Bobocei de sept-oct 2008 (219)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Azi sunt mandra de pitica mea, care desi nu merge singura si nici de mine atarnata foarte mult, a reusit sa urce in parc scarile unui topogan singurica, asa in 4 labe, cu mine in spate paravan in caz de urgentza, insa nici nu m-a atins pana sus.Ei bine si pt ca am urcat cu ea trebuia sa ma dau si eu cumva jos, metoda a fost pe topogan impreuna cu pisicutza.Deja priviri ucigatoare de mamici ma urmareau ca distrug bunurile parcului.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

musette, pupam pe Luca sa se faca bine repede-repede.

Radu inca tuseste si mai haraie, dar altfel nu pare a avea ceva, mananca, se joaca, chiuie si mananca bataie de la Teo, cam ce face si de obicei.
Continuam cu tratamentul homeopat inca vreo 5 zile...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Radu a inceput sa se urce pe scara patului de sus, dupa Teo
Reuseste primele 3 trepte apoi oboseste si ramane atarnat, urland.
N-as fi crezut ca intai se va catzara si cine stie cand, mai tarziu, va sta si in picioare...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Musette, scuze, te indusesem in "oroare"; imi mai sta in fire sa fac asocieri diverse. Recele are si efect de racire si efect anti inflamator; oricum sigur nu se recomanda sa il bagi in apa rece, pt evitarea socului termic. Sa fiti sanatosi.

Am o colega de serviciu cu un baietel mai mic decat al meu cu o luna si saraca s-a interbat astazi cu le in spital pt bronsiolita. Facea 39 sub tratament cu antitermice si antibiotic (asta dat dupa ureche de pediatra de la distanta ).

O alta colega a nascut duminica un baietel cumintel si tot ce a putut spune a fost ca e fericita ca e bb sanatos si ca ea a trecut printr o experienta foarte neplacuta (a nascut cu natural cu epidurala). Mi am adus aminte de mine .

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Ada, bine macar ca are tonus bonus Raducu. Si tocmai ca si Mihai tuseste, iti spun si tie cu ce m a relaxat dr: in general tusea dureaza 10 zile; cred ca mai vreo 2 sau ma insel?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

xor, iti multumesc, ai spus-o f bine: deseori ma incarca chiar ei de energie! sunt extraordinari!

musette, sa ne spui cum a fost baita din seara asta!

dya piticul pe buza sparta. bine ai iesit din cort!
am tot vrut sa-ti spun si sa va spun, trebuie atentie la cort, ai mei de ex se ridica in picioare, pe cort, pe dinafara lui, ii dau tarcoale, si cum e instabil si e doar o foita, cazaturile sunt frecvente. deci, atentie maxima.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Offfff!!!!!!!!
S-a trezit Andrei dupa 40 de minute urland la propriu si a urlat saracutu vreo 10 minute nu mai stiam ce sa ii facNu am mai patit asa cu el aveam impresia ca lesina de durere intr-un final i-am dat 5ml Nurofen si s-a linistit.Eu cred e o supozitie doar ca il dor maselele din spate intr-o parte i s-a umflat tare gingia chiar si locul ala unde se imbina maxilarul cu mandibula.Se pare ca maselele astea din spate sunt dureroase rau, primele au mai fost cum au fost.
Sa vad cand se trezeste.
In alta ordine de idei m-am speriat tare inca imi tremura genunchii desi imi propun sa nu mai fiu panicara deh asta e nu imi iese.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

musette multa sanatate puiului Ada multa sanatate si in casa voastra , ca tare ati mai tras tura asta cu raceala Dya pup puiul mic sa treaca buba repede Eu seara la culcare ii dadeam cu putina crema de galbenele sa nu faca coaja si sa il doara
Niko felicitari printesei !!!!!!
Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Aoleu, Diana. Stiam ca cel mai tare dor caninii si maselele din spate. Macar stii de un lucru, ca nu mai ai pb cu dantura baiatului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Dididi sa-i traiasca puiul mic !!!!!

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput