La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (66)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Cami,Doamne Ajuta!!!

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Cami, Doamne ajuta sa nu mai revina boala niciodata! Ne rugam pt ei!

Lisa, mititica Anusca. Si Vladut e speriat de locurile straine si cu mine langa el ii ia ceva pana se adapteaza. Singur nu l-am lasat niciodata, voiam sa incerc in noaptea de Revelion, dar cred ca schimb strategia acum ca mi-ai zis de Anusca. Da chiar, voi ce faceti cu puiutii de Revelion?

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Poze Vladut la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Lisa, bine ca n-ai stiut ca urla Anuta si v-ati simtit bine, biata prietena...si mie imi plac la nebunie the cranberries

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Pup mamicile mele preferate,

Imi pare rau ca nu am mai intrat. M-am tot gandit la voi dar timpul a fost impotriva mea. Nu stiu dar parca in ultimul timp nu mai am timp deloc pentru mine. Si cand e sa scriu pe forum o fac mereu pe fuga ca de fiecare data ma asteapta cineva/ceva de facut...UFFF

Am incercat sa citesc cat am putut asa pe diagonala....ca muuuult ati mai scris.

Lisa, am vazut ca te grabesti la bebe 2, bravo! Sa dea DD sa iasa ce vrei tu....dar important e ca vrei sa-l faci. E mai greu dar nu e imposibil cu 2. BAFTA!

Bebelusi, sa stii ca si Sabina face exact la fel. papa ce papa legume si dupa cateva lingurite daca nu ii da de gustul de iaurt nu mai vrea. Cum ii pun iaurt cum rade borcanul...e incredibla!

Despre noi: Sabinutza merge destul de bine de o singura manuta. Sta singura in picioare si se sprijina de canapea, inspecteaza toata camera, rade mult, e vesela si se mandreste cu 4 dinti deocamdata.
Papa blenduit in proportie de 80% insa mai roade si biscuiti, paine, mar, cartof...grisina...etc.

Ana e geloasa iar...de fapt cred ca a fost mereu dar am crezut noi ca i-a trecut...Ana a inceput sa faca caca pe ea din nou!! ...plange fara motiv si face ca "bebelusul" ca sa o bagam in seama, vrea sa faca baie "in cadita ca bebelusul"....si uite asa.
Tot ce face este ca sa atraga atentia asupra ei, desi noi nu i-am aratat niciodata mai putina afectiune insa e normal ca in perioada asta sa ne minunam mai mult de Sabina care face pasi, vorbeste...habar n-am cum sa o mai dau. NU vreau sa sufere Anusca mea iubita dar nici nu vreau sa o neglijez pe Sabina si sa pierd cele mai frumoase momente din viata ei de bebelus.
Nu stiu cum sa mai fac

In alta ordine de idei. Finutza mea e trista ca la eco de 32 sapt bebelusul nu se intorsese si desi are cerclaj (deci foarte apta pt nasterea naturala) s-ar putea sa faca ceza pt ca nu este bebelusul pe pozitii. Acum cautam metode sa-l facem sa se intoarca! ANY IDEAS???

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
"http://lb4f.lilypie.com/qhF1p3.png" Asa creste Anutza noastra
"http://lb1f.lilypie.com/lHCCp3.png" Asa creste Sabinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

cami_antonia, multa sanatate Alinei! Sper sa aiba vesti bune de la rezultate!

lisa, ma bucur ca ti-a placut spectacolul, vreau neaparat sa mergem si noi in vara, inca nu stiu daca sa iau biletele de acum sau sa mai astept putin.

anna-mama, lasa ca trece nasucul, si cate o sa mai urmeze. Bine ca nu a fost mai grav.

iuliacris, wow, somn de 11 ore..cand o sa vad si eu asa ceva? ..noi continuam cu o trezire sau 2 pe noapte...am sa incerc in weekend sa ignor una dintre ele sa vedem daca se revolta sau nu.

Ne laudam cu primii pasi ieri, a facut vreo 2-3 pasi dupa care cazut in fund...dar a prins curaj si a mai incercat de cateva ori dupa, inca sunt niste pasi mici si nesiguri, dar important e ca a inceput, de acum cred ca se pune pe exersat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Alinuta ai rabdare ca o sa fie bine, vei vedea, incearca sa ii dai atentie mai multa Anei cel putin cand e ea in preajma.

Cami ne rugam pentru Alina in continuare

Vreau sa o felicit pe Alinuk pentru cauza pentru care lupta, ma bucur sa vad ca sunt oameni care se implica in asa ceva

Fetelor Vlad de cateva zile transpira la cap, el nu a transpirat niciodata. Oare e lipsa de calciu?Oare transpira pentru ca i-a crescut parul?

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Uite aici, Alina
http://pregnancychildbirth.suite101.com/article.cfm/turning_a_breech_baby

Nu prea stiu daca poate face prea multe chestii avand cerclaj, poate incerca, totusi. Si daca nu se intoarce, asta e. Pentru mine cezariana a fost o experienta foarte reusita, chiar daca n-am trecut prin experienta nasterii normale si am ramas cu o oarecare neimplinire

Poze

Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Cami ne rugam pentru Alina .
Anna saracu Vladut, sa-i treaca repede. Noi stam acasa de revelion,ne-am distrat anii trecuti cand nu o aveam pe Daria, acuma nu prea ne vine sa ne ducem undeva.Oricum sotul meu lucreaza, deci voi fi numai eu cu Daria .
Betty ce a suferit Anusca dupa voi, bine ca ai putut sa te detasezi sa te concentrezi la spectacol.

Desi imi propusesem sa astept pana in decembrie, ieri m-am decis brusc sa incep procesul de invatare a Dariei sa adoarma singurica in pat.Asa ca am dus-o treaza direct in patul ei si m-am asezat si eu pe un scaun langa pat.De la 10 pana la 11.30 am avut un mic show de maraieli si plansete, era sa cedez si sa o iau in brate, dar m-am tinut bine pe pozitie ca altfel as fi stricat totul.I-am citit o poveste (Hansel si Gretel), dar cred ca mai mult mi-am citit-o mie ca ea nu auzea din cauza maraielilor.In fine pe la 11 si ceva i-am dat o sticla de lapte si a adormit singura.In seara asta la fel fac, de data asta ii dau ei laptele direct.

Va rugam sa ne votati, multumim! Daria-Julia
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Anca felicitari pentru pasi .Andy a mers de-a busilea pana acum??
Iulia bravo 11 ore , am avut si noi multe nopti cu 11 ore da acum vad ca mai greu ajungem la performanta asta.

Va rugam sa ne votati, multumim! Daria-Julia
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Cris, succes iti doresc. Fii tare pe pozitii. Te-a speriat Lisa, nu?!
Anca draga, eu cu somnuri de 11 ore am fost invatata, Carla doar de 3 saptamani face figuri, intre 3-5 luni ea a avut doar o trezire pe noapte, intre 5-8 luni dormea neintrerupt intre 10-12 ore pe nopate. De-aia ma enerveaza pe mine, ca-si schimba bunul obicei...Stiu ca se poate mult mai rau, dar e nasol cand vezi regres.

Poze

Carla

Mergi la inceput