Bobocei de sept-oct 2008 (219)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nausica e mortala Ania cu olita Asa da si David cu spatele , o sa va pun un filmulet cu el de dimineata Ramo frumoasa pictura face Anda pe dulap Are talent fata, e promitator inceputul Piolica scuzeeeeee LA MULTI ANI Elsei !!!!!!!!!!!!!
Ratonel cate treziri zici ca ai avut ???? 9 ??? Offff , uite o cafea imensa pentru tine Si multi pupici
Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

andy

Suntem bine,fara febra insa am experimentat un mini revelion in sensul ca Luca nu s-a culcat decat la 2 noaptea.Era intr-o verva de zile mari,fugea prin casa,dansa,radea nu mai stiam ce sa-i facem sa-l linistim un pic si sa-l culcam.La 2 in fine am reusit cu tzitzi de l-am culcat iar acum inca mai doarme

Piolica sanatate si pt Elsa.cum sunt sosonii?

Lumi hunii sunt adorabili si la fel ca Nausica diseara ii umplu si lui Luca cada cu apa sa vedem daca vrea sa se balaceasca pt ca si noi pana acum tot numai dus facem.Sunt tare dulci.

Alina
Angelinna

muhh cu impachetarile nu stiu daca e ceva deosebit,pt mine care incercasem si nu reusisem mai nimic e ceva nou.Acum eu iti zic cum mi-a zis dr si tu vezi daca stiai asa.Deci,se ia un scutec de finet sau o fata de perna,nu prosop pt ca asta pastreaza caldura.Se uda cu apa rece cam cum folosesti tu la un dus vara,se stoarce bine si se infasoara copilul in ea lasand capul si mainile afara ca sa se oxigeneze creierul.Aceasta carpa se schimba initial cam la 15-20 de sec apoi cu cat simti ca febra scade o schimbi mai rar ajungi cam la un minut asa.Tu asa stiai?

Paula eu stiam ca nu se pleaca cu copilul cu febra de acasa decat dupa ce ai incercat sa o scazi.Noi i-am pus un novocalmin si am incercat niste impachetari care nu ne-au iesit.Luca incepuse sa aiba frisoane asa ca m-am speriat f tare si am sunat dr care mi-a zis sa astept 20 de minute sa-si faca novocalminul efectul si apoi sa merg la spital ca in caz ca nu scade febra destul sa-i faca ei acolo antitermic intravenos,impachetari ce mai stiu ei acolo.Noi am facut cum a zis dr pt ca oricum eu sincer ma sinteam mai bine sa stiu ca sunt cu el la spital sau in drum decat sa stau cu el in casa si sa nu stiu ce sa-i fac.Nici dr de la spital nu ne-a zis nimic,cum ca am gresit ca am plecat cu copilul cu febra de acasa.Oricum la spital cand am ajuns avea deja 38.4. tot in ziua aia cand a facut prima oara febra si l-am dus la medlife iar nu ne-a zis nimeni nimic cum ca de ce am plecat cu copilul dar si atunci i-am pus un supozitor cu paracetamol inainte sa plec si am asteptat un pic sa-si faca efectul.Poate ne lamureste Babymom cum e corect sa procedezi in astfel de situatii.

Nocom pt Matei cu intarziere.F frumos te-ai gandit sa-i serbezi onomastica.

Ada voi cum mai sunteti?

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Musette, din cate imi aduc aminte Lavinia a recomandat in caz de febra mare iesitul afara in aer rece; eu stiam ca se pot face convulsii daca temp trece de 39 grade.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

babytza, musette
musette, uite astia sint sosoneiicare au ajuns ieri.
I-am luat si unii cu Turnul Eiffel si altii cu niste cercuri si unii cu reni, ca sa aiba pina pe la vreo 4 ani. :):):)

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

nausica ce mi-a placut de Ania in filmu;etzul asta.Super inteligenta.
Eu tot aman cumpararea olitei si chiar nu stiu de ce, parca e bau bau.Dar as vrea si eu olitza tot asa tip scaun, numai sa se scoata recipientul cu shushu din el.

ramo eu nu as sterge dulapul, l-as lasa asa si impreuna cu alte opere de arta i le-as arata la 18 ani.Ai grija cu conservarea lor.

laura da-i domne gulerul fetitzei, ce ai tu cu ea....repede tu sa il iei.Huua

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nausica cat de scumpa e Ania , Crina plange daca o asez

Ramo original modul de a manca a lui Anda

Musette ma bucur ca aud vesti bune de la voi

Mai mai da’ prea multi bonaviori

Ma duc sa fac plati si normal ca trec pe la farmacie …m-am saturat de drumurile la farmacie

Am zis ca pe fiecare dimineata o s-o pun pe olita...azi a plans dar s-a jucat cu ea dupa

pupici si revin

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Am iesit din cortulet!!!Dar nu pentru mult timp cat doarme piticu si apoi ma baga iar.Ma transform in ,,omul cavernelor".
Acu pe bune cred ca mai rezist vreo 2 zile si apoi ii spui la sot sa il mai stranga sa mai stau si eu pe un scaun, canapea etc.
Poze maine sa vina husbandu deseara sa le faca.Arat asa bine parca m-am nascut in cort.
Si acu ca sa va fac sa si radeti deci va imaginati ce comod stau in cort eu la 1,76 cu picoarele de 1 metru si...dar noah piticu merita orice efort.
Si acu ceva trist de atata alergat in jurul cortului piticu s-a impiedicat si si-a spart buzita era tot sangedar radea in continuare.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici
Eu tot aman cumpararea olitei si chiar nu stiu de ce, parca e bau bau.Dar as vrea si eu olitza tot asa tip scaun, numai sa se scoata recipientul cu shushu din el.

Pai asa e si asta. Spatarul se pliaza, adica se lasa in jos, peste gaura olitei. Si tot spatarului i se mai ridica o bucata, un soi de tetiera. Si sub gaura unde face ce face e un sertar care se scoate prin spate. Deci nu trebuie sa speli toata olita. E o chestie buna, eu n-as fi cumparat in veci asa ceva complicat, dar cum am primit-o, nu comentez.
Si noi am initiat jocul asta cu asezatul pentru ca nu voia sa stea pe ea neam. Acum, ca s-au mai imprietenit, o sa reluam incercarile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

nausica E complicata zici???Eu ma gandeam dupa un studiu de piata, ca ar ajuta-o fiind gen scaunel.Ma descurajezi sa cumpar o astfel de olitza?

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Musette, eu nu am auzit/citit ca ar fi contraindicat sa iesi cu copilul care are febra la aer rece, pt. ca ar declansa convulsii. Nici nu mi se pare logic, dupa judecata mea, dar poate gresesc. Eu cred ca orice metoda de racire a corpului e benefica atunci cand temperatura salta de 39; asfel, avem metodele medicamentoase si metodele fizice de termoliza: baia racoritoare, dezbracarea copilului, musai capul descoperit, curenti de aer rece. Chiar si dr. Sears recomanda o buna ventilare in camera unde doarme copilul cu febra, deschiderea geamului, etc.
Convulsiile febrile apar tocmai in contextul unei ascensiuni termice rapide, in primele ore ale unei febre superioare sau egale cu 39, pe fondul unei hiperexcitabilitati cerebrale dependente de varsta, prezentand o componenta genetica importanta (deci nu toti copiii cu febra mare vor face obligatoriu si convulsii). Riscul primei CF este de 10-15% daca o ruda de gr. I a avut CF, ajungand la 50% daca este vorba de un parinte, de un frate/o sora.

In legatura cu recomandarea mea, eu recomandam scoaterea rapida in contact cu aerul rece a copilului care prezinta crize de sufocare, survenite brusc in timpul noptii, in caz de laringita edematoasa subglotica. (cand a fost discutia aceea erau multi bobocei cu simptome de laringita)

LE: Eu l-am scos pe Victor la plimbare in fiecare zi de 2x, chiar si atunci cand avea febra mare.

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput