Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 14
mamidepuiuti spune:
referitor la curatenie...![]()
![]()
... eu tot timpul ma apuc de ea...problema e ca nu o termin cum ar trebui 

... mai nou am 2 viteze : incet si foarte incet 

... aspir putin...gafai...sterg praful...gafai...spal pe jos...gafai...toate le fac in reprize ... muuuulte reprize....

... la voi cum e?
mami de Radu Andrei(30.07.2000) si
32+
www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze
arwen92 spune:
in primul rand neata!
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariucasara Neata fetele! kachi Total de acord. As adauga ca e important si scoica sa fie de firma ca sunt mai riguros testate.![]() arwen92 adica nu mai accepti oferta mea?!?! Ca eu dau si cm, si vreo 4 ani pe langa kg alea decenuela daca ai deja nu mai are rost sa iei altul. Ideal ar fi sa fie cu varful flexibil dar nu e asa important. Multumim de cafea! ![]() danyelana Felicitari pentru vestile bune!lorex ne rugam pentru nepotelul tau! Doamne ajuta sa fie bine! ![]() Elefantica . Multumim de intrebare. Am mai lucrat cu ea cate ceva si voi pune si poze. Acum invatam "geografie". Adica imi arata un punct pe glob si eu ii zic ceva pe intelesul ei despre tara aleasa. De ex. arata Spania si eu ii arat desene cu taurasul Ferdinand, arata Egipt ii arat poze cu faraoni si piramide, etc pe toata lumea si fug la curatenie ca maine vin socrii sa isi vada nepoata.Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 29+ Sebastian Petru |
accept toate ofertele ca sa nu fie la nimeni cu suparare
.asa va impac pe toata!...poate,poate o sa ma fac si eu durdulie si o
de 6 lunite....fetele cum ramane cu intalnirea aceea???mai este de actualitate sau nu???

24s cu
Darius-Matei
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!
bubu_bu spune:

fetelorrrr omorati puturoasele ca mine cat ati scris!superrr
am ajuns sa astept sf de spat sa va citesc....vai dar sper sa ajung la zi ca voi aveti un ritm ametitor...vreti sa le luati sigur pe vecinele de odisee![]()
din ce am reusit sa citesc asa pe diagonala:alexutzzza
sa treaca durerile si chinuri si foarte bine faci ca stai acasuca
bravo fetlor ca ati sarit pe ea....si eu sunt viteaza pana pic si apoi regret ca ma gandesc la bebe asa sa faci si tu el si tu sunteti cei mai importanti!
cris mario
foarte frumoasa rochita ta si verigheta cat am vazut...abia asteptam sa vedem mamica frumusica la cununie....eu u
am fost in pantaloni si bluza ca nu ma cuprinde nimic la cunuie si am vrut si eu rochita dar dehhh kg muulte!
intelegere iti doresc si o zi de cununie de care sa-ti aduci aminte zambind asa frumoasa sa fie!
ma mai duc sa citesc sa vad ce si cum dar sa va mai zic ceva
habar nu am de cariucioare eu vreu unulusor de strans si de carat prin lift masina pe scari si sa fie si comod pentru bebe
exista asa ceva...inca nu ma pot decide de care sa iua,legat de termomete am luat asa din joaca acum cateva luni unul in forma de suseza....asa mult mi-a placut sper sa imi foloseasca a fost primul lucru luat pentru bebe
un costumas gros cu gecuta si pantalonasi si cam atat avem noi pregatit....aa am mai primit hainute de la un bebe dar el s-a nascut vara si sunt subtirele am sa pun si eu poze in week end
gata nu mai scriu ca sunt la servici si mai putin vin clientii ca avem plecare azi si ma asediaza!
mai scriu mai tarziu dupa ce mai citesc!
vreau sa spal pacatele ca am lipsit cam mult
dar va povestesc si de starile de rau ce le-am avut zilele astea
iertare gagici
o zi frumoasa va doresc!
30+

danyelana spune:
Cristies si Mamidepuiuti, merci mult. 

Cristies, regimul pe care mi l-a dat e in felul urmator: 1800 kcal pe zi impartite in 3 mese si 3 gustari.
dimineata- pot manca 60 gr de paine (gri, completa sau de secara) cu unt sau margarina cu 50-70 gr de branza sau un ou sau 50 gr jambon
la 10 gustare - cu o fructa si un iaurt mic natur
pranz - un bol de supa
- 60-90 gr de paine (2-3 felii) sau 120 gr de paste sau orez sau 150gr cartofi cu
- 100 gr carne sau jambon sau branza sau peste sau doua oua
la 16 gustare - ca la 10
cina - un bol de supa
- 150 gr carne slaba sau 200 gr peste sau doua oua
- 150-200 gr legume pregatite (mai putin porumb sau mazare)
- 150 gr de cartofi sau 120 gr de orez sau de paste sau de grau, toate cantarite dupa ce sunt pregatite
gustare de seara - un prod lactat fara zahar sau un fruct
Se bea destul minim 1,5 l de apa si se mananca la ore fixe.
Sper sa ajute cuiva. 
Pupici la burtici 
danyelana spune:
Mariucasara, merci 
Acum
30+ cu bb mic si scumpic
Arthur
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
bubu_bu spune:
lorex
ne rugam pentru nepotelul drag sa se faca bine!
mamidepuiutiasa si eu sunt la fel nu mai pot face mare lucru si daca il fac ma enervez ca nu ma pot misca in voie si ma simt neputincioasa
trece si asta si sa ne vezi ce viteze o sa avem cand ne solicita puiutii
danyeladoamne ajuta ca ai vesti bune de la dr.bai dar ce ne mai sperie dr astia.....ne dau asa extremele nu se gandesc deloc la om iti trantesc asa in fata niste diagnostice....am inteles ca tu ai zambita putin la discutiile cu el si apoi el ti-a zis ca ar putea fi grav....sper ca nu gresesc ....dar trebuia sa te lasa sa faci investigatiile si apoi sa mai completeze ceva daca e necesar offf
30+

evyme spune:
lilika si noi am patit la fel cand ne-am dat comanda pt comoda; initial ne-a spus ca dureaza o saptamana; dupa ce a trecut termenul si nu am primit nici un semn de viata am sunat si ne-a zis ca mai dureaza vreo 2-3 zile... Si tot asa pana am ajuns la 3 saptamani
Probabil ca o s a se rezolve pana la urma, dar asa sunt meseriasii astia, mai nesimtiti 
28+ 
poze gravi
trusou bebe
danyelana spune:
Dupa ce pana acum cateva minute se misca de credeam ca vrea sa iasa, acum l-a apucat sughitul pe bebe Arthur. E asa dulcel 

Pupici la burtici 
Acum
30+ cu bb mic si scumpic
Arthur
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
elena_iulia spune:
'Neata,
decenuela multumim de cafea, foarte buna 

lorex
Doamne ajuta sa fie bine cu nepotelul si sa se intoarca sanatos
danyelana ma bucur ca te-ai mai linistit,
sa fie totul bine
Elena
30+ cu
Iustin
elena_iulia spune:
mamidepuiuti la fel si la mine si mi se pare ca nu mai termin, acum fac si imediat e la loc 

Am mai crescut si noi un pic .... inca 2 saptamani si vedem bebicul 
Elena
31+ cu
Iustin