La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (66)
Raspunsuri - Pagina 12
crisspy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lisa79 Normal ca s-au inteles Iulia,doar sunt soulmates ![]() |
I agree
Eu sunt la smotru...da' mai arunc okiu' pe la voi in pauzele de tzigara
Crisspy mamica fericita de
Razvan Andrei 16.02.2009Razvi
www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta
anna-mama spune:
Multumim pentru aprecierile aduse lui Vladut. Deja se simt progrese fata de cum mergea de dimineata, ce conteaza exercitiul de unul singur. L-am surprins pe tati in seara asta cum se fataia baiatul prin toata sufrageria 
Asparagus,
Lucas.
Lisa, ma bucur ca Anusca e bine.Felicitari pt dintisori 
Cris, cam rau cu somnul, eu sunt fericita, Vladut adoarme in jurul orei 21.00. Eu cred ca tine de bioritmul copilului, Dariuta e pasare de noapte
Vladut adoarme singur, dar trebuie sa stau langa el. Oricum, ma bucur ca am scapat de leganatul pe picioare 
Anca, teoria asta am citit-o si eu, dar nu mi-am dat inca seama daca e si adevarata.
Miere, ce bine ca pot sa vina parintii tai in vizita 
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 9 luni
miereamara spune:
Eu am sippy cup de la NUK, dar a invatat baiatul sa desurubeze tetina si suportul si e leoarca de lapte sau apa de fiecare data
, sper sa ii treaca hobby-ul asta.
Anca, teoria ta suna f bine si plauzibila, DAR, Aidan nu adoarme sub nici o forma singur, nu a existat noapte de cand s-a nascut in care sa nu-l leganam in brate pana cand adoarme.
S-ar putea sa fie cum zici tu pt ca il vad cand se trezeste, e confuzat, se uita in jur si incepe sa urle, la noi trezirile, mai ales noaptea sunt cu urlete, singurul moment in care se trezeste frumos si incepe sa sa joace singur, este dimineata.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
iuliacris spune:
Si eu o am pe aia de la Nuk, dar Carla o roade, nu bea. Poate trebuie sa perseverez.
Anca, Carla adoarme singura seara, deci teoria nu prea functioneaza la noi.
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
iuliacris spune:
Lisa, ati scapat de diaree si de diaper rash?
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
cris30 spune:
Ce bine ar fi sa se aplice teoria si in practica, adica se aplica dar nu la toata lumea functioneaza
.Daria la fel ca Aidan, numai in brate adoarme.Cred ca trebuie sa perseverez si sa sacrific cateva nopti pana o obisnuiesc sa doarma singura.Am sa astept pana termina sotul semestru asta adica pana in decembrie sa mai stea si el cu ea in timpul zilei.Deocamdata numai duminica sta cu ea, in rest numai eu.
Sippy-cup avem 4, 2 de la playtex si 2 de la born free.
Va rugam sa ne votati, multumim! Daria-Julia
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
anna-mama spune:
Noi avem de la Baby Nova, sunt multumita de ea ca nu mai varsa lichidul pe el.
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 9 luni
anca_ spune:
Si noi avem 2 sippy cups, una Playtex si una Nuk...sincer nu vad mare diferenta intre ele, tot pe-acolo. Andy bea apa din sippy cup, ii place, dar ar prefera direct din cana ca sa se poate juca si uda ca un purcel. Voi le puneti si lapte in sippy cup?