Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (49)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Tocmai ce mi-am facut glicemia si am 112 la 1,5h dupa ce am mancat de dimi. Nu e deloc mult. Sa speram ca se va rezolva.

Da, Bubu_bu, ai dreptate eu prima data am luat in ras povestea asta pt ca nu aveam semne, antecedente si nici nu am luat multe kg. Dar a avut grija gine sa-mi stearga orice zambetde pe fata.

Mamidepuiti, si eu obosesc repede si nu termin niciodata curatenia cand imi propun. Iar la etaj e un dezastru cu renovarea , mai ales ca sotul trebuie sa mai si munceasca si nu are timp mult pt camere.

Elena_iulia, merci mult.

Pupici la burtici

Acum 30+ cu bb mic si scumpic Arthur

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyka spune:

eu mi-am luat carucior de la babycomfort . ro, model tako, eu am cumparat cu 2000 ron dar are tot geanta, plasa, sport, scaun masina, landou, umbrela...tot tot, au si mai ieftine la 1800 dar nu are umbrela si e diferit culoarea manerului. Totusi uitati-va...nu zic ca e o suma mica, dar comparativ cu piata de pe net, la ceea ce pot ei oferi mie mi se par ok la pret.

34+ Luca Alexandru

poze

AMR 3+ saptamani..aoleu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

alicredo aceeasi parere o am si eu despre alaptat... Vreau pompa pt ca am vazut la prietena mea care abia a nascut cat s-a chinuit la inceput (avea o pompita micuta d-aia cu balonas si nu putea sa traga nimic; a avut si canale infundate la unul dintre sani)... Plus ca daca plec pe undeva fara bebe pot lasa acasa un biberon cu laptic si sa nu ma stresez daca nu ajung in timp util pentru alaptare... Eu m-am oprit la avent, dar manuala, ca cea electrica mi se pare muuult prea scumpa si nus tiu daca se merita diferenta

danyelana ma bucur ca lucurile nu-s chiar atat de grave si ca te-ai mai linistit

28+
poze gravi
trusou bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linioara spune:

Salutare burtici,

Ma inscriu si io in lista celor care nu au gasit inca mult-visatul carucior. Din referintele unei colege, ar fi ok Brevi Grillo daca am retinut bine modelul. E mai ieftin (vreo 5 mil), e sport si rezistent. Si ma gandesc sa il combin cu un saculet de bebe de genul www.okazii.ro/catalog/35479194/Saci-pentru-carucior-captusiti-cu-lana-100-foarte-utili-.html#galerie" target="_blank">asta.i

Cred ca la hainute cumparate nu ne bate nimeni: ultimul loc e ocupat!!! am cumparat doar un body, o pereche de pantalonasi si 2 tricouri micute (din care unul e acelasi model cu un tricou de-al lui tati). Si i-am impletit niste botosei Weekend-ul asta ma apuc de caciulita si apoi am in plan sa impletesc si un sac de dormit din lanita moale (ca am gasit io un model fain si simplu de facut, ca aici)

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Cris.mario, felicitari pt noile achizitii. Rochita si verighetele sunt super iar lucrusoarele pt bebelina dulci-dulci.

Bea, tare draguta comoda Sa o folositi cu placere.

Alexutzzza sper ca azi te odihnesti de nu esti pe aici si nu faci iar efort ca ieri.

Evyme, merci

Ppici la burtici

Acum 30+ cu bb mic si scumpic Arthur

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui evyme

lilika si noi am patit la fel cand ne-am dat comanda pt comoda; initial ne-a spus ca dureaza o saptamana; dupa ce a trecut termenul si nu am primit nici un semn de viata am sunat si ne-a zis ca mai dureaza vreo 2-3 zile... Si tot asa pana am ajuns la 3 saptamani Probabil ca o s a se rezolve pana la urma, dar asa sunt meseriasii astia, mai nesimtiti

28+
poze gravi
trusou bebe

sper sa nu dureze 3 saptamani...ca o sa vina si o sa ii pun bebele in brate, eu nasc in 3 sapt si cateva zile...nici nu vreau sa ma gandesc...

