Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 16
larisel spune:
cat ati scris de cand nu am mai intrat pe forum...
Eu imi petrec timpul tot prin magazine si cu pregatiri (spal lucrushoarele pt bb-ici, urmeaza calcat, caut produse pe net), listez carticele despre alaptat si ingrijit bb-lushi...parca nu mai am timp nici sa respir. Promit ca la sfarsitul saptamanii va pun poze cu achizitziile mele de saptamana asta si fac un rezumat.
Off...sughitza bb-linele cand una cand alta...si mi-e o mila de ele..nu pot sa fac nimic...
Acum sa vedem voi ce ati mai facut...
Legat de caditza Eu am fost sfatuita sa iau caditza cu suport incorporat. O mamica mi-a zis ca ea o foloseste si acum si bb are deja 1 an. Eu am cumparat-o de la un magazin specializat pe produse pt bb-lushi (din Constanta) si a costat 65 ron. Iar picioarele pt caditza le-am luat din acelasi magazin si au costat 75 ron, mai ieftin decat am vazut pe net. Le puteti vedea la "trusou".
onitza Nu te speti cu caratul...Poate iti dau o idee cum fac eu...plec in magazin, targuiesc si cand sunt aproape gata il sun pe sotz sa vina sa ma ia, sa nu car eu plasele pline si grele...mai car si eu dar doar chestii ushoare rau.
cris.dogarel Sper ca te-ai invatat minte cu caratul...mai bine cu cate o sacoshica de 20 de ori, da?
miremia Pt nasterea in apa mai trece pe lista varianta Euromaterna Constanta - 50 mil cu posibilitatea de a plati in 10 rate. Dar nu stiu prea multe detalii despre cum ce fel...
lorex Azi e a 15-a zi de cand am comandat cardul, daca nu vine ma duc si incerc sa-l fac in farmacie.
Si eu am luat finet (taiat si tivit gata)...eu una o sa il folosesc pe fundul caditzei, pe saltelutza de infashat ca sa nu fie rece la funduletz, in loc de carpitze...chiar e fain materialul, e pufos.
symonyca Sarcina ushoara si bb sanatos! Nu stii sexul lu' bb?
ursuleata Eu am luat biberoane dr Brown's de la farmaciile Minifarm, dar am vazut si la Premaman.
cris_mario Felicitari pt stelutza. A treia va fi roshie
. Dragutz caruciorul, iar mamica...nu mai spun.
beatrice Ati scapat ieftin cu comoda...
Gata...trimit mesajul desi sunt abia la pagina 5. Revin...
34+
Katya Natalia si
Sofia Alena
odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi
AMR maxim 4 saptamani
larisel spune:
lillyka Eu ma cantaresc in fiecare joi cand schimb saptamana...si azi am constatat un plus de 19kg fatza de momentul testului II.
Imi pare rau pt experientza cu recoltatu'...eu in sarcina asta nu am donat decat pt pap si asta in trim.I si m-a durut un pic...de atunci nika, deloc pe masa.
34+
Katya Natalia si
Sofia Alena
odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi
AMR maxim 4 saptamani
danyelana spune:
Fetele plec pana la service cu masina la revizia de km si revin. Sper sa nu pierd f mult.
Pupici 
Acum
30+ cu bb mic si scumpic
Arthur
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
evyme spune:
larisel ai niste lucrusoare absolut superbe si muuuuuuuuulte!!! Imi faci pofta de cumparaturi, desi toata lumea ma avertizeaza sa nu cumpar prea multe, o sa primesc si ca n-o sa am cand sa le folosesc pe toate
Bine, tu ai o scuza, ca-s pentru doua, dar tot mi se par o gramada...![]()
28+ 
poze gravi
trusou bebe
mariucasara spune:
Si eu obosesc tare cand fac curatenie. De trei zile tot fac si nu mai termin. Am facut greul: frecat faianta, spalat geamuri, spalat pe sub si dupa mobila mai grea, frecat aragazul, dat cu lavabila un perete. Azi doar aspir, spal pe jos, sterg praful, si dezinfectez baia. Pe mine ma "ajuta" si fi-mea. Pe de-o parte aspir pe cealalta vine ea cu o felie de paine sau un biscuite si face ca in Hansel si Gretel dara de firmituri
Si o iau de la capat....
linioara poti incerca sa pui o farfurie de tabla subtire plina cu apa sau prosoape ude pe calorifer. 
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
29+
Sebastian Petru
catalutza81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristies Catalutza, nu ne uita cu listutele. Please!!! ![]() 31+![]() |
fetele am trimis pe mailu' comun listele cu actele necesare pt: trusou bb, alocatie de stat pt copii, acolcatie nou nascut (230 lei o data se dau mamei pt fiecare nou nascut (pentru primii 4 copii), CIC.
ramane sa pun azi si lista de cumparaturi :)
Catalutza
27+
Irina
lillyka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui catalutza81
fetele am trimis pe mailu' comun listele cu actele necesare pt: trusou bb, alocatie de stat pt copii, acolcatie nou nascut (230 lei o data se dau mamei pt fiecare nou nascut (pentru primii 4 copii), CIC. ramane sa pun azi si lista de cumparaturi :) Catalutza 27+ Irina |
si acolo cum intram? ca eu nu stiu
deci arwen...prima data iei kg de la mine si larisel si pe urma de la restul...ca noi suntem primele si trebuie sa scapam repede de ele

