Bobocei de sept-oct 2008 (219)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

nausica...dar ceva acolo nu face?
adik...e cineva p-aci al carui boboc de sept-oct 2008...face la olita.ceva cumva...cat de mic?
io inca n-am incercat
adica nici n-am olita!

Mergi la inceput

valy, cam rar p-aci...(ori eu si d-aia nu te vad...)
cred ca pe terorist o sa-l invete tacsu ...direct la gard si cu asta, basta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Inca doarme.Multumesc fetelor pt sustinere.
Lumi si el se trezeste dar adoarme imediat la loc ei nu azi urla saracutu.Tare greu mai e cand nu stii ce ii doare si cum sa ii ajuti.
Carla ma bucur ca au iesit bune.Azi ce ai prestat sa trimiti si incoace???

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

ratonel, sa traiti!, avem 8 dinti pentru fiecare hun! Vad caninii cum coboara acum, niciun zgomot la maselute inca.
noi facem la olita cel putin o data pe zi, de regula dimineata. de vreo 3 zile vad ca fac si dupa-amiaza, dar de abia am inceput sa ii pun si dupa-amiza/seara/in timul zilei, pana acum doar dimineata.

dya, bine ca s-a linistit si doarme.

laureta, cum sunteti?

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"

Mergi la inceput

moamaaa....lumiiiiii...pai voi ramaseserati in urma lu' sasha.....
noi tot la 4 dinti am ramas.....
moamaaaaa...deci..iar suntem ultimii
diana, 36clatite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Carla apai macar una de pofta...ca de foame

Cum ai facut chiftelutele, a mea Crina nici nu s-a uitat la ele

Didididi

a dormit si ea vreo juma de ora acum dupa amiaza

zilele trecute am facut clatite pufoase si a mancat Crina cu budinca de vanilie , apropo de mancare, nu mai vrea sa pape mancarica ei ci din a noastra...voi cum faceti?

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82
apropo de mancare, nu mai vrea sa pape mancarica ei ci din a noastra...voi cum faceti?

Uite-asa:
Ieri - pilaf de orez mai hiposodat, asa. A papat Dragos o pulpa intreaga, asa goala, ca de orez n-a vrut sa se atinga.

Azi - cartofi frantzuzitzi adaptati pt. bebe, adica dupa ce am fiert cartofii in coaja i-am dat pe razatoare; la fel am procedat si cu ouale, am adaugat smantana si in plus, branza telemea de capra pe fiecare strat de cartofi. A papat o portiuca mica, da' sunt multumita.

De fiecare data cand mancam noi ii ofer si lui ce avem noi in farfurie, poate-poate am noroc si ia. Oricum eu gatesc mai dietetic de cand s-a nascut Victor. Incet, incet vreau sa-l bag in oala noastra si pe Dragos, ca m-am saturat de gatit mii de feluri pt. fiecare mofturos din casa.

Acum fug la spital sa vad bebelina uriasa. Pup!

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

ratonelule, nu sinteti in urma, si Elsa tot in 4 dinti e.
angelynna, cum ai facut budinca? ca ma bate si pe mine gindul sa-i fac Elsei, dar nu din aia facuta din prafuri de budinca. Eu vreau sa o fac eu de la a la z, ca sa stiu ce pun in ea. Din cite-mi dau seama in afara de lapte, oua, vanilie si zahar nu cred ca mai e ceva pe acolo.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

ange, eu gatesc pentru noi ca pentru ei: mai putin sarat sau fara sare, isi pune fiecare dupa pofta inimii, cu f putin ulei, fara prajeli (ceapa/zarzavatul il aburesc/inabus, nu-l calesc), nu pun vegeta. prefer gratarele decat prajeala si doar vita, pui, peste, nu prea mancam porc... imi e si mai usor asa.
din cele 'interzise' (mezeluri/pate din comert/branza topita) nu le dau. daca noi papam interzisele, ei primesc fie mancare gatita, daca e ora mesei, fie painica, biscuiti, covrigei, daca doar poftesc la noi.

va doresc o noapte linistita si multa sanatate bebeilor bolnaviori!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

LUMI,m-am delectat impreuna la baita hunilor, s=-a amuzat teribil, stie ea de ce: are acelasi comportament chiar si ustensilele sunt aproape aceleasi :))

ratonel, tot 4 dinti si noi

Mergi la inceput