Fulgusori (166) Bravo Lylyana&Mihamora!Hai Monica!
Raspunsuri - Pagina 6
My_Lady0091 spune:
sim...somnic pufos...si pupo pe mica terorista din partea mea
zuzi...acum am priceput....e pentru maine...atunci bafta maine...adica BAFTA AZI...
saptamana 38
A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009
zuza_zuzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui My_Lady0091 eu sunt acum in sapt 38 adica 37 sapt plus 1 zi.din momentul cand fac 38 sapt fix...adica sapt viitoare marti...inseamna ca am sarcina la termen si pot naste oricand,nu? |
"bebelusii cu varsta cuprinsa intre 38 si 42 de saptamani sunt considerati a fi nascuti la termen - un bebelus nascut inainte de 38 de saptamani este considerat prematur iar unul nascut dupa 42 de saptamani este considerat dupa-termen"
My Lady, cam da...incepand de marti poti sa-ti astepti printesa oricand
38+ bebelinda Andrada Ioana
simina_kin spune:
citat din mesajul lui shtephy Simi deci Mayutei ii place viata de noapte.Tu de ce nu faci ziua nani cu ea? |
Pai cum sa dorm ????? Si mancare, curatenie, spalat , calcat cine face??? la care adaugam acum : sterilizat biberoane, fiert apa pt bibe, fiert apa pt limpeziri, facut ceiut, gandit si administrat tratament cu antibiotic, scos mucii fff des, schimbat scutece la greu...etc.......Cand as putea dormi???????????
Se mai intampla sa reusesc sa dorm pe la ora 17
MyLady Slava domnului ca nu avem probleme cu colicii si nu plange...ea doar sta si se uita la mine cu niste ochi mari de imi vine s-o mananc, dar se enerveaza dc o las jos sau ma opresc din zgaltait
GATA NENE CHIAR INCHID PC-UL
NOAPTE BUNA
fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui Lumi_Richard Simina,zi merci ca rade...a mea plange de la 10:20.Acum a adormit,dar daca o pun in patut.... Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard?locked=true# |
TOT E BINE...inseamna ca are plamani sanatosi.dar totusi de ce plange asa mult?are colici?sau inca se acomodeaza cu mediul familial?
saptamana 38
A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009
Lumi_Richard spune:
My Lady,ce acomodare? E acomodata de mai mult de o luna!!! Ma `acomodeaza` pe mine cu plimbari in toata casa, ca are colici... Daca o pun in patut,de multe ori se trezeste si din somn,si iar plange,se arcuieste,da din maini si picioare,se face ca racul la fata,transpira ca un fochist,si partaie mai rau ca o baba care a mancat fasole o saptamana intreaga!
Am reusit sa o pun in patut fara sa se trezeasca...
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard?locked=true#
My_Lady0091 spune:
nb sim...si mai scoala-l si pe tati la zgaltait copilul...ca la urma urmei....daca nu era un spermatozoid prin peisaj la un moment dat...sim a noastra dormea dusa la ora asta
saptamana 38
A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui Lumi_Richard si partaie mai rau ca o baba care a mancat fasole o saptamana intreaga! Am reusit sa o pun in patut fara sa se trezeasca... Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard?locked=true# |
nu fa copilul baba partzaitoare
pai are gaze mititica de ea...nu i-ai dat nimic de gaze? si de asta mai plange...pe langa colicii lui peste.
pai fa nani si tu...daca tot doarme ,,sconcsul,, cel mic...pup falcutzele ei de bebe chinuit
saptamana 38
A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI
My_Lady0091 spune:
pai adriana...fugi la somnic daca zici ca dimineatza te duci la nenea doctorul...poate in loc sa te interneze sa nasti...te trimite acasa sa mai dormi un pic...si dupa cat te-ai chinuit cu freza 1 si freza 2 plus manichiura,pedichiura si epilat la membre....ar fi pacat sa le shifonezi de la lipsa de somn...asteptam vesti bune...iti las nr meu la PM tau sa transmiti vesti daca te internezi?sau e cineva care il are pe al tau si ne anunta?
saptamana 38
A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI
magdaz_ina spune:
Hai, Lyly!
Rebebebe, sora mea e nascuta in 80. Poate o cunosti pe ea. Si, da, nasc in Alexandria, tot cu Chirea, dar cezariana. Asa a fost si la Iarina.
Ce dragut ca avem copii de o varsta.
Bine ati revenit acasa, Lore si !
My_Lady, ce poveste frumoasa cu 2 liniute!
Felicitari Ofetita! !
Hai, Mihamora!
Hai, Monica!
My_Lady, asa sunt unii . Ca plang sau nu, tot cu ei in brate non-stop esti (zi si NOAPTE). Prima data cand am dormit 2 ore din 24 cu Iarina am zis ca am dormit 12 ore (ea le avea si cu plansul). De dat jos din brate nu am dat-o inainte de 3 ani, de stat dupa ea am renuntat doar cand am ramas din nou gravida, din motive de sarcina.
Pt. Iarina, caruciorul, tricicleta sau orice alt mijloc de transport au fost inutile, exista doar "in brate".
Iarina este ceea ce unii ar numi un copil "dificil, rasfatat"; dar mie asa mi se pare ca trebuie sa fie un copil... ca in vorba cu copii cuminti si babele frumoase.
Dupa ce a facut 3 ani si s-a mai "linistit" am dus-o la analize, sa nu fie cumva anemica, prea era cuminte (ca sa vezi "minte" de mama).
La 3 ani jumate cand altii se plangeau de copii dificili (cu manifestari identic ca ale Iarinei) mie mi se parea super-cuminte. Ca doar Iarina nu statuse pana la 2 ani lipita de carucior ca sa mi se para acum greu!
Iar daca BB2 va fi altfel, (mai linistit), sincer, cred ca mereu mi-as face pb. ca ar fi ceva in neregula cu el. Cand vad un care sta ca o papusa, nu imi vine sa cred ca e posibil, ca e real.
La fel cum si mamicile care au astfel de copii nu inteleg mai "activi"; cand sunt maricei de obicei acuza mamicile ca i-au rasfatat.
De fapt, fiecare vine cu personalitatea lui iar tu, ca nu ai decat sa te "adaptezi".
Daca mai era cineva pe forum la ora asta, precis acum poate dormi linistit de la atata "bla-bla".
_
Magda saptamana 36 cu Liviu-Rares si Iarina 31.01.2006
AMR-ul in scadere
Monica9 spune:
Multumesc tare mult ca m-ati trecut si pe mine la titlul capitolului,cu toate ca n-am fost prea activa pe aici din pacate.
Felicitari tuturor mamicilor si bun venit fulgusorilor iar pt burticile ramase va doresc nastere usoara!
Eu o sa am operatia la ora 4 dupa masa, adica ora 11 seara in Romania. Am emotii deja, mai ales ca am fost racita si inca mai tusesc putin asa ca nu va fi prea placut daca mai si tusesc dupa operatie dar sper sa nu. In rest sunt pregatita in mare, mai am mici schimbari de facut la bagaj si gata. Nu stiu cand o sa va pot anunta, daca vrea cineva sa-mi trimita un numar de telefon pe pm as putea suna joi, daca nu atunci o sa scriu eu cand ne intoarcem acasa. Daca e totul bine vineri seara ar trebui sa ne lase acasa.
Monica mami de Rebecca (2008.02.15) si 38+
http://www.flickr.com/photos/15839588@N08/