34+
Luca Alexandrupoze
AMR 3+ saptamani..aoleu...
Ofe_27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui linioara Ofe_27, eu mi-am luat termometru cu higrometru de aici . Toate siteurile de bebelusi il vand la preturi uluitoare (peste 1 mil, ca doar e pt bebe si dau parintii oricat). Asta mi-a inspirat mai mare incredere si vad ca la deviatii e cam la fel cu ce e pe piata (=/- 1grad la temp si =/- 5% la umiditate). Are un 1 an garantie. Acum ma tot chinui sa trec de 30% umiditate, dar cu 2 borcane cu apa in camera tot nu trec de 33% :(. 28+ |
Multu' de link.
28+
Bogdan Christian
alexutzzza spune:
Neatza fetele, nu ati scris foarte mult de aseara, ma speriasem ca am mult de recuperat. Noi azi ne-am trezit am pregatit sotzu de plecare (cafea, sandvis ptr la birou si foit pe langa el), am plecat o data cu sotzu si am dat sange ca ramasesem cu restanta la toxoplasma, apoi am fost la sensiblu sa fac card
, bine card am facut, sterilizatoru de la avent fara nimmic altceva inclus, numa sterilizatoru!!! 483 RON

o sa urluuu!!!! alicredo stie de ce...Pai io am stat toata sarcina cu site de la mothercare in fatza, cel uk si eram convins ca iau tot de la mothercare, offf sa vad daca la noi au aceleasi pretzuri innebunesc! in grecia am vazut pachete sterilizator ELECTRIC CU ABURI deci nu microunde sau altele incepand de la 35-39 E si plus biberoane perii in pachet 

am zis ca nu iau ca nu ma car cu cutioiu pe avion,ce nu avem si noi mothercare? 

. Mai ca m-as uita pe net sa vad cat imi ia dak le comand da cre ca ia mult ca ia pretz pe kg pe langa feeul normal offf!
catalutza ,a abonez si eu la lista
ce fata organizata, excel, etc ![]()
mamidepuiuti si mie imi zice sotzu speriat ca sunt dependenta de forum, aseara se uita uimit ca vreau iar sa intru dupa juma de ora ma vede ca fac ce fac iar iau laptopu si intru p forum 
, deci, da! creaza dependenta!
alicredo ia mama tot ce poti de acolo! TOOTTT sa iei!
xela, gratiana aveti mare dreptate cu pompa, asa mi-au zis si mie alte mamici ca pompa sa astept sa vad ce si cum sa nu arunc banii de pomana pe ea de acuma si daca vreau si pot sa alaptez pe termen lung sau daca io chiar consider ca am nevoie sa-mi iau dupa primele 2 luni si tot aia ISIS de la avent mi-a fost recomandata.
lorex eu am intrebat daca sunt racita sau ma doare capu sau am ceva ce am voie s iau si mi s-a zis caparacetamol simplu, oricum stiu si eu ca face rau la ficat, de aia am si luat cred 3 in toata sarcina.
29+
Yannis
alexutzzza spune:
mariucasara multumim de explicatiile cu termometru, eu optez pentru cel digital clasic, pricep ca e ceva mai...clasic

kachi 
sarumanaaa de sfaturi, suuuper utile!
arwen92 offff inteleg ce zici si eu am patit asa dar la 29 de sapt nu la 24
, la 24 nu ma crizam daca nu misca in fiecare zi ca era bb mai mic poata ca nu era asa agitat sau puternic deci exista posibilitatea sa nu il simt, offf stresate mai suntem ca mamici, ar trebui sa-i mai lasam pe bebei sa si doarma ![]()
decenulaaaaaa!!! de la 30 de sapt te apuca astea "grele"??? eu auzisem ca genu asta de ganduri si filosofii ne apuk mai incolo...
danyelana
ma bucur ca ne-ai scris si ca esti mai bine si ce e important MAI LINISTITA!
29+
Yannis