Fulgusori (166) Bravo Lylyana&Mihamora!Hai Monica!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Shtephy dupa cum vezi destul de bine. Am nopti cand dorm mai bine altele f. putin. In rest dureri jos si contractii f. dese dar nedureroase. Cica se antreneaza Matteo ptr. marea intalnire.

Doris 38+ Matteo ......

poze

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DORIS_71

Shtephy dupa cum vezi destul de bine. Am nopti cand dorm mai bine altele f. putin. In rest dureri jos si contractii f. dese dar nedureroase. Cica se antreneaza Matteo ptr. marea intalnire.

Doris 38+ Matteo ......

poze

AMR 2 SAPTAMANI
si eu am aceleasi simptome ca si tine

saptamana 38
A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuza_zuzi spune:

oooff, gata, am terminat pregatirile: spalat, frezat la "duamna" cum ziceti voi fetelor, epilat tot ce se putea, mani-pedi, coafat...ca daca e sa apara mica domnita, macar sa ma cunoasca aranjata.

Ah..si acum revizuim gentuta, adica gentile, cea de travaliu si de dupa, sper sa nu uit ceva.

Sa dorm, nu prea pot, m-am obisnuit sa fiu insomniaca in ultimele saptamani, adorm abia pe la 3-4 dimi

38+ bebelinda Andrada Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Se pare ca iar fac planton.
A mancat la 11 si nici acum nu a inchis ochii...sunt mari cat cepele

Bine ai venit pe lume Smaranda

Stefy in direct

ochioasa scumpa si pe mamica ei

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 37+Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Doris deci se pare ca mai stati o vreme 2 in 1 desi nu e neaparat sa fie asa.La Lylyana luni era colul inchis si lung daca retin bine si azi e internata pt nastere

Zuza zuzi tin pumnii ,dar multe fete au venit acasa inapoi cu bagajele.

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 37+Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

cad din picioare de somn iar pustoaica mea nici gand nu are de asa ceva, ea rade, nu stie ca-i noapte.Clar dc nu a adormit pana acum , n-am sanse decat la urmatoarea masa care este in jurul orei 2, daca mai adaug si 30-45 min cat dureaza masa...e clar...pe la 3 cred ca pot dormi (pana la masa de 5)

Stefy mama, iti tin companie

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

cad din picioare de somn iar pustoaica mea nici gand nu are de asa ceva, ea rade, nu stie ca-i noapte.Clar dc nu a adormit pana acum , n-am sanse decat la urmatoarea masa care este in jurul orei 2, daca mai adaug si 30-45 min cat dureaza masa...e clar...pe la 3 cred ca pot dormi (pana la masa de 5)

Stefy mama, iti tin companie

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

mai frate...da e grele rau cu bebelinu tau...macar pune-te in pat,la ea in camera si motaie o ora...pana la 2...daca nu plange..

saptamana 38
A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zuza_zuzi

oooff, gata, am terminat pregatirile: spalat, frezat la "duamna" cum ziceti voi fetelor, epilat tot ce se putea, mani-pedi, coafat...ca daca e sa apara mica domnita, macar sa ma cunoasca aranjata.

Ah..si acum revizuim gentuta, adica gentile, cea de travaliu si de dupa, sper sa nu uit ceva.

Sa dorm, nu prea pot, m-am obisnuit sa fiu insomniaca in ultimele saptamani, adorm abia pe la 3-4 dimi

38+ bebelinda Andrada Ioana

da ai dureri,ceva?

saptamana 38
A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Shtephy deci se mai intampla si asa, si eu care stateam linistita. Oricum daca vrea sa vina e bine venit, mami are tot bagajul pregatit.

Doris 38+ Matteo ......

poze

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Simina ma i-a groaza cand te aud. Mama imi zice ca daca am sa am un copil asa da rau cum am fost eu de mica o sa-mi manance urechile. Poate o semana cu sotul.

Doris 38+ Matteo ......

poze

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput