Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 110
Raspunsuri - Pagina 6
magdita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sandyprs Magdita eu am DPN pe 25 decembrie,iar T a zis ca face cezariana cat mai aproape de Craciun.Peste 2 sapt cand merg la control imi zice data exact. 35+ |
Ce-o nimeriiii. Deci anul asta la tine vine Mos Craciun cu cel mai frumos cadou . Nastere usoara draga noastra .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor
Nicolle88 spune:
nu am primit rez de la beta, Magdita dar in schimb am facut un test de sarcina si a iesit negativ
Va poop pe toate.
vally spune:
heiii tutunici
nu prea am mai avut timp de cand s-a nascut Gloriuta sa mai bantui pe forum dar acu' a luat-o tati sa o culce si mami isi face de cap
noi suntem bine,crestem mari:avem deja 3 lunite (pe 13Nov),am trecut de un vaccin,de o raceala usoara,ne-m obisnuit in noul format sunt si acum momente cand nu-mi vine sa cred ca o am langa mine este minunat vorbeste toata ziulica pe limba ei bebeluseasca,isi tine capul bine inca de la inceput,se intoarce de pe burtica pe spate,tine si jucarele in manute pt putin timp,papam laptic de la mami in continuare si o sa incepem diversificarea de pe la 6 luni
nasterea a fost mai usoara decat ma asteptam si ma bucur ca am ales Elias-ul pana la urma;totul a decurs fara probleme si in 2 zile am fost acasa Dr T a fost foarte cooperant, nu m-a lasat sa ma chinui prea mult cu toate ca l-am sunat devreme (5dimineata)si era ziua libera a dansului cezariana a decurs bine fara complicatii dureri dp am avut ~ 2 sapt,dar deja am uitat
Kindly inca o data felicitari si pe aceasta cale ma bucur enorm pt tine sa dea DD sa ai o sarcina usoara si la termen! acum scoatem majoretele pt tine, doar e momentul tau
Vally de Gloria Adelina 13.08.2009
Gloriuta ochioasa la concurs aici
Pozici Gloriuta
elly_me spune:
Vally- sa fie sanatoasa piticutza
Frumusica foc- am tras cu ochiu'la poze
Asa mica si isi ridica si capul- super.
Elly
Astept, astept si iar astept .....
adrianaady spune:
Vally sa iti traiasca frumusetea de fata Doamne are niste ochisori mari si frumosi
magdita spune:
Buna dragelor,
Vally, sa va traiasca frumoasa cu ochi mari ! Ma bucur mult ca ne-ai scris .
Nicolle, imi pare rau pentru rezultatul beta. Ce sa-ti zic, bafta multa luna asta .
Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor
aaandreea78 spune:
Buna fetelor,
vad ca sunteti bine, mai intru din cand in cand sa vad ce faceti(si s-o urmaresc pe Magdita-astept vestea cea mare).
Am vrut sa va salut si sa va urez cat mai multe liniute.
Andreea - mamica de RADU
magdita spune:
Aandreea, ma bucur ca mai intri, si eu astept minunea , e pe vineee , simt eu . Pup mamica fericita si Raducu scump.
We placut fetelor .
Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
pony spune:
Buna seara tutunici,
Va puppe toate si sa va aduca sfintele sarbatori care vor urma ceea ce va doriti mai mult.Doamne ajuta!
Kindly felicitari, sarcina usoara si la termen
magdita iti tin pumnii La anul sigur o sa fii mamica...cred ca de fetita...am eu o presimtire