Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (49)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

cris mario sa-ti iasa bine la vopsit!
elefantica, cristies merci de griji, azi stau aproximativ cuminte ca maine vreau la baby expo, de dimineata am fost iesita numa 1 ora in total, aks insa am bagat 2 masini la spalat pan acum, deci intins la uscat si tot tacamu si mi-am facut suc de sfecla si am vazut ca peretele din spatele storcatorului de fructe e acelasi stropit de fructe dintotdeauna se pare ca femeia care face curat la 2 sapt(vine sa faca grosu spalat geamuri usi dulapuri etc...dat cu aspiratoru, spalat la baie ca cik io nu am voie sa stau cu nasu in domestos si altele) deci ea a ignorat acel perete si m-am apucat sa-l curatz putin da nu m-am agitat mult acum am zi cu lene de voie

29+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ofe_27

Buna dimi!

Xela multumesc pt linkul cu salteluta.

Fetelor daca mai stiti si alte site de unde as putea comanda saltelutza pe dim. 130x70 va rog sa-mi spuneti.

Lorex ma alatur fetelor cu o rugaciune pt nepotelul tau, sa sa faca bine si sa creasca mare.

Acum cu termometru m-am lamurit si eu, tot digital voi lua, dar de higrometru pt camera ce stiti? Parca mai la inceput in alte capitole s-a mai discutat. Daca imi aduc bine aminte zicea cineva ca a gasit de comandat de pe net la vreo 60 ron.

La noi in dormitor unde va sta si bebe, cred ca e cam uscat aerul si ne-ar trebui un umidificator, dar as vrea sa fiu sigura. De aceea as cumpara un higrometru.Daca ar avea si termometru incorporat ar fii si mai bine.

Cu pompa de san,o sa mai vb cu niste prietene din Germania, poate acolo sunt mai ok ca si pret. Iar daca nu,in caz de nevoie, o sa incerc cu cea manuala de la Nuk pe care deja o am. Si daca tot nu merge o sa cumpar ceva de la Avent.

28+ Bogdan Christian

Ofe, am intrebat eu la Baby comfort si fac pe orice dimesiuni vrei. este babycomfort punct ro.

Catalutza 27+ Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

elena_iulia cum adik inca 2 sapt si vedem bebicul la 31 de sapt? ma lasa neuronuuu!!!!
Ofe_27 eu aici stiam ca fac si pe comanda www.babycomfort.ro

Fetele eu mai am o problema... exista interfoane ptr bebe care VIBREAZA? ca eu inca nu inteleg cum pot sa dorm si sa aud daca bebe plange? eu ca sa dorm, treb sa scot aparatu auditiv altfel piuie nu am cums a dorm deloc si daca scot aparatu'....la revedere..nu mai aud mai nimic so la ce m-ar ajuta interfoane care piuie? io nu am vazt pan acum niciunu pe vibratzii or exista?

29+ Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui linioara

Catalinutza81, am vazut ca te-ai "mutat" la CFR2. Dupa experienta aiurea de la Elias si eu am ajuns la un medic de la CFR2, dr Razvan Radulescu Botica. Daca te duci in vizita pe la maternitate, sa imi zici si mie ce impresie ti-a lasat si ce informatii reusesti sa obtii, ca dl dr nu prea cred ca o sa imi faca turul spitalului (e un tip mai sobru si mai serios din fire...)

Eu nu stiu cum rezistati voi cu burticile mari si kilograme mai multe luate... Va apreciez, sincer. Eu am luat pana acum 5kile (nu le pun la socoteala pe alea 5 pe care le-am slabit la inceputul sarcinii), dar am inceput si io sa gafai (mai ales ca am si marele avantaj de a fi asmatica..), ma doare spatele cu intensitati variabile (pana la lacrimi zilele trecute) si daca stau in picioare mai mult de 3 minute ma apuca constractiile. Arat ca o mamaie, ca merg mai mult aplecata:)).

A, apropo de gafait & co, stiti vreo mamica astmatica care sa fi nascut normal (o poveste de succes DIN ROMANIA, din Bucuresti mai exact)?

Pupici pe burtici!

28+

Linioara poate ne nimerim in acelasi timp la spital ca si eu ma 28 sapt fara 2 zile!!!!!!!!!!!!! as ce bine ar fi sa nu fiu singura pe acolo. Sigur ma duc, maine am programare la dr mea, dar la medicover si aveam in plan sa o rog sa ma consulte la CFR 2 data viitoare ca sa vad care e treaba acolo!

cat despre spital, am inteles ca e super Ok in comparatie cu altele....doar ca sa intra destul de greu (la familie ma refer, nu prea ii lasa sa intre in rezerve...) da ma rog n-o fi foc pe 2 zile.

Catalutza 27+ Irina

Mergi la inceput

termohigrometru, eu am luat de aici unul: http://www.aparatura-de-laborator.ro/laborator/27-aparatura-de-laborator/174-termometre-digitale/1238-termometru-digital-cu-sonda-inox--50300-waterproof.html e verificat metrologic si trimit si in bucu.

Catalutza 27+ Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Hello, burticute!!

Harnicutze ca de obicei ...

Eu am fost la medicul de familie la controlul periodic ... ... mi-a masurat burtica, cantarit ...97cm si 67 kg ... mi-am luat trimitere pt analizele de trim al III-lea, si asa in primul trim nu am beneficiat de nici o gratuitate ...am zis ca macar acum ...si cam atat ...

Voi ...care ati fost pe la targ ??? ceva interesant pe acolo???

Ma apuc si eu sa citesc din urma si revin ...

Elena, 29+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

ce vitezaaa aveti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ma bucur ca va place comoda!!!!!!!!!!!!!!

ofe eu am facut vaccinul la 29 spre 30 de saptamani................

aaa nu mai stiu ce vroiam sa sscriuuuuuuuuuuu

si al meu bebe sughite.................
si de doua ori pe zi.......................

e normal???????????????????????????

Poze
Bea 31+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Lorex tinem pumnii nepotelului. Doamne ajuta!
Alexutzza ce rau imi pare cu caruciorul. Eu ma cam hotarasem pt acesta Cam, ca am tot studiat si era ok la ce ma interesa pe mine sa fie usor, sa se stranga usor si sa nu ocupe mult loc si chir ca pret, fata de ce-am vazut mi s-a prut cat de cat ok. La Inglesina m-am tot uitat si eu si sunt super, cel mai mult mi-a placut Zippy Combi (desi e putin mai greu decat cel de la Cam), dar mi se pare prea scump.
Referitor la landou, pot sa spun ca pt fetele la care bebeii nu vor prinde iarna, (cele de sfarsit de februarie) nu are sens sa luati cu landou. In landou nu va sta bebe mai mult de 5-6 luni pt ca apoi nu-i mai place sa stea culcat, vrea sa se ridice. Avantajul pe care-l vad eu la landou este ca sta mai bine protejat de vant si frig.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Kachi multumim muuult pentru informatiile legate de cadita, carucior, termometru ...foarte utile ...mai ales ca vin din experienta proprie

Arwen92 dau si eu kg ...primesti si de la mine???

Decenuela chiar ca te-ai trezit filosoafa in dimineata aceasta ...eu ma gandesc putin altfel ...ca saracutii stau inghesuiti acolo ...nu pot si ei sa se intinda ...d-astea ...dar as putea sa privesc lucrurile si ca tine ...cred insa ca m-ar apuca depresia ...daca mai vad si 2012 ...clar depresie scrie pe mine

Danyelana ma bucur mult ca te-ai mai linistit

Elena, 29+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Fetelor am revenit...mi-a iesit cat de cat bine,mai frumoasa e culoarea pe lungimi dkt la radacina,ptr k imi crescuse ffff mult si pe lungimi se dusese si mama lui de nuantator ,eram mai mult galbena.....orikm eu zic k e ok,sa vad ce zice sotul knd ma vede

akm citesc si eu k aseara eram pe la pag 9 si apoi revin

aaa apropo nu stiu de unde pofta asta dar as manca spanac

Andreea 25+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput