La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (66)
Raspunsuri - Pagina 21
Selene_Bunny spune:
20 noiembrie, ziua in care licuriciul meu iubit s-a ridicat in picioruse tinandu-se de mine, dupa care a renuntat la orice sprijin si a stat asa, in echilibru, secunde bune...
I-a reusit de prima data si pe urma a repetat figura de cel putin 10 ori, de fiecare data era incantata ca ii iese...
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
http://citadelaalbastra.wblog.ro/
lisa79 spune:
Bravo Dariutelor
pentru reusite.
Cris,draga mea...trebuie sa fi tare pt cateva zile si ai sa vezi ca Daria nu va avea nevoie de tine la somn,asta nu inseamna sa o lasi sa planga,trebuie sa stie ca esti langa ea si daca adoarme singurica in pat.
Alina,ooof,saracuta Ana,e mica si nu intelge de ce Sabinuta primeste mai multa atentie,nu intelege ca ea are nevoie de mami un pic mai mult. nu stiu ce sa zic,eventual implic-o mai mult in activitatile Sabinei,invat-o pe Ana sa te ajute cu papa pentru Sabina...nu stiu...dar va trece. iti multumesc pt gandurile bune
...lasa ca dupa ce am eu al 2-lea bb te bat la cap cu intrebarile![]()
bebelusi,nu stiu ce sa zic despre transpiratie,poate face mai mult efort
Anca_,eu cred ca conteaza mult si locurile,daca ai posibilitatea sa cumperi bieletele din timp,fa-o. merita.
Ana-mama,eu una nu l-as duce pe Vladut in lata parte,eventual roaga pe cineva sa vina sa stea cu el. I-am zis unei prietene ca a plans Ana aseara dupa noi,raspunsul ei a fost:"e copil,mai plang,din cauza ta ca nu ai mai lasat-o si in alta parte
...si lasa ,DRAGA,ca data viitoare nu o sa mai planga asa de mult
"...ei n-o sa existe data viitoare,nu la varsta asta cand nu intelge ca mami si tati vin inapoi. CLAR!
Fac saramale si un tort surpiza pt ziua prietenei mele. Tartul ar trebui sa fie un delicu,cu crema moca... va dau delatalii maine cand il termin si fac si poze
,sper sa iasa asa cum vreau![]()
va pup!
aaa: fetele din Romania,am vazut ca apare o comedie draguta in Romnania:hohoho,de Craciun cu Banica Jr.,daca mergeti sa vedeti filmul sa veniti cu pareri.
paaaaaaa
Va rugam un vot pentru ANA,multumim!