La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (66)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Cuscra, acu 2h a aparut un mesa pe fb ciudat!

Cris,asa cred si eu ca se sperie cand adoarme undeva si se tezeste in alta parte.
Ana se trezeste o singura data,cam pe la 3-4,la 6.30 max 7 e in picioare.

Votati-o pe ANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Da, si eu tot azi am primit mes alea ciudate.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna seara la toata trupa!

Si LA MULTI ANI sarbatoritilor ultimelor zile!

Multa sanatate bolnaviorilor mari si mici

Ieri nu am avut internet. Ne trimisesera astia de la Virgin un modem nou ca deh, al nostru are 4 ani si trebe reinnoit... si ce sa vezi, nu era bun. Cand aveam si eu o zi (aproape) libera si deci timp de dat pe net...da' macar am mai adunat prin casa, calcat rufe, spalat rufe... si jucat o gramada cu Mister L-as fi scos mai mult la aer da' la noi e o vreme aiurea de tot

Noi sippy cups avem 2 de la Tommi Tipee si 2 de la o firma mai "no-name" (cumparate de la Tesco). Astea no-name is faine caci "ciocul" se poate pune la pozitia orizontala, deci pot fi lasate pe mana lu' bebe fara sa-mi fac emotii ca se uda leoarca.

Stefania, ce frumos baietel ai!

Bee, sper sa rezolvati cu plata "dubla" la Tarom. Despre Credit-carduri... I know what you mean . Noi avem cate 2 de caciula si incercam sa le folosim cat mai putin, dar tentatia e mare... Drept e ca sunt foarte bune la "o nevoie", dar trebuie avut mare grija. Ce ai luat de la Mothercare ?

Iry, felicitari, ma bucur ca au prins ai tai viza. Cand vin? Ei l-au vazut pe Aidon doar prin webcam, nu?

Crisspy, si eu am primit cateva mesaje "aiurea" pe Facebook da' sa stii ca nu esti singura "patita", acum o luna exact acelasi lucru s-a intamplat si la niste amici de pe-aici

Alina, felicitari de geam nou Da' chiar ca a fost tare complicata treaba cu schimbatul lui!

Bai gagice, tineti minte ca va tot pomeneam eu de Craig Za Manager ala' cu multe idei, dedicatie si dragoste de locul de munca? Ei bine, povestea se apropie de sfarsit... dupa 3 ani si 2 branch-uri in care ne-am mancat nervii unul la altul...iacata e omu' mutat in alta parte (cica la un branch mai mare si mai de doamne-ajuta, zice el) si de data asta nu ma mai "trage" si pe mine dupa el. Sau asa sper .

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

buna fetelor,
din pacate nu prea reusesc sa scriu asa des pe cat as vrea, dar va citesc
sa stiti ca si eu am avut probleme cu sasha ptr ca se trezea de vreo 3 ori noaptea sii m-am dus la pediatru (cu alta problema) si mi-a spus ca nu se satura peste zi si mi-a schimbat prograul de masa si mai mi-a zis ca nu este bine sa manance noaptea ptr ca ii irita stomacul. adevarul este ca avea dureri de burtica. de cand am inceput cu noua grila de masa mi se mai trezeste la 6, 7 sau 8 mananca un biberon de lapte si mai dormim pana la 10 imbratiseati . Inainte de asta la 7 era ca voinicu treaz si cu chef de joaca dupa ce toata noaptea ma cheuna. mi-a spus ca daca se trezeste noaptea sa-i dau doar apa fara altceva. si sincer a mers de minune planul plus ca si-a reglat si somnul de peste zi adik 2 somnuri de 2 ore nu cum era inainte la 2 ore dormea juma de ora.

Mami cu doi ingeri Iustin Nicolae(03.04.2006) si Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

dark, bine ca ai scapat de Craig!!! Poate o sa inceapa sa iti placa la serviciu de acum incolo, cine stie ! Btw, si pe managerul meu tot Craig il cheama

sashenka_h, tu i-ai schimbat si alimentatia de peste zi sau cum ai reusit sa-l scapi de masa de noapte? Sau doar l-ai pacalit cu apa noaptea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Dark lucky you!!!

Anca_,eu zic sa incerci cu apa,o sa iti planga un pic dar se va obisnui. bafta multa
sash...

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput

i-am schimbat si programul de masa de peste zi ca daca nu cred ca-mi arunca cu apa in cap e mancacios rau

Mergi la inceput

iar acum nu se mai trezeste deloc. de fapt din prima zi de cand am inceput cu alt program de masa ziua nu s-a mai trezit deloc. am scapat ieftin ca sa zic asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Dark cred ca o sa te duci mai cu placere la servici, acum ca ai scapat de mister Craig .
Bee in general aici se folosesc credit cardurile, dar sunt si persoane care folosesc debit cardurile.Ce vrei sa cumperi de la Victoria Secret?? Am pus si eu ochii pe niste panties sexy cu fundita la spate , cam scumputi, dar mai astept poate apar ceva reduceri.

Va rugam sa ne votati, multumim! Daria-Julia
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Dark, poate te pun aia sefa
Mai, eu nu-i dau de mancare noaptea. Azi am zis ca inlocuiesc o masa de solide cu lapte ca mananca tare putin, vezi de treaba, a mancat 60 ml, pun pariu ca manca solidele dar nu i le dau. Ma enerveaza de mor

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput