La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (66)
Raspunsuri - Pagina 11
cris30 spune:
Iulia as pleca si maine pe orice coasta
.
Cu locul de dormit iar probleme,patul ei cred ca are ace, de aceea nu poate dormi in el
.Doarme jumatate de nopate acolo si pe la 4-5 se trezeste si realizeaza ca e in patul ei si incepe foiala si maraiala. Cum o iau in brate cum adoarme brusc si daca o asez din nou in patul ei deschide ochii si incepe scandalul iar. Asa ca o iau in pat cu mine si adoarme iar la loc pana dimineata. Noroc ca sotul lucreaza noaptea si asa avem patul la dizpozitie.
Va rugam sa ne votati, multumim! Daria-Julia
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
cris30 spune:
Sunt cateva fete care nu mai intrat de mult, Iris2002, Crisspol, sper ca sunt bine.
iuliacris spune:
Aha, Cris, deci face si Daria ca a mea
. Noi avem un pat si la ea in camera, cred ca la noapte o pun sa doarma acolo singura sa vad ce ce intampla, atata ca trebuie sa-l baricadez sa nu pice. Eu as lasa-o si sa planga, dar nu mai poate dormi Cipri care are un semestru greu si e varza a doua zi daca nu doarme destul, ce sa mai faca si cercetare... Sa vad in weekend daca reusesc.
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
cris30 spune:
Daca o asezi acolo treaza nu cred ca o sa doarma de prima data.De ex. eu o adorm pe Daria in brate la mine si eu asezata pe scaun sau pe canapea,dupa ce a adormit profund o iau usurel si o asez in patul ei.Daca doarme profund nu se trezeste, se intoarce pe partea cealalta si gata.Doarme acolo cam pana pe la 4-5 si atunci se scoala si vrea la mine.
Cateodata cand se trezeste si incepe foiala nu ma duc imediat la ea, se intampla sa si adoarma la loc singura, in cazuri rare
.
iuliacris spune:
Carla adoarme singura seara in patut, se maraie 5-10 min, dar adoarme. Noaptea nu mai stie sa adoarma. Asta e, vom vedea. Partea nasoala e ca o sa calatorim si de Thanksgivins si de sarbatori asa ca cred ca o sa se zapaceasca de tot amarata mica.
Poze
Carla
miereamara spune:
Iulia welcome to the club:)) Clubul somnambulilor:))
6-12 luni e o perioada mai speciala pt puii nostri, cu achizitii multe care le dau de lucru noaptea:)) O sa treaca. Aidan inca mai bea lapte noaptea, i-l scosesm, dar l-am reintrodus pt ca bea cam putin in timpul zilei si cum el era in miscare tot timpul, nu mai luase deloc in greutate de la 8 luni. Acum bea cam 750 ml in 24 de ore. Dar o sa incep din nou sa il scot pt ca a inceput sa doarma un pic mai bine, cu o singura trezire la ora 4-5 dimineata si eu sunt mai odihnita.
Si el doarme prima parte a noptii in patut, dupa aceea il iau cu mine. Aseara a dormit toata noaptea la mine in pat pt ca il chinuie dintii, nr 7 si 8, sus, mai au putin si sparg gingia.
Fetelor, au luat parintii mei viza amandoi, f usor a fost, trei intrebari: daca mai au copii in tara, daca eu am copil (si au spus adevarul) si dc au conturi bancare. A durat 5 minute interviul propriu zis. Sa vedem acum maine pe cat timp le-au dat, tb sa ridice pasapoartele maine.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
cris30 spune:
Pai este foarte bine ca adoarme singurica, bravo Carla
.Pe Daria daca o asez direct in pat, treaza, nu-i convine si incepe sa urle.Deci avem probleme si cu adormitul
.
cris30 spune:
Iry felicitari pentru viza
.
iuliacris spune:
Miere, deci se pareca e un trend cu sculatul, nu puteam sa nu fim la moda, nu?! 750ml e grozav, nici nu pot visa la asa ceva. Si felicitari parintilor, vor sa vina amandoi? Eu zic ca le da pe 10 ani.
Da, mai Cris, adoarme singura, dar sa vedem pt. cat timp, ca ea pana la 8 luni adormea fara sa scoata un zgomot, acum se maraie si se scanceste.
Poze
Carla
anca_ spune:
miere, felicitari parintilor pt viza!
Intru si eu in clubul cu trezitul noaptea. Andy adoarme usor, in patutul lui, pe la 8:30.
Se trezeste pe la 2, cateodata in loc de 2 la 4 si vrea putin lapte, dar putin, de genul 1oz. Adoarme imdeiat la loc. Apoi pe la 6 incepe foiala, vrea suzeta, cateodata si lapte si la 6:30, 7 e trezit complet. Cateodata mai doarme pana la 8, dar rar.
Vreau sa scot trezirea aia de la 2 (sau 4, dupa caz), dar in timpul saptamanii se duce soacra la el noaptea si ea nu se indura sa nu ii dea "saracutului" un pic de lapte, eu stiu ca ea are intentii bune, dar ....poate reusesc eu in weekend
, ca nu vad cu ce il mai poate ajuta pe el aia 30ml de lapte, cu sau fara tot aia e, e doar obisnuinta.
cris, cred ca la voi problema e ca Daria adoarme intr-un loc si se trezeste in altul. E important sa o pui in patutul ei cand nu e inca adormita ca sa vada unde e, apoi cand se trezeste noaptea vede ca e in acelasi loc si nu mai e confuzata. Cred ca trebuie intai sa lucrezi la problema cu adormitul in patut si apoi sa se va rezolva si problema cu mutatul la tine in pat. Cel putin asta e teoria citita de mine ![]()