Bobocei de sept-oct 2008 (219)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

neata!
Oana, stiu ca vin cu alt tonus acasa am disparut sambata, pentru 2 ore, am fost la o prietena la cafea, mandra a ramas cu tac-su. cum am intrat pe usa si-a cerut drepturile si si-a luat somn. a mea inca doarme in 2 reprize ziua. soata a zis ca n-a parut foarte deranjata de faptul c-a ramas numai cu el, eu ma asteptam...

Lumi, am vazut hunii ieri, sunt deliciosi.

Nausica, Cipanu e un viitor Michael Flatley? nu i-ar sta rau

Sabina si Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Neata!!!
Nu am apucat sa citesc din urma nimic dar am intrat sa va zic ca am luat ieri cortul cu bile de la real.Ehh de atunci avem treaba Andrei vrea sa stau numai in cort si sa arunc bileleEl sta si se uita la mine si rade de il doare burta.Daca indraznesc sa ies din cort ma impinge inapoi.Deci mi-am cumparat activitate
Dca vreti poze cu mine in cort o sa il rog pe sot sa imi faca

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

hello,
am avut o noapteeeeeeeeeeeee... nici nu va mai zic, ca iar ma apuca nervii. iau si si , sar'na fetelor, ca-mi cad ochii pe tastatura...

laura, dya, ange, piolica, cosmy, ramona, babytza, babymom, alina, lavida, nikole, baby_boy, sabinel, multumesc mult de aprecieri!

nikolici, imi pare rau ca nu papa karina... eu zic sa mergi sa te racoresti cat de des posibil si s-o iei de la capat, ca nu prea ai ce face. poate sa investighezi, daca crezi ca e ceva in neregula, sa faci ceva analize... dar incearca sa nu te mai stresezi, ca asta nu amelioreaza deloc situatia. din contra... un buchet maare de pentru tine mami!

cipanu' rules!!!

musette, uff, sanatate multa, sper sa scapati repede!

piolica, sa treceti si voi cu bine peste boala. sanatate!
si cu intarziere pentru micuta Elsa!!

joy, votat printesa!
la vot vreau sa merg, sa vedem daca-mi si iese...

CD, ma bucur ca sunteti mai bine! nu schimbi semnatura??

miruna, nasol rau... dar nu prea ai ce face... mai bine incerci sa te linistesti si sa fii cu ochii in patru.

dya, eu daaa, vreau pozeee!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Dca vreti poze cu mine in cort o sa il rog pe sot sa imi faca

DA, VREM!!! DA, VREM!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

viitoare sirena

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CD27

LA MULTI ANI ELSA!

vreau si eu filmul cu huni

Mami de Mikul Robert Constantin

CD, kllemi, mai pun o data filmuletul:

"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"

Mergi la inceput

inca unul si nu va mai zapacesc cu hunii mei (o perioada):

am huni umblareti:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Eram in bucatarie,Alexia in camera..o aud ca incepe sa vocifereze ca si cum s-ar certa cu cineva,apoi sunete de exclamare,ma duc si eu sa vad ce se intampla.Deschisese sertarul de sub pat si scolo era gulerul de blanitza de la geaca ei
L-am luat in mana a fugit cat a tinut-o picioarele,n-a vrut neam sa se apropie de mine sau de blanitza.
Am pus-o la loc si a luat-o de la cap cu cearta si exclamatiile

Dya pozeeee

Lumi si sorry ptr noaptea nedormita.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

muuh, nu eu am cerut detalii despre gradinita :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Lumi sunt absolut adorabili...vad ca ai si-un mic catarator(nush care , recunosc)

Musette,Piolica,Roxana cum sunt boboceii?

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Hello, haideti la

Lidia multumesc mult , pe aici homeopate se gasesc mai putin

Babymom felicitari prietenei tale si sa ii traiasca bebelina

Kllemi ici multi, intre mine si sor-mea e aceiasi diferenta ca si copii prietenei lui Babymom

CD multumesc mult poate reusesc sa ii cumpar azi, ufff cate intamplare…care de care mai nasoale

Elsa

Laura si noi tot d-astea luam dar se pare ca nu prea au efect , de la tina iau pepsi caci tarebun e . Crina a primit aseara un catel de jucarie cu baterii, latra si merge, moama ce fata a facut de uimire …mai tarziu i-a scos bateriile

Miruna offf ce veste ingrozitoare, brr

Babytza multam de cafea

Nocom moa nu ai lasat fata la disco

Nikolici noua ne-au aruncat in curte tot felul de hartiute electorale

Carla ma bucur ca ai intrat, nasol cu atatea treziri

Oana

Dya super tare Andrei , moa abia astept niste poze

Sabinel si Crina are doua reprize de somn

Lumi niste cafea in plus pt tine , adorabili hunii tai mami

Noi am avut o trezire mica dar a adormit la loc si amandoua ne-am trezit pe la 8 , acum i-am facut mancarica si astept sa se trezeasca sa pape.
A inceput sa ia toata casa la rand…se duce pe unde apuca si sa te tii ca unde nu are voie acolo se duce

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput