La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (66)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Cami multa sanatate Alinei si sa se intoarca doar cu vesti bune. Doamne ai grija de fiica ta Alina.

Antonia, sa fie sanatoasa si sa creasca mare.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Cami, suntem alaturi de voi. Sa-i redea DD Alinei sanatatea. Nu pot decat sa-mi imaginez ce-i in sufletul lui Adrian. Ce bine ca ati reusit sa implicati KanalD in strangerea de bani.

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Lisa, cum a fost la CDS?
Carla doarme de 11 ore, s-a marait azi noapte f. putin dar nu s-a trezit. De-ar tine-o tot asa...

Poze

Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Cami, ne rugam pt Alina. Doamne ajuta! Si Dumnezeu sa-i dea putere si lui Adrian sa fie langa ea in aceasta grea perioada!
Un buchet de pt Antonia,ca a luat asa de bine in greutate

Noi am luat o cazatura, mergaretul meu grabit a cazut cu fata de linoleul ala din parc, acum tot nasucul lui mi e julit Mi-e asa mila de Zgaibariciul meu

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Poze Vladut la 9 luni

Mergi la inceput

O, bietul Vladut, banuiesc ca-i prima tranta mai serioasa,nasucul sa treaca.

Poze

Carla

Mergi la inceput

Bebelusi, ce de lapte bea Vladut al tau si cu ce viteza...Si Carlei ii plac mai mult legumele cu iaurt, le mananca mai cu pofta.

Poze

Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Da si l-a durut destul de tare ca abia am reusit sa-i opresc lacrimile Era asa fericit ca se duce unde vrea el... Iar eu acum nu vad decat julitura si-mi vine

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Poze Vladut la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

nasucul lui Vladutz sa treaza repede.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

alina a iesit din operatie la 15:30. 7 ore jumate ... va dati seama??? Profesorul a spus ca a scos tot dar ca e tumora care recidiveaza ... offfffff ... nu se da un diagnostic clar pana nu vin rezultatele anatomopatologice ....

i s-a spus lui adi ca daca nu se opera nu mai putea trai

acum depinde cum isi va reveni si cat de repede se vor recidiva

noi speram sa fie diagnosticul de la victor babes confirmat care ne face sa speram la mai multi ani de viata

adi nu a vazut-o inca

sunt in asteptare

vor intra pe la ora 19 la noi .... 18 la ei...

nu stiu mai multe

il voi mai suna mai tarziu

doamne ajuta!

anna_mama pentru vladut ... lasa ca trece .... asa crestem mari

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

buna fetelor!

la multi ani Alexia si Eva sa ne cresteti mari si sanatoase.
buba lui Vladut.

fetelor,sa nu faceti cumva gresala mea,am dus-o ieri pe Ana la o prietena de a mea,dupa 10 min dupa ce am plecat a inceput sa urle efectiv,e uita in jur ca nu cunosctea nimic(asta din spusele prietenei mele) si cred ca i-a fost frica,noi nu eram acolo,casa noua,etc. daca va lasati copilul cu altcineva sa il lasati acasa la voi macar acolo cunoste locul,spatiul lui...tot. eu una nu o mai las la altcineva acsa,de acum voi chema pe cineva la noi.
Spectacolul a fost frumos,haios tare si fff relaxant,ne-a prins tare bine,mi s-a parut ciudat sa stau in dreapta lui Cristi in masina...va dati seama de cand nu am mai iesit.
ei... saptamana viitoare,mergem la the cranberries,pe care eu ii IUBESC!

va pup si o zi buna sa aveti!

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput