La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (66)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

lisa, nu merge linku, mai da o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

am reparat linkul anterior
pun si aici
www.blissworld.com/product/bliss serious seaweed cellulite soap 4 oz.do?search=basic&keyword=cellulite soap&sortby=all&asc=false&page=1" target="_blank">sapun anticelulitic

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

ANCA iti scriu programul nostru dar tu poti sa ii mai inlocuiestiptr ca noi avem intoleranta la betalactoglobulina si nu pot sa-i dau nimic din lapte.
ore 6-7-200ml lapte
ora 10 - fructe cu 3 biscuiti
ora 14 - supica pasata sau alta mancarica dar destul de groasa
ora 17 - fresh din fructe - 200 ml
ora18.30-19 - 4 masuri de cereale cu fruct (eu ii bag mere coapte)
la culcare 21.00-21.30 - 200 ml lapte.
Sper din tot sufletul sa mearga si la tine. sa-mi spui cum decurge schimbarea.
fetelor cand va aud de victoria secret ma apuca nostalgia. inainte sa-i am pe copii comandam si eu pe net, numai ca costa foarte mult trimisul, acum nici nu mai stiu daca mai trimit in romania.
vreau si eu sa slabesc dar cum sa fac ca nu prea mai am timp de nimic, as vrea sa incep sa ma duc la sala iar regim sincer nu prea reusesc sunt o grasanaaaa. am mai fost la tratamente corporale si chiar au dat rezultate, nu am dat in greutate dar am dat in cm 3.5 in talie, 3 peste fund si 1 pe picioare.

Mami cu doi ingeri Iustin Nicolae(03.04.2006) si Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Miere si Vlad mananca seara 8 masuri de lapte si 2 de cereale, deci se strang cam 270-300 de ml si ii dau cu o canita de la baby nova, in 3 minute o termina. Ii place la nebunie canita....cu altele se enerveaza ca ii vine greu

Miere felicitari pentru viza

Dark yupiiiii, am auzit ca ai scapat de nebun

Tin sa va anunt ca Vlad nu mai mananca nici un fel de mancare de pranz daca nu ii spoiesc putin mancarea din lingurita cu iaurt. Daca simte iaurt pe buze...deschide gura....daca nu...nu. Am crezut ca nu ii plac anumite mancaruri, dar le-am tot schimbat si de o saptamana tot asa imi face

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

La multi ani, Alexiuta si Eva! Sa cresteti mari, sanatoase si sa aveti parte numai de fericire!

Dark, ce bine ca ai scapat de sefu'. Oricum, tinem pumnii pt un job ok!

Arriel nazdravana Thea. Ce nebunii mai face?

Bebelusi, tot e bine ca papa Vladutu si asa, isi revine el

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Poze Vladut la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna dimineata!!!

Ati beut ? Daca nu va servesc eu cu una...

Alexia sa cresti maare, frumoasa si sanatoasa. Sa aduci numai impliniri si bucurii parintilor tai.
Eva Sa cresti mare si sa fii sanatoasa.

Dupa ce am parat-o pe forum ca se trezeste noaptea, pitika mea se trezeste acu la ora 4, de doua nopti . Azi noapte a baut doar 120 ml de lapte, nush ce a patit... Acu doarme iar de la 9.30. Sper sa fie totul ok cu ea, ca nu mai rezist psihic...

Miere felicitari parintilor pt viza.

Dark ma bucur ca scapi de sef, imi pare rau ca e naspa la munca. Tin pumnii sa gasesti un job mai bun.

No, ca s-o trezit...

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Ada si Vladut se trezeste pe la 7,30 dimineata si pe la 9-9.30 face iar nani. Se pare ca nu-i ajunge somnul de noapte. Nu-i nimic grav cu Karina

Poze Vladut la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Ada si Vladut se trezeste pe la 7,30 dimineata si pe la 9-9.30 face iar nani. Se pare ca nu-i ajunge somnul de noapte. Nu-i nimic grav cu Karina

Poze Vladut la 9 luni

S-a trezit dupa 25 min Acu se joaca.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

FETELEEEEEEEEEEEE

ALINA E IN OPERATIEEEEEEEEEE
SA NE RUGAM PT EA SI PT ADI
CARE E PLANS
SI CARE NU POATE VB
STAU CU SUFLETUL LA GURA SI EL SI MAMA ALINEI
SI NOI PE AICI

multumiri tuturor care ne-ati ajutat ... ban i mai sunt de strans dar speram sa reusim ... cine nu a vazut plecarea lor la hanovra la stiri aseara o poate vedea aici pe alina .... asta ca sa stiti pe cine ati ajutat .... http://www.youtube.com/watch?v=CF6tHIxAvkU

am ajuns si noi la 8 kg jumate ... am luat in sfarsit 1 kg in greutate de cand am introdus laptele praf, dupa 1 luna jumate in care am stagnat ...
pupici tuturor

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

si david se trezeste noaptea...dar macar a mai redus din treziri. a avut o perioada de vreo luna cu cate 10-15 treziri pe noapte (fara nici o exagerare) de imi picau ochii in gura toata ziua...acum se trez de vreo 2-3 ori. vreau sa incerc sa le scot si pe astea, m-a speriat rau ce a pus lisa!
si noi avem 4 sippy cups, 2 de la gerber si 2 de la playtex. deocamdata le-am folosit (incepand de la 6 luni) doar pe cele de la gerber, ca au ciocul mai moale.

cami, ce ma bucur ca a plecat alina! sper sa fie totul bine...grea incercare!

Mergi la inceput