Fulgusori (166) Bravo Lylyana&Mihamora!Hai Monica!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DORIS_71

Simina ma i-a groaza cand te aud. Mama imi zice ca daca am sa am un copil asa da rau cum am fost eu de mica o sa-mi manance urechile. Poate o semana cu sotul.

Doris 38+ Matteo ......

poze

AMR 2 SAPTAMANI

da bebe lui sim nu plange...sta mititica cu ochii cat cepele si se uita la mami lui
chiar sim...poate asteapta copilul sa adorm tu ca sa doarma si ea linistita

saptamana 38
A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Fetele eu am plecat la nani. Sper sa reusesc.

Doris 38+ Matteo ......

poze

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Simi deci Mayutei ii place viata de noapte.Tu de ce nu faci ziua nani cu ea?

Dorisda,se intampla azi sa ai colul inchis si lung si maine sau poimaine sa nasti.Si Simina este in situatia asta.
Oricum cel mai bine e sa stai linistita ,sa savurezi aceste ultime zile.Nu cred ca ti-am zis ca mi se pare super sa poti naste in orice pozitie te simti bine.E mare lucru.

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 37+Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuza_zuzi spune:

My Lady da ca ar fi dupa mine, as zice ca e totil ok, nu am dureri, simptome. Poate doar o usoara durere in zona pelviana ca o febra musculara atunci cand ma ridic sau ma asez.

38+ bebelinda Andrada Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Simina,zi merci ca rade...a mea plange de la 10:20.Acum a adormit,dar daca o pun in patut....

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise

http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Si eu voi incerca sa fac nani ,va pup pe toate,somn usor!

Inainte de asta mai zic inca o data

Hai Lylyana!Hai Mihamora!Hai Monica9!Nasteri usoare si bebelusi voinici si sanatosi!

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 37+Iustin

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zuza_zuzi

My Lady da ca ar fi dupa mine, as zice ca e totil ok, nu am dureri, simptome. Poate doar o usoara durere in zona pelviana ca o febra musculara atunci cand ma ridic sau ma asez.

dureri din astea am si eu:oase bazin.ligamente bazin...articulatii si cartilagii bazin,nici nu ma pot intoarce pe o parte sau pe alta fara sa zbier...nu mai zic de spate distrus..
bebelina mea acum framanta paine prin burtasi imi mai arde cate una..de zici ca e sora cu muresan...
si culmea am si racit...imi curge nasul ca la matze...si stranut de ma zgudui...
ei atunci mai ai de stat..eu intelesesem ca te frezezi si aranjezi ca pleci la maternitate

saptamana 38
A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009

Mergi la inceput

stephy...eu sunt acum in sapt 38 adica 37 sapt plus 1 zi.din momentul cand fac 38 sapt fix...adica sapt viitoare marti...inseamna ca am sarcina la termen si pot naste oricand,nu?

saptamana 38
A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091
mai frate...da e grele rau cu bebelinu tau...macar pune-te in pat,la ea in camera si motaie o ora...pana la 2...daca nu plange..

Din pacate "camera ei" nu exista, patutul este langa al nostru, iar de pus in pat nu ma pot pune ca incepe sa tipe si mai rau ...trebuie sa o zgaltai pe umar sau in brate , da in mers, nu stand jos, sau lungita

Acum , am lasat-o in patut (am fost sa-i fac bibele), si-am gasit-o dormind , exact cand ar fi fost ora mesei.Acu ma lasa sa adorm si in max o ora incepe sa tipe

Noapte buna burtici!!!

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuza_zuzi spune:

Citat:
[ei atunci mai ai de stat..eu intelesesem ca te frezezi si aranjezi ca pleci la maternitate

pai...maine dimi la prima ora ma duc la control, sper doar sa nu fie cazul sa ma interneze, asa cum a zis dr sapt trecuta.
m-am aranjat pt orice eventualitate

Mergi la inceput