La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (66)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Chiar asa, felicitari lui Andy. De-acu sa vezi treaba pe biata bunica

Cris, n-am nici un merit pentru somnul ei, azi dimineata am crezut ca a patit ceva de doarme atata. Tare-s curioasa daca diseara reediteaza performanta, dar nu-mi fac iluzii prea mari.

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Alina, sper sa inteleaga Ana cat de mult o iubiti si ca e la fel de importanta ca si Sabinuta pentru voi. Ai incercat sa ai in fiecare zi macar o ora in care sa fie doar a ta cu Ana, macar seara cand poate sta tati cu Sabina. Dar nu cand doarme Sabina, sa vada si ea ca poti sa nu ii acorzi Sabinei atentie, ci in timpul asta sa o admiri pe ea.
Sper sa aiba noroc fina ta si sa se intoarca bebe asa cum isi doreste!

Anca , felicitari pentru pasi O sa tot exerseze, la noi dupa ce a facut primii pasi a exersat o perioada si apoi nu a mai vrut sa mai plece nesustinut, dupa care si-a revenit, si acum merge singurel din ce in ce mai bine, dovada, nasul lui rosu ca de Sa ne tii la curent cu progresele

Cris , bravo pt reusita, sper sa faca nani mai usor Dariuta in seara asta. Am votat
Noi voiam sa mergem de Revelion la niste prieteni si sa-l lasam la soacra-mea care sta in acelasi bloc cu ei, dar ma gandesc ca atunci cand se trezeste noaptea si nu o cunoaste o sa planga mult si o sa se agite...

Bebelusi , Vladut transpira mereu, asa a fost de cand s-a nascut. Poate e prea cald la voi in casa si tu l-ai imbracat mai gros?

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Poze Vladut la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Miere, pe cat le-a dat viza parintilor tai?

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Iulia sper pentru toata lumea sa vina vremuri mai bune cu somnul, poate dupa un an o sa ne fie mai usor.
Anna Vladut e avansat locomotor.Pana la un an cu siguranta v-a merge singurel.Hamul voi cand l-ati introdus, cate luni avea?? pentru voturi.

Daria va multumeste la toate pentru voturi, stie ca ne votati in fiecare zi .

Va rugam sa ne votati, multumim! Daria-Julia
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Noi am folosit hamul f putin, dupa 8 luni (cam 2 saptamani), mai mult ca sa-l dezobisnuiesc sa-mi ceara mana pt a merge, era in perioada in care nu mai avea curaj sa plece singurel, desi eu il simteam ca facuse progrese mari, isi tinea bine echilibrul. Si vad ca a fost bine si i-am dat incredere. Acum nu l-am mai folosit ca se descurca bine prin camere, dar cred ca afara, dupa experienta de azi, o sa-l mai folosim o perioada.

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Poze Vladut la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Vladut nu a mers deloc de-a busilea?? Te intreb pentru ca nici Daria nu a mers de-a busilea deloc si a vrut numai in picioare.Eu am cumparat hamul acum 10 zile si il folosesc cam de doua ori pe zi.Daria pana acum nu prea s-a miscat , adica la capitolul locomotor am stat cam prost, de aceea am cumparat hamul ca sa o mai activizez putin.Sa vedem ce rezultate avem si noi.

Va rugam sa ne votati, multumim! Daria-Julia
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

Buna seara tuturor

Si La multi ani sarbatoritilor din ultimele zile!
Multumim si noi de urari!

N-am mai scris fiindca am profitat saptamana asta de prezenta maica-mii ca sa fac si eu o curatenie mai amanuntita...va cam ramane asta curatenia de Craciun pentru mine.
In rest suntem bine, Caterina isi continua programul ei de treziri nocturne si cel putin la una din ele trebuie sa-i dau lapte. Citind ultimele topicuri mi-am propus si eu sa-i scot masa asta de noapte, acuma sa vedem daca si reusesc, ca nu prea mai am toleranta la urlete..am devenit foarte usor santajabila.
Cu dintii nimic nou, am ramas la 3 si se vede al patrulea, sus. Sunt happy in schimb pt ca a invatat sa se aseze singura in fundulet de pe burta si vad ca incet incet invata si sa mearga in 4 labe inainte (deocamdata merge cu mare viteza in spate). Tot incearca sa se ridice agatandu-se de noi, dar inca nu se tine bine pe picioare.
Cu canuta cu cioc nici noi nu prea avem succes, biberonul e inca la mare cinste.

Cam asta despre noi, am pus si eu niste poze pe contul comun. Acum incerc sa raspund si eu la ce s-a scris.

Mergi la inceput

Anna, felicitari pentru umblaretul dodolotzAm vazut filmuletul, merge super. Imi pare rau pentru cazatura, sper ca nu mai doare si ca va trece repede.

Anca, felicitari pentru primii pasi! De-acum sa te tii

Iulia, welocme in clubul pasarilor de noapteIti urez sincer sa nu dureze mult si sa reveniti la bunele obiceiuri. Am vazut filmuletul cu Carla si mingea care se misca, super super dulce pitica ta. Eu clar sunt fan

Alina1976, felicitari pentru progresele Sabinei. Imi pare rau sa aud de gelozia Anei si sincer nu stiu cum sa te sfatuiesc, ca nu m-am confruntat cu asa ceva. Sper sa gasiti o solutie potrivita. In ce priveste problema prietenei tale, noua la cursul antenatal ne-au zis ca putem folosi o chestie care se numeste "sigaro Moxa", pentru intoarcerea bebelusului.
http://www.salutedonna.it/presentazione_podalica_del_feto.htm Aici info, din pacate am gasit doar in italiana.

Lisa, ma bucur ca Ana n-a avut gripa porcina!

Ada, bine ca au trecut racelile si sunteti back:)

Dark, sa fie cum vrei tu cu jobul!

Miere, am vazut filmuletul cu pasii lui Aidan, e tare simpatic. Mie mi se pare super chestie ca stie sa cada, stai si tu mai linistita. Felicitari pentru viza parintilor!

Cami, sper din suflet sa fie totul bine cu cumnata ta

Mergi la inceput

Asparagus, pupici de la Cati pentru dragul de Lucas
Ma bucur ca s-a obisnuit la cresa si ca e vesel si sanatos. Cu laptele nu stiu ce sa zic, si Cati a avut o perioada in care ma rugam de ea sa bea,a cum in schimb nu o mai pot opri. Poate e doar o faza trecatoare..
Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Korrucia bine ca ne mai dai vesti despre voi!

Parintii mei au primit viza pe 10 ani.

Am inregistrat si noi o vitorie pe frontul somnului, azi la pranz a adormit singurel si desi la un moment dat s-a trezit si s-a asezat in fund, a reusit sa adoarma din nou singur, in tot timpul asta eu am dormit in patul mare, langa patutul lui. si a dormit aproapte 3 ore jumate (si eu pe langa el, haha).

Diseara o sa incerc sa il pun in patut singurel, treaz sa vad ce se intampla.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput