La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (66)
Raspunsuri - Pagina 20
anna-mama spune:
Cris, Vladut nu a mers de-a busilea, merge f greu doar cat sa ajunga la o jucarie sau la un punt de sprijin de care sa se ridice. In schimb a fost mereu f energic, pe la 6 luni si ceva s-a ridicat in picioare la patut, iar de la 5 luni voia sa-l tin in sus sa sara tot timpul, ne transpira pe toti si nu obosea. Cred ca si-a intarit asa destul de mult musculatura picioruselor.
Dariuta cat de bine sta in picioare? Eu cand am vazut ca tinde sa faca pasi, l-am tinut mai intai de subrat, apoi de antebrat, de manute, apoi de o singura manuta si abia dupa ce a mers f bine de o manuta si a facut si cativa pasi singur am folosit hamul.
Acum ma topesc ca poate sa vina la mine pe piciorusele lui si ma ia de mana, nu stiu, este un gest care pt mine semnifica o relatie mama-copil ![]()
Korrucia
, super progrese a facut Cate.
E bine ca vrea sa se ridice in picioare, o sa si reusesca in curand
Am vazut pozele, este tare frumoasa papusa
Stii ce mi-a atras atentia, ca este f atenta la tot ce se intampla si imi place privirea ei tare mult.
puiul istet
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 9 luni
anna-mama spune:
Miere, doua vesti super despre voi
Ma bucur pt tine si pt parintii tai
Iar, Aidan merita multi multi
pt ca s-a facut baiat mere si face nanita singur. Mi se pare excelent ca a reusit sa adoarma si a doua oara singurel, fara sa planga 

Poze Vladut la 9 luni
bebelusi spune:
Il imbrac la fel mereu si temp e constanta ca are termostatul in camera lui, pana acum nu transpira
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
miereamara spune:
Bebelusi, poate acum fiind Vladut mai mobil, depune mai mult efort si de aceea transpira.
Alina, legat de problemuta cu Ana,prietena mea are o fetita de 2 ani si un baitel de o luna. Desi scapase de diaper complet, fetita a regresat si acum face din nou in diaper, ba chiar vrea lapte cu biberonul, etc, toate chestiile pe care le vede la fratiorul ei. E o perioada normala. Ei vad ca bebelusul are mai multa atentie, chiar dc voi incercati sa nu faceti nici o diferenta si atunci se gandesc ca dc se vor comporta la fel ca bebelusul, le veti acorda si lor aceeasi atentie. Pediatra prietenei mele i-a spus sa aiba rabdare si atat. Calm, multa dragoste si asigurare continuua a afectiunii pt cea mare.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
cris30 spune:
Alina acum am citit si eu mai bine ce probleme ai cu Anuta, micuta de ea sufera.Poate trebuie sa va impartiti tu cu sotul, sa stea fiecare cu cate o fata si apoi invers, adica fiecare sa primeasca atentia care se cuvine.
Anna Daria s-a ridicat devreme, in fundulet, pe la 4 luni si o perioada buna de timp la nivelul asta a ramas.Acum sta bine in picioare, merge mai mult pe varfuri si cand se opreste calca cu toata talpa, dar toate astea le face cu hamul nu singura.In patut mai acus in luna a 10-a a inceput sa se ridice, deci tarziu.M-am sresat o perioada din cauza asta ca nu prea este activa, dar mi s-a spus ca e ok si ca este putin mai lenta,asa a fost si tatal ei cand era mic.
Va rugam sa ne votati, multumim! Daria-Julia
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
cris30 spune:
Iry super pe 10 ani
.
anna-mama spune:
Cris, chiar nu trebuie sa te stresezi, majoritatea copiilor pe care ii stiu au mers singurei dupa un an. Iar Daria, daca deja merge cu hamul inseamna ca o sa-si dea drumul repede. Sa-ti zic cum am facut eu cu Vladut dupa ce a inceput sa faca pasi, il puneam in picioare sprijinit de sifonier (eu langa el sa-l prind daca se dezechilibreaza), la inceput doar incerca sa-si regleze echilibrul, facea singur exercitii astfel incat pt cateva secunde sa stea nesprijinit cu spatele.Cand am vazut ca a inceput sa-si tina bine echilibrul am inceput sa-l momesc cu obiecte pe care si le dorea sa vina la mine, distanta intre noi doar de 2 pasi de-ai lui. Apoi am tot marit distanta. Poti sa incerci si tu sa o stimulezi asa pe Dariuca. Ma gandesc ca poate in felul asta isi controleaza mai bine greutatea corpului si incepe sa calce cu toata talpa.
Poze Vladut la 9 luni
anca_ spune:
Cris, Andy a inceput sa mearga in 4 labe abia de vreo 2 sapt..pana atunci vroia numai in picioare. Alex nu a mers deloc in 4 labe si credeam la un moment dat ca asa o sa fie si Andy. Dar pana la urma s-a chinuit el pana a reusit, mai intai taras ca un soldatel, apoi a ridicat si funduletul si burtica si merge in 4 labe, e chiar rapid. Dupa ce a invatat asta ne-a lasat mai moale cu mersul in picioare, ceea ce a fost bine pt noi, ca ne durea spatele deja...acum vad ca a reinceput cu mersul in picioare si daca a prins curaj o sa exerseza pana o sa se tina bine, cred. Eu ham nu am folosit inca, dar am unul, am sa-l incerc.
cris30 spune:
Anna saru'mana pentru sfat
.Chiar acum i-am facut exercitiul si am asezat-o cu spatele la perete, ca sifonier nu avem
.A stat singurica fara probleme, ii vedeam teama in ochi ca nu prea stia ce sa faca, sa inainteze sau nu. Am intins mainile de-o parte si de alta a ei si ea s-a apucat de ele si a facut pasi.Acuma e numai inceputul dar am sa-i fac exercitiul asta frecvent pana prinde putin curaj
.
Anca vad ca si Andy e activ, poti incerca cu hamul, sigur se va prinde repede de figura si va merge singurel.
anna-mama spune:
Bravo, Dari
Meriti o

Ma bag si eu la somn. Noapte linistita mamici si licurici! 
Poze Vladut la 9 luni