La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (66)
Raspunsuri - Pagina 15
DarkBendis spune:
Heh, nu managerul e "problema" la servici (ii zboara tipului destule pasarici prin tartacuta da' in esenta nu e om rau, cu mine a fost relativ "fair" tot timpul si oricum ma obisnuisem cu traznaile lui)... baiul e ca-s eu satula de targeturi aiurea, plafonare, si idei coapte de "sefii aia mari" care arata superb doar pe hartie si pe care din pacate noi trebuie sa le punem in aplicare. Da' no... it's the end of an era, sau va fi cam intr-o luna ![]()
Fetelor, eu am mai scris cum am scapat de masa de noapte... l-am trimis pe tati sa-l linisteasca e bebe si uite asa s-a prins jupanul in cateva nopti ca nu mai e rost de laptic la ore tarzii!
Ariya, ma bucur ca a trecut cu bine operatia lui Amedeo 

Oooofff... trebuie sa fac si eu "ceva" cu kilele in plus... ca vad ca greu se mai duc 
Votat bebelusii nostri si azi![]()

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
iuliacris spune:
Tzz, Victoria Secret, am trecut ieri pe-acolo, dar n-am luat nik, in magazin n-au nimic de matase, doar satin
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
anca_ spune:
sashenka_h, in ce fel i-ai schimbat programul? II dai mai mult de mancare ziua?cum? te intreb ca poate fac si eu ca tine, daca a functionat la tine, poate ne ajuta si pe noi..
Arriel spune:
Buna seara mamici si licurici! Va tot citesc dar cu scrisul mai greu. Si eu am copil care sufera de insomnie si adoarme noaptea pe la 12-1, desi ziua nu doarme mai mult de doua ore. Si asta cam de vreo trei saptamani, ca inainte era ceva mai bine. Nici ea nu a adormit decat in brate, de cand s-a nascut, cu cateva exceptii cand o mai adoarme bunica-sa pe picioare. Doarme in patutul ei pana spre dimineata cand isi bea laptele la noi in pat si doarme in continuare acolo. Masa de la 5-6 dimineata se considera ca mananca noaptea?
Metoda cu pusul in patut treaza nu tine la noi, urla pana se invineteste.
Canita cu cioc nici noi nu o prea agreem, nu i-am dat pana acum decat apa si putin suc de portocale, dar mai mult de cateva inghitituri nu ia.
Am vazut filmulete cu licurici umblareti, Aidan si Vladut, felicitari, merg foarte bine.
Anna
multumim ca te-ai gandit la noi
Cris30 eu acum ii tai unghiile numai cand doarme
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
lisa79 spune:
Iulia,sa stii ca pema prea incanta VS dar cel online nu in store. eu haine,doar de la ei imi iau,gasesc tot felul e reduceri plus imi plac pantalonii de mor,ca gasesc lungime 34 sau 36...rar gasesc in magazine asa...ce sa fac daca m-a tras octorul de picioare![]()
eu ii tai unghile de la manute tinand-o in brate...nici nu sufla asa de curioasa e de ce se iontampla,in schimb cele de la picioare,ma ajuta Cristi,el o tine de vorba si eu repejor tai.
multumim e voturi.
dark,inca odata,mergeti la the new moon?
inca 2 h si merge la CDS![]()
ce era mai important am uitat:am sunat la spital sa aflu rezultatele Anei,normal swine flu negativ![]()
Va rugam un vot pentru ANA,multumim!
lisa79 spune:
fete din State,am gasit ceva foarte bun pentru celulita. e de la bliss si e sapun cu tarate in el,eu l-am mai folosit si da rezultate. l-am gasit din nou la mall.sunt fooarte incantata. va dau link daca vreti ca este si online![]()
cris30 spune:
Sunt mai multe online decat in magazin, dar mie nu-mi place ca sunt cam zgarciti la poze.Adica daca vreau sa vad un chilot sau un pantalon il arata numai din fata nu si de la spate.La fel si cu incaltamintea, putine pozitii.
Va rugam sa ne votati, multumim! Daria-Julia
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
Daiopri spune:
Lisa te rog sa zici si la care magazin este, dar da si link please ca sa stiu dupa ce ma holb![]()
Anca, noi de obicei mergem la Belingham aici aproape.
Eu nu stiu ce ziceti voi cu apa ca al meu se sacrifica si se trezeste si pt apa
Asa ca nu am solutii. Doar sa il imbuib ziua, dar doar cu lapte, ca solide nici pomeneala sa vrea mai mult decat portia obisnuita.
Si eu mai vroiam sa intreb de veronica pe unde mai e![]()
Miere felicitari la bunici. asteptam sa vedem ce fel de viza primesc.
Am tot vrut sa zic, ca si noi tot cu motul
Am incercat eu sa zic la mama acolo ca ii vine parul in ochi, ea ca lasa prinde-l cu ceva
Eu i-am ciupit nitel bretonul, si ma gandeesc sa il mai iau o data. Se mai pune atunci sa luam motul?![]()
Nu stiu cum am avut asa noroc cu traditiile si copii pletosi![]()
ariya bravo ca ati scapat repede.
Si eu cu kg in plus si zau nu stiu cum scap de ele ca nu pot sa fac gimnastica si nici nu stiu cand reusesc. Mai am taiat pe la mancare, da uneori simt ca ma adun cu farasul![]()
Bre, votez si eu acolo da baietul ala are fani nu gluma![]()
Numai bine tuturor
lisa79 spune:
Daiopri,noua ne zici...peste noapte a ajuns nr.1. e ceva VIP si nu stim noi![]()
www.blissworld.com/product/bliss serious seaweed cellulite soap 4 oz.do?search=basic&keyword=cellulite soap&sortby=all&asc=false&page=1" target="_blank">sapun celulita
si la Nordstrom am gasit si stiu ca mai au si la bloomingdales
anca_ spune:
daiopri, poate o sa va aventurati o data oleaca mai departe, inca vreo 10 mile, si mai fac si eu vreo 10 si ne intalnim la mijloc ![]()
Eu l-am tuns de doua ori pe Andy pana acum pt era f cald vara si n-avea rost sa-l chinui. Si Alex a fost tuns inainte de 1 an. Si finuta mea a fost tunsa inainte de 1 an si eu chiar am incurajat parintii sa o tunda ca ei nu vroiau, ca sa nu ne suparam noi nasii ca au tuns-o mai devreme de 1an.
Nu stiu care e semnificatia cu taiatul motului, o sa il taiam si noi doar ca asa e obiceiul, la fel ca si faza cu alesul unui obiect.