Fulgusori (166) Bravo Lylyana&Mihamora!Hai Monica!
Raspunsuri - Pagina 7
My_Lady0091 spune:
![]()
![]()
MAGDUTZ...EU NU DORM...IMI SUFLU MUCII DE ZOR...AM TRECUT LA HARTIE IGIENICA DEJA...DIRECT LA SUL...MAI RAU E CA STRANUT SI SE CONTRACTEAZA MUSCHII SI O TURTESC PE ASTA MICA...
am inteles cum e treaba cu bebeii...sa traiti

saptamana 38
A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009

My_Lady0091 spune:
monica ti-am trimis eu nr. meu la PM...

mult noroc si sanatate lui bebitza

saptamana 38
A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009

My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui My_Lady0091 am inteles cum e treaba cu bebeii...sa traiti ![]() ![]() ![]() ![]() saptamana 38A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009 ![]() |

am vrut sa zic CONTRACTA..de la raceala mi se trage..nea Cornele

saptamana 38A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI
My_Lady0091 spune:
ies si eu...ma ustura ,,ochiurile,,
de acu....
somnic pufos la burtici,mamici si pitici...ne ,,citim,, peste cateva ore de

...

saptamana 38
A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI

magdaz_ina spune:
My_Lady, am avut dreptate, ti-am facut pofta de
! Felicitari pt. noua semnatura si la mai mare!
_
Magda
saptamana 36 cu
Liviu-Rares si
Iarina 31.01.2006
AMR-ul in scadere 
simina_kin spune:
Va era dor de noi?????![]()
![]()
Suntem la masa
Am aproximat eu trezirea la 5, da s-a trezit la 4 jum
.Acum sper sa adoarma!!!!!
fericita poze
Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
simina_kin spune:
Sigur nu-i imeni pe aici la ora asta

![]()
![]()
fericita poze
Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Monica9 spune:
My_Lady0091 si Simina va multumesc pt numere si o sa incerc sa va anunt probabil pe joi ca eu cand voi termina cu operatia va fi cam noapte pe la voi.
Monica mami de Rebecca (2008.02.15) si
38+ 
http://www.flickr.com/photos/15839588@N08/
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui Monica9 My_Lady0091 si Simina va multumesc pt numere si o sa incerc sa va anunt probabil pe joi ca eu cand voi termina cu operatia va fi cam noapte pe la voi. Monica mami de Rebecca (2008.02.15) si 38+ ![]() http://www.flickr.com/photos/15839588@N08/ |
monica...cu placere...nu conteaza ca e noapte..

fete......imi curg mucii garla

mi-am facut un nas rosu ca a lui Rudolf...abia am dormit 3 ore...

My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui magdaz_ina My_Lady, am avut dreptate, ti-am facut pofta de ! Felicitari pt. noua semnatura si la mai mare!![]() _ Magda saptamana 36 cu Liviu-Rares si Iarina 31.01.2006AMR-ul in scadere ![]() |
saru-mana
dar nu prea mare...ca ma dor burtile si santurile de pe burta..craterele alea mari care ma mananca mai rau ca raia