Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 15
NicoletaB spune:
Neata fetelor!
Eu in weekend nu am timp de intrat, asa ca ma duc frumos sa citesc din urma si sa revin daca am ceva de completat!
O zi buna!
9+
M&M spune:
neata si de la mine...
nimic nou de raportat!!!...
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
14+ cu
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
dunemaire spune:
Noapte grea la noi, cu trezire pe la 3 din cauza lui Timi care a facut rosu in gat si ca atare a vomat de vreo 4 ori. Noroc cu zilele de concediu fara plata , din care am luat una . Acum bem ceai cu miere si stau sa vad daca i-l poate tine burtica, sa ii dau si ceva paine prajita. Of.
Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani ) si un puiut de 13+
Gabitza1977 spune:
buna dimineata fetelor,
raportez iar stari de rau dimineata, le-am avut si ieri, le am si azi...
Andrea, multa sanatate micutei, sa se faca repede bine!
azi am ecografie pt bitest. la ora 15:00 am programare...sper sa fie totul ok.
va pup, o saptamana usoara tuturor burticilor!
Gabitza
mami de
Denis Stefan (07.11.2008) si
12+
tigruta spune:
Neata fetelor..
eu n-am dormit prea bine,parca nu-mi mai gasesc pozitia de dormit, amortesc pe toate partile, ma doare si spatele dar mai ales m-am trezit la un moment dat ca imi era greata
dar am reusit sa adorm la loc destul de repede![]()
Andreea multa sanatate la micuta, sa se faca bine cat mai repede..
O zi frumoasa burtici
elena
10+
alinettero spune:
buna gravidutelor,
vreau sa multumesc mamicilor cu experienta ca ne mai dau ponturi, le rugam sa ne dea in continuare. Imi doresc f mult sa alaptez bebelusul cat mai mult si sa am laptic si de aceea ma bucur cand citesc sfaturi de la voi.
La mine se vede burtica, nu pot sa spun ca e f mare dar cine ma vede isi da seama, eu nu aveam burta inainte, sunt f mandra de ea.
Nici eu nu iau vitamine, doar acid folic, nu stiti e vreo problema? e musai ca dupa 16 sapt sa luam vitamine?
voua cand v-a recomandat medicul un nou set de analize la sange? la cate sapt? mie la 23.
va pup! o zi frumoasa!
16+
M&M spune:
Andreea, sanatate multa Timeei.
Gabitza, bafta multa la eco azi; poate afli ce se ascunde in burtica...
De dormit , eu dorm bustean ( psre rusinea mea
). Ma trezesc doar o data sa ma duc la toilet si atat.
Alinettero, parca pe la 20 si ceva de saptamni se face glicemia , sa nu fie risc de diabet gestational, apoi , din cate imi amintesc la sfarsitul trim 2/inceput trim 3 se repeta analizele...
Ioana, felicitari pentru
!! Ma bucur ca pana la urma nu s-a adeverit faza cu brida ..
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
15+ cu
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
mommy_to_be spune:
Bine v-am regasit, burtici fericite![]()
V-am tot citit de dimineata, insa cand sa va scriu, mi-a venit muuuuult de lucru, iar acum, spre marea mea rusine
, am uitat ce si cui voiam sa-i zic exact
In pricipiu:
Ioana, felicitari!!!! pentru caruciorul roz si p[entru rezultatele bune de la eco in general. Ma bucur mult ca pana la urma nu aveti de-a face cu o brida
Gabitza, sa vii cu vesti bune de la eco azi
asteptam vesti
Arturici, eu zic sa nu te stresezi cu marimea burticii, pentru ca din cate m-am documentat, difera de la mamica la mamica si de la sarcina la sarcina. Cristina parca, zicea ca sarcina trecuta i se vedea burtica abia pe la 5 luni(nu aruncati cu oua in mine daca gresesc....
). Eu , pe de alta aprte, am o burta destul de mare, care se vede calumea de pe la 10 sapt, incat pana la eco de 12s inca ma asteptam sa mi se spuna ca am 2 bb in burtica, nu unul(mai ales ca as fi avut toate sansele genetice
). Prin urmare, ca sa nu ma mai lungesc tare mult, eu zic ca nu ai de ce sa-ti faci probleme.
Foarte draguta treaba asta cu parada Mosului.... Eu sunt fan Carciun si cred ca asi gusta genul asta de manifestari mai ceva ca un copil
Nu pui niste poze pe webshots(contul comun), ca sa vedem si noi cum a fost?
Noi am intrat de ieri in trimestrul doi
si suntem tare fericiti. ieri am fost la baby expo, unde ne-am cam speriat de preturi
, Da asta e situatia... ce sa facem?!! Sambata am hoinarit prin oras in cautare de haine pentru mami (si tati) si cu ocazia asta am cheltuit ceva bani...
Burticile care au venit printre noi mai tarziu, sa stiti ca avem cont pe webshots unde am pus pozici ca sa ne cunoastem. Cine doreste id+parola, sa-si activeze PM-ul si sa ne dea de stire ca sa trimitem informatiile![]()
Va pup pe toate si va doresc o saptamana frumoooooasa si fara vesti triste.
Imi mai sta ceva pe limba(pe buricele degetelor
), da' am uitat ce e... mai revin eu cu un mesaj daca-mi aduc aminte.
Mira
fericita 14+cu
Maya Alexandra
minunea mea
chetulina spune:
Bine va gasesc, gravidutelor! Ma alatur si eu voua.
DPN: 14 -18 iunie 2010
Mama de Alessia (iulie 2007) + bebe 2
R.Cata spune:
Buna burtici frumoase
Eu o sa am saptamana asta numai drumuri la doctori. Sa-mi fac ecografia pt triplu test, sa ma duc si pe la medicul de familie ca nu am mai fost de o luna si ceva si sa-mi mai iau rezultatul unor analize.
Pe bebeul meu tot nu-l simt cd misca desi am 17 sapt si asta imi cam da ganduri urate.
Va urez o saptamana usoara si sa va apucati sa va faceti listutele pt Mos Nicolae....ca mai e putin si bate pe la geamuri ![]()
PS: As dori si eu pe PM id+parola de la contul de webshots.
Mercic 
BB meu