Bobocei de sept-oct 2008 (219)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

MUUH legat cu persoana care nu vrea sa alapteze pe motive estetice, ei bine eu una am renuntat sa mai vin cu argumente, crede-ma nu ai unde.Am incercat...insa cum am mai spus am preferat ca acesata discutie sa nu fi avut loc, chiar m-a deranjat, insoletntza ei a trata subiectul.Daca tu crezi ca poti sa schimbi astfel de persoane go ahead si imi scot palaria.Uneori experientza personala si studiul pe subiect nu ajuta.Si atuci ce este de facut???Sa bat apa in piua?

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata,

Daria a vrut din nou sa fuga tot la ora 5 la disco dar cu un bibe de lapte am adus-o inapoi la somn.. Apoi nani pana la 9 !

babytza, laura imi pare rau ca s-au trezit boboceii asa de devreme... Sper sa revina la somnicuri lungi si dulci!!!

Muuh am vazut si eu la stiri nenorocirea de la voi din cartier! Si mie imi e frica de multe ori in casa, mai ales cand raman singura cu copiii si sotul e prin tari straine... In noptile alea eu am telefonul pregatit sa sun la pritenii nostri care stau la 3 strazi distanta. daca se intampla ceva (Doamne fereste!!!) macar ajung ei mai repede si poi si politia!! Dar cum spuneam Doamne fereste!!!!

O zi frumoasa va doresc!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

viitoare sirena

Mergi la inceput

lumi am vazut si eu huni "la apa" zici ca erau intr-o barcutza.Bravo mami ca faci fatza nazdravanilor.

nausica vazut si Ania dancer sportive.COOL

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Apropo de politica...ok suntem in campanie, dar de ce puii mei trebuie sa fiu deranjeaza la usha pt. niste chestii electorale???Asta chiar ma enerveaza!
Si da ieri m-am decis sa ma duc la vot!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Apropo de politica...ok suntem in campanie, dar de ce puii mei trebuie sa fiu deranjeaza la usha pt. niste chestii electorale???Asta chiar ma enerveaza!
Si da ieri m-am decis sa ma duc la vot!!!

sau cand te deranjeaza la telefon
btw, stii ca e ilegal?
nu au voie sa te apeleze decat daca au acceptul tau prealabil. daca nu il au, nu au voie sa vina sa il ceara special, trebuie sa te prinda cu alte ocazii atunci cand ai tu nevoie de ei, si nu invers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

nikolici si eu zic ca si tine, cred doar ca m-am exprimat gresit. Sunt perfect de acord cu ce zici. Cat despre partea estetica eu v-am mai zis acum arata beton tzatzele si peste ceva timp cand o sa am bani o sa scrie pe ele silicon (finutz asa sa nu se vada).

Fetelor eu am dormit beton dar asa un gand tot am. Frica nu vreau sa imi fie ca ma duc pe copche daca ma ia groaza, multumesc pentru sustinere.

Legat de sondajele telefonice eu am facut urat ultima data, am inceput cu din astea: de unde aveti numarul de telefon, imi incalcati drepturile, eu nu am numarul de telefon dat pe public, cum va permiteti si alte chestii, vad ca de trei zile nu ma mai suna nimeni.
anamonagradinita Happy Planet Kids e in capatul strazii pe care stau eu. Am fost si eu sa o vizitez asa ca daca vrei detalii, cu placere. Scuze de offtopic dar nu am chef sa scriu la celalalt subiect.

Mergi la inceput

anamona eiii la telefon nu au indraznit inca!!!Cred ca le fac faza din Seinfield, cu va sun eu inapoi dati-mi telefonul dvs personal.:)
Dar ieri a nu stiu cata oara la usha si hazliu mi-au dat si un certificat de revoluitionar al bunului simt.I-am spus sotului sa-mi cumpere o rama azi, sa pun la loc de cinste in casa diploma-certificat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

neata...
am absentat din cauza de net, masea si sasha cu 6 kaka intr-o zi!
azi ne-au trecut toate!
mai putin maseaua...
ram, am incercat si ce-ai spus tu....si tot n-a mers! dar cum vine soata si intra el primul, cum merge netul!cica nu stiu io sa ..."dau drumul la calc"

concurs cu premii: cate treziri ati avut noaptea asta?
noi, 9!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Neataaaa

Multumim de
Noi am avut o noapte superrrrr..mai putine treziri..am dormit bine

Cd ma bucur ca ati ajuns acasa si e mai bine Milkul

Vazut si noi filmuletele..hunii sunt adorabili ca intotdeauna iar Ania e superbaaaa

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Sabinel, si David cand eram acasa ar fi papat tzitzi din ora in ora.Acum pentru ca nu mai are de unde nu sufera, doar se reorienteaza.
Eu zic ca ti-ar prinde bine sa iesi macar cateva ore...iti da alt tonus cand ajungi acasa

Laura, ma bucur ca au trecut neintelegerile cu dna invatatoare

Anamona, sincer as prefera o bona mai timida decat una tupeista.Asa macar nu pare genul ala de il vedem la tv sa terorizeze copiii
David e bine, toata lumea e bine, al meu a observat ca sunt mai calma si se simte alfel seara cand stam toti 3 impreuna.Incepem sa apreciem mai mult timpul impreuna..
Incepi cu 6 ore?Au comentat ceva cei de la munca?

Nu pot vedea filmulete de la munca asa ca traiesc din ce povestiti voi ca fac boboceii

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput