Bobocei de sept-oct 2008 (219)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Diana m-ai facut sa rad cu lacrimi!

Buna dimineata!
La noi n-au venit decat o data sa imi dea ceva de campanie elctorala, m-am facut cu un pix si cu un poster cu sorin opresscu. Si daca m-ar deranja la telefon tot n-ar fi bai ca de obicei ba e inchis, ba nu-l aud... In plus eu nu ma pot supara pe aia ca ma suna, sunt niste amarati de angajati, exista slujbe si mai ingrate :)

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Absolut adorabili hunii, doamne cit sint de frumusei! Si ce balaceala acolooo. Asa e in fiecare seara? O sa-i pun si eu Aniei apa in cada diseara, noi de obicei facem dus.

Din seria "inca una si ma duc", trebuie sa-l mai vedeti si pe asta, cum ne imprietenim noi cu olita, faza intii: asezatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Asa pap cerealele lu' mama

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 300

Asa pap cerealele lu' mama

Super! Poate inventeaza un nou curent, "pictura cerealiera". Prima lucrare se va chema "Natura fluida", tuse de papara pe furnir.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

laura, ange, nausica.
laura, cataratorul din film e Robi. da' asa fac amandoi, anyway... bataia mare e pe bouncer.

nausica, ce tare! ati luat-o usor, f frumos. Ania e delicioasa.
cu baia la noi nu e chiar asa in fiecare seara, de vreo 3-4 ori e asa, in restul serilor ii spal pe rand si e mai liniste. trebuie sa ma dragalesc si eu, DOAR eu, cu cate unul, si la baita e cel mai prielnic moment.

ramona, deh, asa-ti trebuie, daca-i dai fetei cerealele tale. da-i-le pe ale ei, sa vezi ce frumos papa.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

neatza si de la noi.....mai tarziu daaarrrr....bine noi nu am vaut decat vre-o 4 treziri....va da-ti seama ratonelule AI AUZIT???? nu stiu ce sa intamplat

lumi multumesc ca ai mai pus o data filmuletul cu huni la baie, ca celalalt nu mi sa deschis, deci nu l-am vazut ....in orice caz sunt mortali nu mai am cuvinte.......JOS PALARIA PTR. TINE care faci fata la asa ceva

nausica exact asa face si Amalia se aseaza, se ridica, cred ca de vre-o 10 ori in cinci min., dar cipi e haioasa rau.....de unde ai luat olitza aia??

Ange am si eu o prietena care intre ea si frati-su sunt vre-o 14 ani diferenta, ea are o vb. "eu am fost un accident"

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Hello,

Elsa e putin mai bine, nu s-a mai trezit azi nopate de la tusit. Se pare ca-si fac efectul siropurile pe care i le-am luat. Ramo, ca ma intrebai, i-am luat niste siropuri pt tuse, dureri de git, un spray pt nas, toate aste fiind pe reteta de la doctor si mare mi-a fost mirarea ca din vreo 18 euro factura totala numai vreo 2 euro erau acoperiti de asigurarile sociale. Banuiesc ca sint medicamente generice, deci nu sint compensate deloc, insa nu stiu exact ce si cum. Ca un mic exemplu, medicamentele homeopate, alea la tuburi mici, sint compensate daca ai reteta, altfel platesti 1.80 euro pe tub, ceea ce e o nimica toata. In schimb, oscillo nu e compensat, chiar daca ai reteta de la doctor, iar asta costa 6.90 Euro. Ibuprofenul de ex sau paracetamolul e compensat, nu inteleg de ce nu e compensat si oscillo. Cred ca-mi mai trebuie citiva ani aici ca sa inteleg cum merge treaba. Cert e ca daca nu ai si o asigurare complementara pe linga cea obligatorie ai cam pus-o la cit costa doctorii / spitalele / medicamentele aici. Asta complementara e ca un fel de casco la masina, daca a dat dracu sa nu o ai si intri in belea, ai pus-o!

Va multumesc mult pentru urarile adresate Elsei. Noroc cu bunicii care ne-au amintit Mare mocofana sint, scrisesem asta si-n gazeta Elsei, insa ieri am uitat cu desavirsire. Noroc ca ieri am primit un alt colet de sosoni din Canada, asa ca Elsa a avut un cadou 'neplanificat'.

Multa sanatate boboceilor bolnaviori.

O zi buna va doresc.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kllemi
nausica exact asa face si Amalia se aseaza, se ridica, cred ca de vre-o 10 ori in cinci min., dar cipi e haioasa rau.....de unde ai luat olitza aia??

Din pacate n-am apucat s-o filmez inainte de a reusi sa se aseze, atunci era super-amuzanta. Indoia genunchii, scotea fundul in spate, se tot pregatea, dar se aseza alaturi. In filmarea asta deja stie sa se aseze.

Olita a primit-o Ania la botez, dar parca am vazut pe la Miniblu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Lumi - vizionand filmuletele inteleg de ce nu te plangi de oboseala....la asa o imagine superba nu poti decat sa te incarci cu energie....Felicitari, ai 2 copii minunati!
300 - am "mancacioasa" de Anduta!
Nausica - ce "tron" de printesa are Ania.... iar ea se poarta dupa cum ii sta bine....delicat..se aseaza si se ridica repede
Multa sanatate doresc si puilor bolnaviori si celor care nu sunt bolnaviori!
CD - delicata perioada prin care treci...dar, Mikul e aproape vindecat, ati alungat uracioasa boala...iar gandul ca o noua viata si-a facut loc in burtica ta iti va da puterea sa treci si peste gandurile urate si peste vorbele mai mult sau mai putin amabile ale soacrei/cumnatei...la aflarea vestii...Hainutele sa fie ulllltima ta grija....intai sa aflam daca e fetita sau baiat si apoi se rezolva!!
si pentru celelalte mamici si ceilalti pitici...fug...si mai revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

Din pacate n-am apucat s-o filmez inainte de a reusi sa se aseze, atunci era super-amuzanta. Indoia genunchii, scotea fundul in spate, se tot pregatea, dar se aseza alaturi. In filmarea asta deja stie sa se aseze.

Olita a primit-o Ania la botez, dar parca am vazut pe la Miniblu.

Nausica si Ania
poze

Right now I'm having amnesia and deja vu at the same time. I think I've forgotten this before.

am ras cu lacrimi, eu imi si imaginez cand cineva imi povesteste ceva, acum parca vad cipanul cum se straduia sa se aseze .....multumesc de pont o sa incerc la Miniblu

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput