La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (66)
Raspunsuri - Pagina 10
lisa79 spune:
avem 8 dintisori
hei,pe unde umbla Crisspol,IrinaC,Billy,Selene,etc... haideti la o poveste
Votati-o pe ANA!!!
lisa79 spune:
tot eu cu linkul Dariei de Dalma:
http://s375.photobucket.com/albums/oo195/sso1079/
ce mare si frumoasa e
Votati-o pe ANA!!!
iuliacris spune:
Lisa, felicitari pt. dintisor, noi tot cu 2 suntem de aproape 2 luni...
Anna, pup frumosul de Vladut, ce bine merge si ce siguranta are
Aryia, bine c-ati scapat!
Micola, eu as zice sa incerci sa nu-l mai alaptezi noaptea sau cel putin nu de fiecare data cand se trezeste. E posibil totusi ca laptele tau sa nu-i dea asa satietate. Aerobicul sa-ti fie de folos, cred ca o sa te simti asa bine dupa miscare, go for it.
Asparagus, sa stii ca si a mea, desi e mica mananca lapte tot mai putin si fara pofta, nu stiu de ce.
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
lisa79 spune:
Micola,noua la o intalnire cu o pediatra(am fost mai multe mamici) ni s-a zis ca trebuie scoasa masa de noapte plus ca bebe sa nu mai folosesca sticla dupa varsta de 1 an,deci trebuie invatat cu sippycup. cica varsta de 1 an este critica. daca nu este scoasa masa de noapte pana la 1 an,dupa acea nu mai ai nici o sansa sa o scoti repede afar ca bebe sa nu fie afectat si masa de noapte poate dura pana la 2-3 ani.
Votati-o pe ANA!!!
iuliacris spune:
Am admirat-o pe Dariuca, pozele alea din padure sunt tare reusite,iar ea e o dulceata cu ochisorii ei cei mari. Ce miraculoasa e viata!
Poze
Carla
cris30 spune:
Salutare si de la noi !!
LA MULTI ANI LICURICILOR DE ASTAZI!!
Arya recuperare rapida lui Amedeo.
Crisspy felicitari pentru dintisori .
Anna Vladutul devine din ce in ce mai sigur pe propriile picioare, bravo lui .
Ledi incearca cu Diclofenac unguient sau tablete.Poate fi si durere musculara.
Anca cum ti-am mai spus ai soacra buna .
Fii-mea incepe sa-mi puna gand rau noaptea la culcare.De cateva nopti se culca tarziu, pe la 12, ora ei normala de culcare fiind 10-10.30.Nu cred ca e de la dinti pentru ca e intr-o veselie continua, cred ca pur si simplu nu are somn .
Va rugam sa ne votati, multumim! Daria-Julia
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
iuliacris spune:
A, da, Crisspy felicitari si pentru dintisorul lui Razvi, s-a inteles cu Anusca
Poze
Carla
lisa79 spune:
Normal ca s-au inteles Iulia,doar sunt soulmates
Dark...maine apare new moon,mergeti??
Votati-o pe ANA!!!
cris30 spune:
Cand te gandesti ce mica si firava era Daria cand s-a nascut si acum e o frumsete de fata, mare si sanatoasa. Dalma sa va traiasca
Noi avem 6 dinti, 2 jos si 4 sus si suntem in formula asta de vreo luna cred.Cu masa de nopate noi am scos-o de mult cred ca de pe la 5 -6 luni;am inceput in loc de lapte sa-i dau apa si treptat i-am scos si apa.Cu sippy cup-ul ne obisnuim mai greu vad, nu prea vrea sa bea din el.
Va rugam sa ne votati, multumim! Daria-Julia
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
iuliacris spune:
Cris trebuie sa mergeti intr-o calatorie pe coasta de vest ca Daria si-a reglat somnul dupa fusul orar
Io ce sa mai zic ca piticania mea se trezeste in fiecare noapte pe la 3-4 si nu mai adoarme decat langa mine. Nu mai stie adormi singura, o gasesc in fund plangand, o pun pe spate si imediat se intoarce pe burta apoi in fund. Cand o pun in pat langa mine adoarme rapid pe spate chiar daca e la jumate de metru de mine si eu stau cu spatele la ea. E incredibil, ea care dormea 11 ore fara trezire. Si nu simt nici un dinte.
Poze
Carla