as intoarce sotul pe toate partile, ori de cate ori ne gasim la orizontala (si nu numai
)... Voi cum mai stati la acest capitol?
Mira
fericita 14+cu
Maya Alexandra
minunea mea
NicoletaB spune:
Bun venit noilor burtici!
Gabitza- bafta la eco, sa ne aduci vesti bune!
Mira- noi la capitolul "nebunii" suntem inca bine, nu la fel ca inainte, dar se intampla. In plus sotul meu e "gravid prin simpatie" (parca asa se numeste sau am spus o prostie)- pofteste la greu, se fataie cand doarme, se duce la toaleta noaptea....e asa haios cand se plange
9+
mommy_to_be spune:
cristina, multumim pentru modificari!!! Arata din ce in ce mai frumos listuta noastra. Sper sa nu ma fi grabit cu sexul copilului...
Ca am auzit de la o cunostiinta ca pana sa nasca a fost de vreo trei ori baiat, de vreo 2 fetita si pana la urma baiat a iesit... Oricum, daca o sa primesc alta veste la ecografia de 16 saptamani sper sa nu va suparati prea tare pe mine pentru modificari
Mira
fericita 14+cu
Maya Alexandra
minunea mea
Gabitza1977 spune:
buna din nou, burtici!
am fost la dr, ecografia este "impecabila", dupa cum s-a exprimat doctora mea draga (ea imi urmareste sarcina si tot ea imi face si ecografiile). mi-a mai spus ca probabil este tot baietel, dar ca deocamdata nu este foarte sigur. sincer, imi este absolut egal ce este, sa fie un copilas sanatos tun, asta imi doresc!
chetulina, bine ai venit printre noi! o sarcina usoara si un bebe sanatos iti doresc cu drag!
Sabina, ce mai faci? ce fac bebelusele din burtica?
aaa, sa va mai zic o chestie... se pare ca bebele meu corespunde dpdv ecografic varstei de 13 saptamani...asa ca e posibil sa fi ovulat eu mai devreme in luna conceptiei, cine stie?! mi-a zis ca dpn-ul meu este 31 mai acum, asa ca va rog mult, cine se pricepe, sa mi-l modifice si mie in listuta! multumesc mult!!!
Gabitza
mami de
Denis Stefan (07.11.2008) si
13+
arturicii spune:
Hello si de la noi!
Gabitza, felicitari pentru echografia Impecabila!!!
Cris_09, tu de ce nu iei vitamine? Scuze daca ai mai zis dar nu am retinut. Te intreb pentru ca nici eu nu iau, nu ptr un motiv anume ci pentru ca...uit si nici nu am impresia ca imi trebuie....
Mira, felicitari pentru intrarea in trim 2!!!
Despre preturi, cred si eu... Si eu am ramas uimita cand am fost in toamna pana in Ro si dadeam la Mega pe o punguta de te miri ce o gramada de bani, la fel si in farmacie...
Si aici gasesti si scumpe dar gasesti si la preturi rezonabile.
Despre marimea burtii mele mici nu stiu ce sa zic, maine merg la dr si peste 2 sapt la prima echo. Sper sa fie ok totul.
In alta ordine de idei, am uitat sa va zic dar de vreo 2 sapt am de cel putin 3-4 ori pe zi contractii (nedureroare) insa stiu cand vin si stiu cand trec. Insa sunt neplacute.... Sa vad maine ce o zice dr.
Am activat si eu PM, daca vreti va rog sa imi dati si mie parola comuna.
O zi frumoasa,
Ioana
~6ani,
~6ani,
16+
M&M spune:
Gabitza, felicitari...sa vad daca apuc eu sa modific azi, daca nu maine.
Arturicii, ai PM...cu preturile de aici, nu mai zic nimic, intru in depresie cand ma gandesc cati bani lasam la hypermarket pe te miri ce,
Si la mine sunt prezente contractiile, inclusiv cele dureroare, nu foarte des, dar sunt prezente.Iau Nospa in astfel de momente.
Mira, am mai auzit de cazuri si, nu stiu dece , dar nici eu nu sunt convinsa ca e baietel bebe din burtica. NU am avut sentimentul asta la Mihaita unde eram sigura si simteam ca e baietel ...
Cristina,mami de
15+ cu
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
M&M spune:
mie a inceput sa imi fie teama de apropierea serii...
ma apuca o stare de rau tare urata, cu greturi, dureri de cap si un gust ciudat si permanent , de care nu mai scap ..degeaba ma spal pe dinti , intr-un minut a revenit...
Cristina,mami de
15+ cu
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
Reallaura spune:
Seara buna, fetele!
Nu am mai reusit sa intru, Mirci nu a dormit nici un momentel azi, m-a cam capiat, ce sa zic...oof acu doarme dus.
Gabitza felicitari pentru vestile bune de la eco! Pentru culoarea caruciorului nu zic nimic, poate se schimba ![]()
Mommy-to-be hihi, si eu aveam chef la prima sarcina. E normal, hormoneala!! Dar acu, poate unde dormim si cu Mirci, slaaaab de tot, doar cand mai doarme puiul la soacramea, dar nu ceva de speriat. CU preturile...hmmm mare nebunie in Romania! Eu astept reducerile si cumpar pentru ambii copii pentru iarna urmatoare. LUi Mirci deja i-am luat de la reduceri pentru la primavara/vara. Are un sac de hainute! ![]()
Andrea sanatate lui Timi, sper sa scapati de voma si raceala si sa dormiti linistiti!
Chetuliana bine ai venit!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
19+
Ana Ilinca
arturicii spune:
Cristina, mai iau si eu No Spa ca mi-am adus cand am venit acum din Ro. Sa vad ce parere are maine dr. Desi aici nu prea dau medicamente din cate am vazut eu pana acum.
Ieri cand am fost sa dam scrisorile lui Mos Craciun am vazut o cutie de bomboane de mi-a ramas gandul la ele....Erau Cadbury (ciocolata mea preferata) si era cutia cu mult mov (de vreo 6 luni numai dupa mov ma uit). Insa cum mi-am propus sa limitez dulciurile si oricum nu era f ieftina am lasat-o acolo...
Si aseara vine sotul meu cu ea! E inca nedeschisa, pe masa in bucatarie; ma intreaba baietii pe rand (si cei mici si sotul) cand o incercam
. Dar nu imi vine sa o desfac, imi place asa
. Mi-a propus sotul sa o tinem in vitrina (nu ca avem vreo vitrina in casa asta)...
Asta-s io cu cutia mea mov de bomboane!
O seara frumoasa si fara greturi!
Ioana
~6ani,
~6ani,
16+