Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 110

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kindly spune:

mada23,vally,simonia,pony
sandyprs,a ajuns pregnylul la timp la mine.multumesc mult pt ajutor.

vally,dupa ce ca ai fost alaturi de mine tot timpul fiv-ului imi trimiti acasa si o trupa de majorete.gloriuta este superba.sa va aduca numai bucurii si sa fie sanatoasa.

elly-me,eleia o sa va scriu cand am timp mai multe detalii pe pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

kindly- astept detalii cand ai timp sa ne scrii
Si eu as vrea sa fac FIV.

Dar nu stiu cand/ cu cine ....

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

ce-mi vad ochii...inca o reusita...suppperrr...KINDLY FELICITARI DIN TOT SUFLETUL. Sa ai aprte de o sarcina usoara, fara probleme si un bebe sanatos.

eu am fost saptamana trecuta la control, ca de obicei, de cand am ramas insarcinata, am ajuns pe la 6 si nu era nimeni. Daca mai intarziam un pic gaseam usa inchisa ca Dr T se pregatea sa mearga la o nastere. Bebe David a mai crescut un pic, avea 1100 gr. Acum astept cu nerabdare urmatoarea intalnire care va fi la Iosup pe 18 decembrie. Sper sa-l prindem treaz pe bebe, ca saptamana trecuta dormea si avea si fata acoperita cu cotul, cu genunchiul si nu am putut sa vedem nimic.

Va pup si va urez o saptamana frumoasa si sper sa mai apara cel putin o veste buna.

Lali 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

cine stie la ce laborator recomanda dr. tutunaru analizele genetice?
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Machusicule.. la multi aniiiiiiiiii sa iti traisca Andreiutzu, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii

poop la tutunici

Madutz

ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank"> NU RAMANETI INDIFERENTE, IMPREUNA PUTEM DARUI VIATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna dragelor,

Missed me? Reusii sa ma conectez la net printr-un laptop, ca nu mai am net ( in scop personal )la calculatorul de la serviciu , asa ca nu o sa mai fiu la fel de activa de acum incolo. Am si acasa net, dar nu prea am timp .
Simonia, din cunostintele mele, dr.T recomanda Genetic Lab.
Machusicule, ma iau si eu dupa Madutz, si iti zic sa va traiasca Andreiutzul , sa fie sanatos si sa aiba parte de tot ce-i mai bun in viata.

Pup toata gasca si sa fiti cuminti, sa vina Mos Nicolae cu multe cadouri, ca la mine vine , cu inca un an in sac .

Va pupa Jean .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Madutz si Magdutz va multumim din suflet pentru urari! Sa creasca toti copiii si sa fie sanatosi impreuna cu familiile lor!!! Multumim!
Noi ne-am tunsulici, gata si motul; Gata bebe, sunt baietel mare!

Avand in vedere ca deja miroase a sarbatori de iarna va doresc si eu tuturor sa va aduca Bunul Dumnezeu Minunea cea Mare!
Va pupicesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

LA MULTI ANI NICOLETELOR!

cine imi spune si mie tel. dr. Matei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Magdutz.. si aici LA MULTI ANIIIIIIIIIIII

Madutz

ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
"Exista o lumina la capatul fiecarui tunel; soarele apare din nou dupa fiecare furtuna."

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank"> Ajutati un suflet, Alina merita sa traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Magdutz LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!!
Sa fii fericita, sanatoasa, iubita si toate bune si foarte bune !!!!!!!!!!!

Spre rusinea mea, nu am stiut ca azi e ziua ta!

Mergi la inceput