Fulgusori (166) Bravo Lylyana&Mihamora!Hai Monica!
Raspunsuri - Pagina 7
My_Lady0091 spune:
MAGDUTZ...EU NU DORM...IMI SUFLU MUCII DE ZOR...AM TRECUT LA HARTIE IGIENICA DEJA...DIRECT LA SUL...MAI RAU E CA STRANUT SI SE CONTRACTEAZA MUSCHII SI O TURTESC PE ASTA MICA...
am inteles cum e treaba cu bebeii...sa traiti
saptamana 38
A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009
My_Lady0091 spune:
monica ti-am trimis eu nr. meu la PM...
mult noroc si sanatate lui bebitza
saptamana 38
A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui My_Lady0091 MAGDUTZ...EU NU DORM...IMI SUFLU MUCII DE ZOR...AM TRECUT LA HARTIE IGIENICA DEJA...DIRECT LA SUL...MAI RAU E CA STRANUT SI SE CONTRACTEAZA MUSCHII SI O TURTESC PE ASTA MICA... am inteles cum e treaba cu bebeii...sa traiti saptamana 38 A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009 |
am vrut sa zic CONTRACTA..de la raceala mi se trage..nea Cornele
saptamana 38
A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI
My_Lady0091 spune:
ies si eu...ma ustura ,,ochiurile,, de acu....
somnic pufos la burtici,mamici si pitici...ne ,,citim,, peste cateva ore de...
saptamana 38
A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI
magdaz_ina spune:
My_Lady, am avut dreptate, ti-am facut pofta de ! Felicitari pt. noua semnatura si la mai mare!
_
Magda saptamana 36 cu Liviu-Rares si Iarina 31.01.2006
AMR-ul in scadere
simina_kin spune:
Va era dor de noi?????
Suntem la masa
Am aproximat eu trezirea la 5, da s-a trezit la 4 jum.Acum sper sa adoarma!!!!!
fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
simina_kin spune:
Sigur nu-i imeni pe aici la ora asta
fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Monica9 spune:
My_Lady0091 si Simina va multumesc pt numere si o sa incerc sa va anunt probabil pe joi ca eu cand voi termina cu operatia va fi cam noapte pe la voi.
Monica mami de Rebecca (2008.02.15) si 38+
http://www.flickr.com/photos/15839588@N08/
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui Monica9 My_Lady0091 si Simina va multumesc pt numere si o sa incerc sa va anunt probabil pe joi ca eu cand voi termina cu operatia va fi cam noapte pe la voi. Monica mami de Rebecca (2008.02.15) si 38+ http://www.flickr.com/photos/15839588@N08/ |
monica...cu placere...nu conteaza ca e noapte..
fete......imi curg mucii garla mi-am facut un nas rosu ca a lui Rudolf...abia am dormit 3 ore...
saptamana 38
A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui magdaz_ina My_Lady, am avut dreptate, ti-am facut pofta de ! Felicitari pt. noua semnatura si la mai mare! _ Magda saptamana 36 cu Liviu-Rares si Iarina 31.01.2006 AMR-ul in scadere |
saru-mana dar nu prea mare...ca ma dor burtile si santurile de pe burta..craterele alea mari care ma mananca mai rau ca raia
saptamana 38
A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI