Bobocei de sept-oct 2008 (219)
Raspunsuri - Pagina 14
Didididi spune:
Rox, multumesc. Partea proasta pt e e ca nu poate alapta, are pb cu hipofiza, iar pt mine ca pe langa ea imi mai pleaca o fata din departament in februarie si nu mai vine nimeni ca de suntem in criza. Sa vad cum m-oi descurca.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
ratonelu spune:
hai c-am disparut prin ceata ca am facut clatite vreo 3 ore....si cand sa ma culc si io langa terorist...ce credeti?s-a trezit....(sigur nu ghiceati)...
piolica spune:
WOW, Nausica, inca de la botez te-ai pricopsit cu o olita?
Scuze, dar sincer e prima data cind aud de astfel de cadouri, mai ales la botez![]()
Mamica fericita de bebelina Elsa
angelynna82 spune:
Dya imi pare rau de intamplare cu Andre 
Crina a incercat sa se urce in pat..insa e prea inalt
dar va gasi ea metoda
Ada sper sa va reveniti cat mai repede 
Didididi eu am avut o nastere usoara, chiar imi era frica de nastere dar pana la urma a fost ok. Sa fie sanatos puiul prietenei tale si ei mult laptic 
Nikolici felictari printesei 
Carla arunca si p-aci cateva 
C.valy 
La noi s-a deschis o cofetarie, patiserie, brutarie, moa am luat niste croissante super 
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam
ratonelu spune:
angelyna, spune cate vrei! am facut 36bucati si-l trimisei pe sot sa-i duca si surorii mele...ca ieri statui alte ore in bucatarie sa fac chiftelute din piept de pui...apoi sos pt unele etc...(diana, am facut dupa reteta ta sapt trecuta din vita, ieri din piept de pui..
)
ma exploateaza astia de cand sunt acas'
am vazut si io filmulete cu huni si cu o fetita p-o olita

cata vointa!
kemi....si io care vroiam sa precizez ca tu nu ai voie sa participi...ca o sa castigi!![]()
![]()
Didididi spune:
Ange, ai fost norocoasa atunci. Pupam Crinuta care a colaborat cu mami.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
luminita2008 spune:
dya, ai mei se trezesc zilnic, la somnul de dupa-amiaza, dupa 30-40 min. de cele mai multe ori, cate unul, dar am si zile in care se trezesc amandoi. de dorul meu cred, ca ii iau cu mine si adorm la loc, pana-si fac norma.
ratonel, muah, muah, muah!! pupa mama pe ea de bucatareasa, uite unde se ascundea talentul si noi nu stiam!
ankussaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, unde esti?????????????????? ne-ai parasit?????????????????
mimihoo, te-ai intors de pe meleaguri straine? hai vino mai repede, ca ne e dor de voi!
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"

salutare
Luca Daniel
cu mine