Fulgusori (166) Bravo Lylyana&Mihamora!Hai Monica!
Raspunsuri - Pagina 8
My_Lady0091 spune:
fete hai la .eu am baut una mare cu lapte 3 sferturi....
saptamana 38
A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009
magdita spune:
"Micuta Yarina Gabriela va saluta. S-a nascut la 12:20, are 3400 grame si este o frumoasa. Ne simtim bine amandoua si va pupam". Mesaj de la Angel001, primit luni, 16.11.2009, nasterea a fost prin cezariana.
Scumpa mea, felicitari din tot sufletul, sa va traiasca minunea si sa va implineasca vietile !!!
Doamne ajuta tuturor fetelor care urmeaza sa nasca, Monica9 sunt cu ochii pe tine, si felicitari tuturor celor care deja au nascut, sa va traiasca puiutzii !
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor
unombun spune:
lumi richard,asa face si flacaul nostru.Trage niste pirturi mai rau ca un om mare,am crezut la un moment dat ca face mobila asa,mama....si pina face pirtul se strimba la fata,rosu ca racul,vorbeste pe limba lui in cazul fericit,ca nu urla de zici ca va cadea casa de urlete,da din picioare de si-a frecat ciorapii gata sa-i rupa,etc.
se recomanda somnul cu bebelusul,in acelasi timp.pai sunt zile cind urla non-stop si cind tace,doarme 2 min.sau cind doarme legat,citeva zeci de minute,atunci pun biberoane,etc,tot ale copilului.Noi mincam pizza,o comandam si reusim sa traim asa,eu nu mai am lapte asa ca merge pizza.Nici timp de pisu zile intregi nu am.nu m-am spalat la cap de 1 sapt.Si cind sta mai cumintel cin t tare ca sa taca....
unombun spune:
simina,asa fac si eu cu copilul,il ridic,il fitii sa taca si cind aduc biberonul,uneori,nu tot timpul il gasesc dormind.imi vine sa o iau razna,dar zic ca nu merita,zau sint tinara,e pacat de mine.
si al meu prefera sa doarma ziua cel putin la mine in brate.m-am cocosat din cauza asta,dar sa-l pupe mama de baiat e si el cuminte atunci,nu mai urla.decit sa urle sa darime casa,sa fie agitat rau dupa toate astea,sa-l doara capul,singe din nas am gasit intr-o zi cind m-am intors de la biberon,etc mai bine in brate,desi baba de pediatra a comentat sa-l las jos,nu in brate.sa faca asa cu nepotii ei si pe sistemul ei nervos.
simina_kin spune:
E inseamna ca sunt mai norocoasa ca am timp sa fac de toate ZIUA,adica, pot face baie in loc sa fac mancare
Raportam:
Diseara vizitam Budimex-ul ca sa repetam hemograma, sa vada ce diferenta este de atunci
Vineri seara am programare la gineco ca se termina lauzia
fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
ionelamaria spune:
Buna dimineata Burtici, Mamici si bebici
Noi am ajuns acasa ieri pe la 3-4... cand gasesc timp va povestesc... Suntem bine, sanatosi.... somnorosi de nu se poate... Papa binisor( nu ca ar papa putin... dar sufar eu de paranoia). Pozici poate dupa masa... acum fugim sa trezim Mihnea somnoros... sa-l facem Mihnea papacios.
Felicitari mamicilor care au nascut de la plecarea mea...
Multumesc tuturor pentru mesaje si sustinere... 1000 de scuze ca nu am raspuns...
Pentru Lumi in mod special scuze... te sun cum reusesc... sper azi intre 2 mese
Mami fericita de Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
camelia86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shtephy Camelia eu sper sa te invrednicesti cu scrisul.Deci e sigur ca vei face cezariana? Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 37+Iustin |
Da este sigur ca voi face cezariana ( doctorita care mi-a urmarit sarcina nu asista la sarcini normale si nici nu ma simt in stare sa nasc natural, nu rezist la durere).
shtephy.
35+
Mussica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui My_Lady0091 fete hai la .eu am baut una mare cu lapte 3 sferturi.... |
Neata fetele! si tinem pumnii: Monica9, Lylyana, Mihamora!
My lady...mi-ai facut pofta de o cafea.... fug la bucatarie sa ma rasfat si eu cu una cu muuult lapte.
sa aveti o zi frumoooasa.
36 saptamani
DianeAli spune:
neaza burtici si mamici!
am dormit ca un butuc, si inca mi-e somn de numa. m-am trezit numai sa rontai ceva si fug inapoi la somn..
Felicitari Angel001 si Ofetitza! multa sanatate si recuperare rapida!
si curaj fetelor! Mihamora,Lylyana si Monica!
36+ Lorin Edward
lauradi spune:
'neata,
Beau si eu cafeaua cu voi ca sunt
N-am citit nimic din urma,am intrat doar sa va spun ca Michelle(Mihamora) va intra in operatie dupa ora 12.00.Azi ma straduiesc sa fiu in forma ,ca sa pot sa va transmit vestile de la ea.
Asadar,agitam in continuare :
Hai Mihamora!
Hai Lylyana!
Hai Monica!
_
Laura36+ Raluca Magdalena si Radu Mihai