34+ Luca Alexandru

poze

AMR 3+ saptamani..aoleu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Buna dimi!

Xela multumesc pt linkul cu salteluta.

Fetelor daca mai stiti si alte site de unde as putea comanda saltelutza pe dim. 130x70 va rog sa-mi spuneti.

Lorex ma alatur fetelor cu o rugaciune pt nepotelul tau, sa sa faca bine si sa creasca mare.

Acum cu termometru m-am lamurit si eu, tot digital voi lua, dar de higrometru pt camera ce stiti? Parca mai la inceput in alte capitole s-a mai discutat. Daca imi aduc bine aminte zicea cineva ca a gasit de comandat de pe net la vreo 60 ron.

La noi in dormitor unde va sta si bebe, cred ca e cam uscat aerul si ne-ar trebui un umidificator, dar as vrea sa fiu sigura. De aceea as cumpara un higrometru.Daca ar avea si termometru incorporat ar fii si mai bine.

Cu pompa de san,o sa mai vb cu niste prietene din Germania, poate acolo sunt mai ok ca si pret. Iar daca nu,in caz de nevoie, o sa incerc cu cea manuala de la Nuk pe care deja o am. Si daca tot nu merge o sa cumpar ceva de la Avent.

28+ Bogdan Christian

Mergi la inceput

Catalinutza81, am vazut ca te-ai "mutat" la CFR2. Dupa experienta aiurea de la Elias si eu am ajuns la un medic de la CFR2, dr Razvan Radulescu Botica. Daca te duci in vizita pe la maternitate, sa imi zici si mie ce impresie ti-a lasat si ce informatii reusesti sa obtii, ca dl dr nu prea cred ca o sa imi faca turul spitalului (e un tip mai sobru si mai serios din fire...)

Eu nu stiu cum rezistati voi cu burticile mari si kilograme mai multe luate... Va apreciez, sincer. Eu am luat pana acum 5kile (nu le pun la socoteala pe alea 5 pe care le-am slabit la inceputul sarcinii), dar am inceput si io sa gafai (mai ales ca am si marele avantaj de a fi asmatica..), ma doare spatele cu intensitati variabile (pana la lacrimi zilele trecute) si daca stau in picioare mai mult de 3 minute ma apuca constractiile. Arat ca o mamaie, ca merg mai mult aplecata:)).

A, apropo de gafait & co, stiti vreo mamica astmatica care sa fi nascut normal (o poveste de succes DIN ROMANIA, din Bucuresti mai exact)?

Pupici pe burtici!

28+

Mergi la inceput

Ofe_27, eu mi-am luat termometru cu higrometru de aici . Toate siteurile de bebelusi il vand la preturi uluitoare (peste 1 mil, ca doar e pt bebe si dau parintii oricat). Asta mi-a inspirat mai mare incredere si vad ca la deviatii e cam la fel cu ce e pe piata (=/- 1grad la temp si =/- 5% la umiditate). Are un 1 an garantie.

Acum ma tot chinui sa trec de 30% umiditate, dar cu 2 borcane cu apa in camera tot nu trec de 33% :(.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

linioara sunt superbi botoseii si sacul arata tare bine, felicitari daca stii sa ti-l faci tu singura Eu am doua maini stangi si in afara de un cusut simplu altceva n-as putea sa fac

Ofe_27 neaparat sa cumperi un higrometru inainte; si eu la fel ziceam ca e aerul cam uscat in camera noastra, dar am descoperit ca este exact cum trebuie, iar peste noapte e chiar un pic umezeala Higrometru am luat din Cora la vreo 25-30 lei, si are si termometru.

28+
poze gravi
trusou bebe

Mergi la inceput