Bobocei de sept-oct 2008 (219)
Raspunsuri - Pagina 10
sabinel spune:
neata!
Oana, stiu ca vin cu alt tonus acasa
am disparut sambata, pentru 2 ore, am fost la o prietena la cafea, mandra a ramas cu tac-su. cum am intrat pe usa si-a cerut drepturile si si-a luat somn. a mea inca doarme in 2 reprize ziua. soata a zis ca n-a parut foarte deranjata de faptul c-a ramas numai cu el, eu ma asteptam...
Lumi, am vazut hunii ieri, sunt deliciosi.
Nausica, Cipanu e un viitor Michael Flatley? nu i-ar sta rau 
Sabina si Amalia
dyanira spune:
Neata!!!
Nu am apucat sa citesc din urma nimic dar am intrat sa va zic ca am luat ieri cortul cu bile de la real.Ehh de atunci avem treaba Andrei vrea sa stau numai in cort si sa arunc bilele
El sta si se uita la mine si rade de il doare burta.Daca indraznesc sa ies din cort ma impinge inapoi.Deci mi-am cumparat activitate![]()
Dca vreti poze cu mine in cort o sa il rog pe sot sa imi faca![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
luminita2008 spune:
hello,
am avut o noapteeeeeeeeeeeee... nici nu va mai zic, ca iar ma apuca nervii. iau si
si
, sar'na fetelor, ca-mi cad ochii pe tastatura...
laura, dya, ange, piolica, cosmy, ramona, babytza, babymom, alina, lavida, nikole, baby_boy, sabinel
, multumesc mult de aprecieri!
nikolici, imi pare rau ca nu papa karina... eu zic sa mergi sa te racoresti cat de des posibil si s-o iei de la capat, ca nu prea ai ce face. poate sa investighezi, daca crezi ca e ceva in neregula, sa faci ceva analize... dar incearca sa nu te mai stresezi, ca asta nu amelioreaza deloc situatia. din contra... un buchet maare de 

pentru tine mami!
cipanu' rules!!!

musette, uff, sanatate multa, sper sa scapati repede!
piolica,
sa treceti si voi cu bine peste boala. sanatate!
si
cu intarziere pentru micuta Elsa!!
joy, votat printesa
!
la vot vreau sa merg, sa vedem daca-mi si iese...
CD, ma bucur ca sunteti mai bine! nu schimbi semnatura??
miruna, nasol rau... dar nu prea ai ce face... mai bine incerci sa te linistesti si sa fii cu ochii in patru.
dya, eu daaa, vreau pozeee!
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"
Nocom spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Dca vreti poze cu mine in cort o sa il rog pe sot sa imi faca |
DA, VREM!!!
DA, VREM!! 
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)viitoare sirena
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CD27 LA MULTI ANI ELSA! vreau si eu filmul cu huni Mami de Mikul Robert Constantin ![]() |
CD, kllemi, mai pun o data filmuletul:
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"
luminita2008 spune:
inca unul si nu va mai zapacesc cu hunii mei (o perioada
):
am huni umblareti
:
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"
andy.p spune:
Eram in bucatarie,Alexia in camera..o aud ca incepe sa vocifereze ca si cum s-ar certa cu cineva,apoi sunete de exclamare,ma duc si eu sa vad ce se intampla.Deschisese sertarul de sub pat si scolo era gulerul de blanitza de la geaca ei
L-am luat in mana a fugit cat a tinut-o picioarele,n-a vrut neam sa se apropie de mine sau de blanitza.
Am pus-o la loc si a luat-o de la cap cu cearta si exclamatiile
Dya pozeeee![]()
Lumi
si sorry ptr noaptea nedormita.
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
andy.p spune:
Lumi sunt absolut adorabili
...vad ca ai si-un mic catarator
(nush care , recunosc
)
Musette,Piolica,Roxana cum sunt boboceii?
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
angelynna82 spune:
Hello, haideti la 
Lidia multumesc mult
, pe aici homeopate se gasesc mai putin 
Babymom felicitari prietenei tale si sa ii traiasca bebelina 
Kllemi
ici multi, intre mine si sor-mea e aceiasi diferenta
ca si copii prietenei lui Babymom
CD multumesc mult
poate reusesc sa ii cumpar azi, ufff cate intamplare…care de care mai nasoale 
Elsa
Laura si noi tot d-astea luam dar se pare ca nu prea au efect
, de la tina iau pepsi caci tarebun e
. Crina a primit aseara un catel de jucarie cu baterii, latra si merge, moama ce fata a facut de uimire
…mai tarziu i-a scos bateriile 
Miruna offf ce veste ingrozitoare, brr
Babytza multam de cafea 
Nocom moa nu ai lasat fata la disco ![]()
Nikolici noua ne-au aruncat in curte tot felul de hartiute electorale 
Carla ma bucur ca ai intrat, nasol cu atatea treziri 
Oana 
Dya super tare Andrei
, moa abia astept niste poze ![]()
Sabinel si Crina are doua reprize de somn 
Lumi niste cafea in plus pt tine
, adorabili hunii tai mami 
Noi am avut o trezire mica dar a adormit la loc si amandoua ne-am trezit pe la 8
, acum i-am facut mancarica si astept sa se trezeasca sa pape.
A inceput sa ia toata casa la rand…se duce pe unde apuca si sa te tii ca unde nu are voie acolo se duce ![]()
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam