Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 13
cristies spune:
Danyelana,
pentru vestile bune de la soborul de medici.
Sa ne zici si noua regimul pls.
Ca si eu ma bag la donat kg.
31+
mamidepuiuti spune:
neata si de la noi...
...ms decenuela pt cafea...
... ma bucur ca dr te-au mai linistit,danyelana 

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si
32+
www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze
cristies spune:
Decenuela, multumim de cafeluta buna. Eu azi o s-o beau mai tarziu ca vine mami la mine si o sa bem impreuna.
Te-ai hotarat ce fel de termometru iti doresti?
Alexutzzza, sper ca azi sa fii cumintica (ieri mai bine te duceai la serviciu, macar stateai pe scaun, asa ai gatit si ai umblat la cursuri si prin doctori.... + mama lor de secretare!!!!)
Mariucasara,
pentru sfaturile legate de termometru. Eu aveam la serviciu unul cu laser (extrem de performant
) care masura foarte exact dar sigur este foarte scump.
Ca atare o sa iau digital... Si merci ca ai mai explicat o data cu scutecele. Eu cam ...uitasem
, dar ai vazut ca imi faceam (de fapt azi o sa le fac) si ca sa raspund la intrebarea din capitolul trecut (a Sagetutzei?) o sa le cos eu personal, nu sunt nici un fel de experta, stiu si eu sa fac tivuri si sa croiesc din revista burda, dar din nefericire nu am o masina care sa faca de toate si ma plictisesc repede de surfilat.
Kachi, multumim de sfaturi. Eu nu am inteles cu cadita, cum adica la bebe 2 vrei sa-i faci in cada? E cam ametit neuronul meu de gravi.
Bine ai revenit Xela. 
31+
cristies spune:
Lorex, suntem alaturi de nepotelul tau si de parintii lui!
Sa dea Dumnezeu sa se intoarca sanatos si sa aiba o copilarie fericita.
31+
cristies spune:
Am vazut discutia despre comoda. Bea, foarte tare a ta... si ieftina!!!!
Noi o s-o folosim pe cea de la mobila noastra de dormitor si multumesc pentru sfatul cu polita. Eu am 1,75 asa ca o sa-mi pun doua... O sa arate cam ca la bazar... dar asta e.
31+
cristies spune:
Tot citind am ajuns la frustrarile alexutzzzei legate de diferentele de pret. SUNT PERFECT DE ACORD. Si a zis cineva ca e taxa de snobism... nu e adevarat. Taxa este... dar nu este pe snobism ci pe saracie. Stiti ca era vorba aia: suntem prea saraci sa cumparam lucruri ieftine? Pe asta se ghideaza toate firmele care aduc in Romania lucrurile din colectia trecuta la preturile de deschidere a sezonului iar celelalte pur si simplu mai pun acolo, un 20-30 de euro, ca vorba aia, daca vad romanii ca e ieftin nu mai cumpara.

31+
cristies spune:
Mai gagici, am pierdut mesajul de la Symonyca si nu mai am datele s-o trec pe listuta.
Ma poate ajuta cineva? Stiu ca l-a adus cineva aici...
dar de unde? Ca in cap. vechi nu e...
Si ma apuc de curatenie ca vad ca nu ma bagati in seama.
31+
mariucasara spune:
Neata fetele!
kachi
Total de acord. As adauga ca e important si scoica sa fie de firma ca sunt mai riguros testate.
arwen92 adica nu mai accepti oferta mea?!?! Ca eu dau si cm, si vreo 4 ani pe langa kg alea![]()
decenuela daca ai deja nu mai are rost sa iei altul. Ideal ar fi sa fie cu varful flexibil dar nu e asa important. Multumim de cafea!
danyelana
Felicitari pentru vestile bune!
lorex ne rugam pentru nepotelul tau! Doamne ajuta sa fie bine! 
Elefantica
. Multumim de intrebare. Am mai lucrat cu ea cate ceva si voi pune si poze. Acum invatam "geografie". Adica imi arata un punct pe glob si eu ii zic ceva pe intelesul ei despre tara aleasa. De ex. arata Spania si eu ii arat desene cu taurasul Ferdinand, arata Egipt ii arat poze cu faraoni si piramide, etc
pe toata lumea si fug la curatenie ca maine vin socrii sa isi vada nepoata.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
29+
Sebastian Petru
mamidepuiuti spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristies Mai gagici, am pierdut mesajul de la Symonyca si nu mai am datele s-o trec pe listuta. Ma poate ajuta cineva? Stiu ca l-a adus cineva aici... dar de unde? Ca in cap. vechi nu e...Si ma apuc de curatenie ca vad ca nu ma bagati in seama. ![]() 31+![]() |
mami de Radu Andrei(30.07.2000) si
32+
www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze